Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, האם מומלץ להתקין את המערכת? בתור נהג חדש נראה לי שזה יעזור. מה העלות שלה?, הבנתי שיש החזר מסוים אבל לא ברור לי אם זה תופס גם לגבי רכב ישן. מה העלות הטוטאלית לאחר ההחזר( אם קיים)?

תודה!

פורסם (נערך)

אומר לך מה דעתי על כל המערכות הללו.

הן חשובות אבל לא יכולות להחליף נהג מיומן ועירני!!!.

ברכב שלי יש בלימה אוטונומית עירונית, התראה על סטייה מנתיב, התראה על אי שמירת מרחק ועוד.

אבל גם הן מוגבלות במיוחד שיש גשם ואי אפשר לסמוך עליהן.

יותר חשוב מהכול, זה לא לסמוך על המערכות. זה לקנות רכב בטיחותי שקיבל ציון טוב במבחני הריסוק, ודבר שני והכי חשוב זה לנהוג בזהירות, ולהשתדל לקחת קורס נהיגה מתקדמת.

אגב, לא כתבת לפני כמה ימים שאתה מחפש רכב עד 60K?.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

מחפש אבל אני לא יודע עד מתי אשאר עם זה כי יקח לי זמן לחסוך, וכל יום חשוב כשמדובר בבטיחות אז שוקל את זה.

פורסם

דעתי האישית כפי שכתבתי שתשמור על רכב בטיחותי ותקין, שיהיו לך צמיגים איכותיים, רפידות בלימה איכותיות, לחץ אויר תקין בצמיגים,

זה הרבה יותר חשוב ממובילאיי.

זה שעשו מכל הדור הזה רובוטים שאוכלים את הלוקשים של הפרסומות בפייסבוק וכו', לא אומר שזה הכי טוב לנהג.

זו דעתי לפחות.

מובילאיי לא יקצר לך את מרחק הבלימה בשעת חירום....רפידות בלמים וצמיגים איכותיים, כן.

פורסם

אוקיי (: אבל מדי פעם הוא יכול לעזור בקטע של העירנות או שאם לא שמת לב למשהו.

מה העלות אחרי ההחזר? תודה.

פורסם

עלות 2100

החזר 1500 ברשיון הרכב (700 שנה ראשונה 700 שנה שניה 100 שנה שלישית)

יש גם הנחה בביטוח החובה (משתנה מחברה לחברה, בין 100-200 ש''ח לשנה אאל''ט.

לא יודע אם הרכב שלך זכאי להחזר, בדוק מולם.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אני התקנתי מובילאי על סוזוקי SX4 2008 בחודש יוני השנה.

עלה 2,100 ש"ח.

ביטוח חובה הוזל ב- 525 ש"ח (ההתקנה בוצעה חודש לפני הביטוח החדש).

-חשוב לציין שאני נהג צעיר וחדש.

בטסט הקרוב אשלם 700 ש"ח פחות (כנ"ל לגבי הטסט הבא, ו- 100 ש"ח בטסט השלישי).

כמובן שגם הביטוח ימשיך בתעריף זול יותר.

שורה תחתונה;

אם אתה לא מתכוון להחליף רכב בשנתיים - שלוש הקרובות, אתה לא רק תחסוך, אלא גם תרוויח כלכלית ובטיחותית.

פורסם
אכן ולא מצאתי אותו או זכרתי מה הגיבו לי, סורי.

הנה השרשור:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?663842-%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94-3-2006-%D7%9B%D7%93%D7%90%D7%99-%D7%9C%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%99%D7%9F-%D7%9E%D7%95%D7%91%D7%99%D7%9C-%D7%90%D7%99%D7%99

כל הדעות שליליות, כנראה אם היה אחרת אולי היית כבר מתקין.

יש בפורום דעה מאוד גורפת נגד מובילאיי שאני פחות מתחבר אליה (יש יתרון גדול במדידת מרחק מהרכב לפנים, אם משתמשים במערכת מבלי לגרום ליות מדי היסח הדעת).

בכל אופן, התקנה מקומית זה בהחלט פתח לבעיות חשמל (בהווה או בעתיד).

קח בחשבון שבשביל להנות מההטבה הכלכלית בעתיד תצטרך קודם להיפרד מ2100 ש"ח. אם מאיזושהי סיבה לא תמשיך להחזיק ברכב אז העסקה לא כלכלית.

• תוכן חדש...