Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עובד מקום עבודה ויש באפשרותי לקנות את הרכב ליסינג שנסעתי בו בשנתיים וחצי האחרונות.

כאמור: יאריס היברידי , עליה לכביש אוגוסט 2016.

האם זהו רכב סחיר וקל למכירה כמו היאריס הרגילה?

אני מתכנן להחזיק את הרכב ברשותי עוד כשנתיים עד שלוש.

הסיבה שאני חושב לקנות את הרכב היא לוו-דווקא חיסכון בדלק (נותן משהו כמו 18 ק"מ לליטר), פשוט אני מכיר את הרכב מהיום הראשון שעלה לכביש ויודע שאין לו שום בעיות + ק"מ נמוך (50,000 ק"מ), והסיבה העיקרית שאני רוצה רכב שיהיה קל למכור כשארצה (היה לי סיוט עם הפורד פוקוס...)

אני תוהה כמה שנים המצבר של ההיברידי אמור להחזיק וכמה עולה ההחלפה לחדש?

פורסם

זהו רכב יחסית מבוקש וקשה מאוד למצוא אותו בק"מ נמוך כמו שלך.

יש אחריות על המצבר למשך 5 שנים \ 100,000 ק"מ.

אם הרכב טופל במוסך מורשה, יש אפשרות לבצע בטיוטה "הארכת אחריות" למצבר למשך שנה נוספת (עד 10 שנים) ו\או 15,000 ק"מ (למיטב זכרוני העלות היא 300 ש"ח לשנה).

החסרון, מחייב להמשיך לטפל במוסך יבואן.

פורסם

הרכב לא טופל במוסך מורשה - טופל ע"י אלדן.

כשאתה אומר אחריות ל-5 שנים או 100,000 ק"מ , מי שמגיע קודם? כלומר עוד שנתיים וחצי בעקרון עברו 5 שנים ואם אהיה ב-80,000 ק"מ המצבר יכול להגמר?

פורסם (נערך)

אני לא ממש מתמצא בזה (אבא שלי קנה לפני כשבוע אוריס ולכן אני מודע לדברים, אבל אני לא מתמצא בפרטים הקטנים)

תוכל לברר ישירות מול טויוטה

- אני משום מה לא מצליח להטמיע את הקישור לאתר של טויוטה. תעשה חיפוש ל-"תכנית הארכת האחריות לסוללה היברידית" ותגיע למידע בנושא.

עריכה אחרונה על ידי במבליק
פורסם

אם הרכב טופל במוסך מורשה, יש אפשרות לבצע בטיוטה "הארכת אחריות" למצבר למשך שנה נוספת (עד 10 שנים) ו\או 15,000 ק"מ (למיטב זכרוני העלות היא 300 ש"ח לשנה).

כיום עד 12 שנה אם כי שנתיים אחרונות קצת יקרות יותר

פורסם

זה לא רכב שקשה למכור.

אתה גם צריך לבדוק מה החלופה. כלומר מה אתה שוקל לקנות אם לא היאריס הזו

אי אפשר לבחון את העסקה בלי לדעת כמה רוצים ממך כדי לרכוש אותה.

על פניו רכישת רכב הליסינג של עצמך היא מהלך חכם כל עוד מרוצים מהרכב והטיפול בו

פורסם

ממליץ לבדוק את הנושא מול טויוטה. למיטב ידיעתי רכבים מליסינג מקבלים אחריות של 3 שנים בלבד.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הרכב עלה לכביש ב-יולי 2016, כלומר רכב בן שנתיים וחצי.

51,000 ק"מ

הם מציעים לי לקנות אותו AS-IS ללא שום אחריות ב: 74 אלף ש"ח

מחירון הרכב 78 אלף, אבל זה לפני הפחתת ליסינג

הרכב במצב סבבה - אין שום בעיות.

נשמע לי לא להיט - מה אתם אומרים?

פורסם
יש עוד סיבות לקנות אותו חוץ מזה שיהיה קל למכור אותו?

הסיבות הם:

1. אני מכיר את הרכב - היה אצלי מהיום הראשון.

