Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה קילומטראז' מטורף גם אם המנוע הוחלף פעמיים אבל שאר המכלולים עמדו במשימה בכבוד.

ובעיקר מטורף לגבי כמות הנהיגה של הנהגת. זה שהיא לא צריכה החלפה או הצבה במוזיאון זה ההישג הגדול ביותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כמו הדודג' של אל בנדי

הפרק שמתחיל בכך שהוא דוחף אותה לתוך המוסך כשהיא כולה חבוטה וגמורה ומקנח ב"זהו, עוד תשלום אחד ואת שלי"... Priceless :lol:

פורסם

לא הבנתי מה הבעיה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
טוב שלא אמרו שהמנוע עבר 5 מליון ק"מ,למה להסתפק רק ב1.6 ק"מ?,נו באמת..

צודק לגמרי, נראה מעט אל אנושי הסיפור הזה.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם

מנוע זה לא הכל.

בסקירה שלי על היונדאי I20 אפשר לראות שכמות התקלות עברה מחיר של מנוע.

יש כ"כ הרבה מכלולים במיוחד ביונדאי שהם יקרים מאוד.

מערכת ההיגוי ביונדאי (לא רק ב I20, בפורום הטכני אפשר למצוא לא מעט I35 ודגמים נוספים) שסבלו מבעיות במערכת ההיגוי שעלו לא מעט (לא רק קופלונג).

פורסם

הרכב נראה טוב מדי לרכב שנסע מיליון מייל, אין שום מכה ולא רואים שריטה. חוץ מזה מדובר בפרסומת של יונדאי, כך שזה קצת חשוד. לא שזה בלתי אפשרי, אבל...

פורסם

ואם המכה תוקנה? או היה תיקון צבע?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מזכיר לי את הפרסומת של הסי אליזה שנבדקה עם 4 מליון ק"מ

מראים לך את זה כפרסומת ואין לך כ"כ מידע על הנושא. הייתי שמח לכתבה שתחקור מה בדיוק היה בשני המקרים.

ט.ל.ח

פורסם
ואם היה יוצא לרכב שושנים מהאגזוז?...:wink:

הכוונה שמצב חיצוני או שריטות לא תמיד מעידות על כמות הק״מ.

Sent from my iPad using Tapatalk

פורסם
הרכב נראה טוב מדי לרכב שנסע מיליון מייל, אין שום מכה ולא רואים שריטה. חוץ מזה מדובר בפרסומת של יונדאי, כך שזה קצת חשוד. לא שזה בלתי אפשרי, אבל...

שלי עם רבע מליון קילומטר ומצילום כזה גם לא תראה כמה שריטות ומכות שיש לי ברכב, זה אומר שלא נסעתי רבע מליון ? חוץ מזה ששריטות ומכות תלויות יותר בחניות וזמן שהרכב על הכביש, יותר מאשר כמה קמ הרכב נסע כמובן.

מנוע זה לא הכל.

בסקירה שלי על היונדאי I20 אפשר לראות שכמות התקלות עברה מחיר של מנוע.

יש כ"כ הרבה מכלולים במיוחד ביונדאי שהם יקרים מאוד.

מערכת ההיגוי ביונדאי (לא רק ב I20, בפורום הטכני אפשר למצוא לא מעט I35 ודגמים נוספים) שסבלו מבעיות במערכת ההיגוי שעלו לא מעט (לא רק קופלונג).

הI20 שלך והI35 חולקות מכלולים שונים לחלוטין ומיוצרות במקומות שונים לחלוטין (ארהב לעומת הודו)

אני כתבתי פוסט על רכב גומה שהיה בשימוש שלי כמעט 5 שנים והפגין אמינות מדהימה. אבל לא אוכל את הסרטון הזה

למה, אמרו שלא היו תקלות?

חוץ מזה שהמפרט בארצות הברית כנראה שונה מה1600 שאתה החזקת, כמו גם תוואי הנסיעה.

• תוכן חדש...