Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

סמארט, דרוש ידע.


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידידיה שלי רוצה לקנות סמארט, אולי.

יש לה 70 אלף שקל והאוטו נראה לה נחמד.

היה לה 206XS שנת 2002 והיה לה גולף 2.0.

 

היא אוהבת לנהוג.

 

אני והיא לא יודעים דבר על הרכב הזה חוץ מזה שהוא נראה כאילו הוא עבר תאונה.

היא חושבת שזה יפה. אני חושב שזה מיוחד. אני לא קובע.

 

באיזה דגמים היא מגיעה ? נתונים...

האם היא סחירה ?

בטוחה ?

אמינה ?

חלפים יקרים ?

 

תודה,

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

סחירה ממש לא, כול הסמארט הפרטיות מגיעות למגרשי רכב, השאר נמצאות אצל נציגי פלאפון או סלקום.

 

אם היא רוצה פוזה שתקנה איזה 206 סיסי

 

או איזו אודי אי 3

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

בטיחות - לא מצאתי ציון, יש לי סרטון שמראה התנגשות חזיתית שלה מול מרצדס S, ואח"כ מסבירים שהיא דווקא היתה יחסית בסדר (אם כי בסרטון זה נראה נורא).

 

סחירות, אני משער שהן נמכרות מתחת למחירון, לפחות בהודעות שאני ראיתי.

 

הנה מה שאני כתבתי על סמארט בזמנו. לדעתי שתתחיל בזה שתשכיר לעצמה אחת כזו ליומים ותראה איך היא מסתדרת איתה.

 

גיא

פורסם

גיא, לא רשמת איך היא מבחינת התנהגות ?

 

זה גורם חשוב לה.

 

דניאל.

 

נ.ב.

- העלתי בטעות את ההודעה הזאת בקישור שנתת -

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

הרכב לא מתאים למי שמחפש התנהגות. הוא לא מזמין משחקים ולא מזמין אותך לשחק איתו בסיבובים. אני לא הייתי מתנגד כלל להתנייד בסמארט ביום יום, אבל לא הייתי רוצה אותו בתור הרכב היחידי שלי. אבל זה אני, שתשכור אחת ליום יומיים ותתרשם בעצמה. ואם כבר סמארט הייתי מנסה למצוא אחת פתוחה.

 

גיא

פורסם

אני דווקא ראיתי סמארט 2003 בפחות מ-60K ש"ח. זהו רכב חמוד למי שנוסע בד"כ בתוך העיר (או כתור רכב שני), למי שמחפש משהו לנהיגה שירד מהרעיון מהר. עוד שנה כאשר המחיר ירד לאזור ה-40-50 אלף ש"ח אני אקנה כזו לחברה שלי (היא ממש אוהבת את האוטו). זה היה ברור שהמחיר שלה יצנח, ועוד שנה גם יצאו לשוק כל הרכבי פרסומת של כל מני חברות ואני מאמין שתוכל להשיג אחת בגרושים (שוב, זה כמובן יתרון למי שהרכב מתאים לו).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
בטיחות - לא מצאתי ציון, יש לי סרטון שמראה התנגשות חזיתית שלה מול מרצדס S, ואח"כ מסבירים שהיא דווקא היתה יחסית בסדר (אם כי בסרטון זה נראה נורא).

גיא

אפשר קישור לסרטון...?

ככלל, נעשה עוול מסוים לסמארט כשמעמתים אותה עם רכב כבד ממנה באופן משמעותי, דוגמת מרצדס S...

בברכה,

גלעד

פורסם

אין לי קישור, הוא נמצא אצלי על אחד מעשרות הדיסקים בנושאי רכב. אם אני אמצא אותו אני אשתדל להעלות אותו לשרת של הפורום.

 

גיא

×
×
  • תוכן חדש...