2. אני יודע שלרכב אין בעיות

3. ק"מ נמוך --> פחות סיכוי לבעיות ובלאי וגם עוזר מאוד במכירה

4. רכב אמין חסכוני בדלק

סיבות לא לקנות :

1. מחיר: לא באמת זול כמו שקיוויתי

2. אם אקנה רכב אחר אלך על משהו יותר גדול , אבל יכול להסתדר בכיף בלי. רכב שני במשפחה שהוא הראשי : outlander

פורסם

נשמע לי שהתחלת מהסוף. תתחיל מהתחלה - מה הצרכים ומה התקציב. אם הצרכים הם סופר מיני חסכונית וסחירה והתקציב הוא סביב 75, היאריס היא אפשרות (למרות שהייתי מעדיף אולי הונדה ג'אז שתהיה רק קצת פחות חסכונית אבל יותר מרווחת, קצת יותר בטוחה ובלי כל הסיבוך ההיברידי).

כל זה בהינתן שבדקת אם יש אחריות לסוללה ומה עלות ההחלפה המשוערת שלה במידה ואין.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

משהו לא מסתדר לי במחירון הרכב , לפני שבועיים הגיע מישהו שהתעניין ברכב שלי.

אוריס 2016 בנזין 1600 סמק מינואר 2016.

המחיר של הרכב חדש היה כ 130000. היאריס שלך חדשה עלתה לדעתי בסביבות 110000 . כשפתחתי מחירון לוי יצחק הרכב שלי היה שווה 75000 , ואם נלך לפי 500 שח לכל חודש עליה לכביש אז רכב כמו שלי אם היה נקנה באוגוסא היה שווה היום לפי לוי יצחק 79000. תבדוק טוב שהמחיר של היאריס שהציעו לך הוא אכן 78000, נשמע לי מאד גבוה. או שאני לא רואה טוב והמחיר של הרכב שלי לא באמת 75000.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
הרכב עלה לכביש ב-יולי 2016, כלומר רכב בן שנתיים וחצי.

51,000 ק"מ

הם מציעים לי לקנות אותו AS-IS ללא שום אחריות ב: 74 אלף ש"ח

מחירון הרכב 78 אלף, אבל זה לפני הפחתת ליסינג

הרכב במצב סבבה - אין שום בעיות.

נשמע לי לא להיט - מה אתם אומרים?

5% הנחה ממחירון? הצעה מבזה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
משהו לא מסתדר לי במחירון הרכב , לפני שבועיים הגיע מישהו שהתעניין ברכב שלי.

אוריס 2016 בנזין 1600 סמק מינואר 2016.

המחיר של הרכב חדש היה כ 130000. היאריס שלך חדשה עלתה לדעתי בסביבות 110000 . כשפתחתי מחירון לוי יצחק הרכב שלי היה שווה 75000 , ואם נלך לפי 500 שח לכל חודש עליה לכביש אז רכב כמו שלי אם היה נקנה באוגוסא היה שווה היום לפי לוי יצחק 79000. תבדוק טוב שהמחיר של היאריס שהציעו לך הוא אכן 78000, נשמע לי מאד גבוה. או שאני לא רואה טוב והמחיר של הרכב שלי לא באמת 75000.

אז בגלל שלוי יצחק עולה כסף, נשווה לרגע במחירון רכב של אתר יד2

--> היאריס הייבריד 2016 מתוחמחר כאן ב-73,100 ש"ח:

http://pricelist.yad2.co.il/cardetails_n.php?SubModelID=27328&Year=2016

אם מכניסים נתוני שיקלול מחיר, עליה לכביש יולי 2016, ו-50,000 ק"מ זה עולה ל- 77,400 ש"ח

--> האוריס בנזין שלך 2016 מתומחרת ב-91,600 ש"ח:

http://pricelist.yad2.co.il/cardetails_n.php?SubModelID=26302&Year=2016

אם מכניסים נתוני שיקלול מחיר, עליה לכביש ינואר 2016, ו-50,000 ק"מ זה עולה ל-92,600 ש"ח

ההפרש בין המחירים 15,000 ש"ח שזה הגיוני , כך שנראה לי שטעית בהסתכלות שלך במחירון לוי יצחק. יש מצב שהסתכלת על היאריס במקום אוריס, השם מאוד דומה .

• תוכן חדש...