Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני חודש קניתי שברולט ספארק ידנית שנת 2013 (דגם 1206 סמ"ק). הרכב נוסע טוב, העברת ההילוכים טובה. במהלך השבועות האחרונים ניסיתי לאמוד את צריכת הדלק של הרכב. הצלחתי לעשות באיזור ה500 קילומטר על מיכל אחד (30 ליטר). ברכב ישנה אופציה שהמחשב מקרין את מספר הקילומטרים שנשארו עד התדלוק הבא. בנסיעה בכביש בינעירוני אני שומר על הרכב בתחום ה100 קמ"ש, ואכן המספרים על הצג כמעט ולא משתנים. עם זאת, כאשר אני בנסיעה בכבישים עירוניים (אני גר באיזור הררי, עם הרבה עליות וירדות), כמות הקילומטרים עד התדלוק הבא יורדת פלאים. לצורך דוגמה, לאחר שתי נסיעות קצרות בעיר המספרים ירדו מ220 ל200.בהתחלה חשבתי שזה נבע מכך שלא עבדתי נכון עם ההילוכים, אך כעת לאחר מספר שבועות, אני יכול לומר שהנהיגה שלי נהייתה חלקה: ללא לחיצות מיותרות על הגז, ועם התאמה נכונה של ההילוך למהירות ותנאי השטח. אני מניח שחישובי המחשב אינם מדויקים, ומתבססים על חיזוי הצריכה בהתאם למהירות הנסיעה הנוכחית.

בכל זאת רציתי לשאול, האם זה הגיוני שצריכת הדלק בעיר תהיה כזו גדולה (ועוד ברכב ידני). האם אמורה להידלק אצלי איזושהי נורה אדומה נוכח המצב הזה או שמא זה תקין?.

אם יש למישהו גם עצות טובות בנוגע לנהיגה חסכונית בעיר, אשמח לשמוע.

תודה רבה.

פורסם

בעיר צריכת דלק ברכב מיני יכולה להיות באזור ה 1/14-15 ומעט פחות תלוי אם זו עיר הררית.

תחשב צריכת דלק בצורה ידנית.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עזוב את מחשב הרכב, הטווח המוערך יכול להשתנות לטובה ולרעה כתלות באופי הנסיעה.

תמדוד כשאתה מתדלק וככה תעקוב אחרי צריכת הדלק.

• תוכן חדש...