Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הכוונה שמצב חיצוני או שריטות לא תמיד מעידות על כמות הק״מ.

Sent from my iPad using Tapatalk

נכון, אבל לכל דבר יש גבול. אפשר לשמור על רכב מפגיעות 50,000 ק"מ, 100,000 ק"מ. אני מעולם לא ראיתי רכב עם 200,000 נקי משריטות, שלא לדבר על 1.6 מיליון ק"מ. אז נניח שיונדאי לקחו את הרכב ושיפצו אותו לגמרי, האם הם לא היו צריכים לומר זאת בסרטון תדמית שלהם? הם טרחו לציין שהחליפו את הספידומטר, אבל את זה הם לא מספרים?! זה אומר לך קצת על האמינות של הסרטון.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נכון, אבל לכל דבר יש גבול. אפשר לשמור על רכב מפגיעות 50,000 ק"מ, 100,000 ק"מ. אני מעולם לא ראיתי רכב עם 200,000 נקי משריטות, שלא לדבר על 1.6 מיליון ק"מ. אז נניח שיונדאי לקחו את הרכב ושיפצו אותו לגמרי, האם הם לא היו צריכים לומר זאת בסרטון תדמית שלהם? הם טרחו לציין שהחליפו את הספידומטר, אבל את זה הם לא מספרים?! זה אומר לך קצת על האמינות של הסרטון.

הם לא ניסו להגיד שום דבר על עמידות הרכב משריטות ופגיעות, הם דיברו נטו על עמידות מערכת ההנעה.

פורסם
הם לא ניסו להגיד שום דבר על עמידות הרכב משריטות ופגיעות, הם דיברו נטו על עמידות מערכת ההנעה.

אם כך מדוע הרכב נראה כמו חדש?!

ברור שהם רצו לדבר על האמינות של המנוע, אבל למה היו צריכים לשפץ את המראה החיצוני של הרכב?! אלא אם כן תגיד לי שרכב שעבר 1.6 מיליון ק"מ יכול להיראות כך.

פורסם

במגרשי הרכב יש עשרות אלפי מכוניות שעברו תאונות קשות, הוכרזו כאובדן להלכה, עברו החלפת כריות אויר (ואולי אפילו שמו כריות אוויר מזויפות שעלולות להתפוצץ ולהרוג בזמן תאונה) , עברו תיקון בשלדה וניראות כאילו עכשיו יצאו מהחברה. זה אומר שהרכב תקין וטוב?.

פורסם
למה דווקא לשוק הפרטי? מה מסגיר את זה?.

השערה בלבד ; בכדי לתת מענה לעסקים הייתי מצפה לראות פרטנר/ברלינגו/קובו לכל הפחות, אבל אולי העסקים באוסטרליה מסתפקים במועט, מי יודע.

פורסם

כי אם הרכב עבר תאונה והוחלף הפגוש או דלת או מכסה מנוע, איך זה משפיע על אמינות הרכב?

איך אתה רוצה שרכב הזה יראה? הרי לא מדובר ברכב בן 20 עם צבע דוהה, חלודה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
השערה בלבד ; בכדי לתת מענה לעסקים הייתי מצפה לראות פרטנר/ברלינגו/קובו לכל הפחות, אבל אולי העסקים באוסטרליה מסתפקים במועט, מי יודע.

אני מכיר לא מעט טכנאי PC לדוגמא שנותנים שירות מטעם חברות גדולות לחברות ונוהגים ברכבים פרטיים(פלואנסים,I30ים וכו') זה דיי נפוץ גם בארץ.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

למה, אמרו שלא היו תקלות?

חוץ מזה שהמפרט בארצות הברית כנראה שונה מה1600 שאתה החזקת, כמו גם תוואי הנסיעה.

לא מדובר בארה"ב אלא באוסטרליה.

ולפחות הדגם הנוכחי, לפי אתר יונדאי אוסטרליה, מצויד במנוע 2 ליטר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אם כך מדוע הרכב נראה כמו חדש?!

ברור שהם רצו לדבר על האמינות של המנוע, אבל למה היו צריכים לשפץ את המראה החיצוני של הרכב?! אלא אם כן תגיד לי שרכב שעבר 1.6 מיליון ק"מ יכול להיראות כך.

קודם כל רכב שעבר 1.6 מליון יכול להיראות כך, מאותה סיבה שיש מרצדסים שעשו 700 אלף קמ בתוואי עירוני בינעירוני 50 50 בארצנו הקטנה ועברו טיפולים קוסמטיים, מה כל כך שערורייתי ברכב שעבר תיקוני צבע? לגבי תאונות אין שום הכרח שהרכב עבר תאונה מעבר לשפשופי חניות.

לא מדובר בארה"ב אלא באוסטרליה.

ולפחות הדגם הנוכחי, לפי אתר יונדאי אוסטרליה, מצויד במנוע 2 ליטר.

מתנצל, המייל בלבל אותי, ובכל זאת אאלט היא מיוצרת באוסטרליה, ובטח שה2.0 שונה מהgdi שיש בארץ שגם הוא אמין עד כה ללא ספק. (למען האמת לא שמעתי טענה אחת על הגיר או המנוע ברכב הזה והוא נשחט בליסינג כמו אוקטביות שמקבלות אינספור תלונות)

פורסם
כי אם הרכב עבר תאונה והוחלף הפגוש או דלת או מכסה מנוע, איך זה משפיע על אמינות הרכב?

איך אתה רוצה שרכב הזה יראה? הרי לא מדובר ברכב בן 20 עם צבע דוהה, חלודה.

אני לא דיברתי על אמינות הרכב, אלא על אמינות הכתבה. הרכב לא בן 20, אבל לטענתם נסע הרבה יותר מרכב בן 40. העובדה שדאגו ליפות את הרכב חיצונית מעידה על כך שבעצם מדובר בפרסומת. עכשיו אם זו פרסומת, תבין לבד עד כמה הסרטון אמין, אלא אם תגיד שפרסומות הם אמינות כמו חדשות בעיתון מכובד.

פורסם

יש לטויוטה בארץ מועדון המליון קמ, זה שזו פרסומת זה לא הופך את האודומטר של הרכבים האלו ללא אמין.

פורסם
יש לטויוטה בארץ מועדון המליון קמ, זה שזו פרסומת זה לא הופך את האודומטר של הרכבים האלו ללא אמין.

אין שום בעיה להחליף את האודומטר שיראה מה שאתה רוצה. בקשר לטויוטה, לא מכיר, אבל בטוח שאלו לא מכוניות בנות 5.

פורסם

קשה לי להאמין שיונדאי ישקרו בכזאת צורה פתוחה לציבור.

הרי כאלה דברים קל לבדוק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה הנסועה של מונית ישראלית או אוטובוס בין עירוני ישראלי לאחר 5 שנים?

עכשיו תוסיף מקדם משום שמדובר באוסטרליה, ואני לא בטוח שזה שהמיליון וחצי ק"מ ייראו הזויים. מה שהזוי הוא שכנראה מדובר בנהגת יחידה.

ואם מדובר בנהגת יחידה - איך משקללים מחירון?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

בדקתי ביד 2 מונית משנת 2013. בערך 250,000 ק"מ. לא נראה לי שאפשר לשים מקדם של 6, הרי מעבר לזה שמדובר באוסטרליה, יש עניין של זמן נסיעה. לא הגיוני שהגברת נסעה כ 1000 ק"מ כל יום במשך 5 שנים. זה לא אנושי.

עריכה אחרונה על ידי shha

• תוכן חדש...