Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה, זקוקה לעזרתכם.

יש לי קיה פיקנטו 2014, הרכב שלי מתחיל לנטות שמאלה בנסיעות, ובלי קשר אני רוצה להחליף את רביעיית הצמיגים.

יש למישהו המלצות מאיפה כדאי לרכוש צמיגים, באיזור הקריות?(אוטודיפו זו אופציה? )ובכלל, אשמח גם להמלצות על חברת צמיגים, כדי שלא אגיע למקום וישר יתחילו לעבוד עליי ולדחוף לי דברים סוג ד', או להפך, לדחוף לי משהו יקר שאין לי בו צורך.

וגם- האם כיוון פרונט/איזון צמיגים עושים לאחר ההחלפה? (ויכול להיות שלאחר החלפת הצמיגים בכלל לא יהיו סטיות שמאלה?)

האם המקום שמתקין לי את הצמיגים יכול לעשות גם את זה?

סורי על הקלולסיות..

המידות של הצמיג הן : 165/60R14 75H.

אשמח לכל מי שיכול לעזור!

פורסם

אם הפיקנטו שלך עדיין נועלת את הצמיגים המקוריים - אז אכן זה זמן טוב להחליף אותם.

אני ממליץ על FALKEN ZE914.

אכן מומלץ באותה הזדמנות כבר לבדוק את הפרונט לאחר ההחלפה. את זה כבר עושים במכון פרונט.

FALKEN.PNG

Stay Dirty

פורסם

צמיגים אפשר להחליף בצמיגי יוניברס בנשר (איכות עבודה מצויינת) או צמיגי רוני בקרית ים (בדכ זולים יותר, אבל קצת פחות מקפידים על לחץ אוויר ועל גלגלי מגנזיום, אך סהכ בסדר).

לגבי צמיגים, ה ze914 לא רעים ביחס למחירם.

טויו cf2 צמיגים ברמה גבוה יותר ואם ההפרש הוא אכן 20 שח לצמיג (משמע כ 270-280 שח לצמיג) הייתי הולך עליהם.

יכול להיות שלאחר החלפת צמיגים הרכב לא ימשוך שמאלה, אם לזה התכוונת. עם זאת יכול להיות שכן, ואז אפשר לעשות כיוון פרונט לאחר החלפת הצמיגים.

מכון מומלץ לכיוון פרונט - אוטוטסט בחיפה. יש להם מכון כיוון פרונט מתקדם.

פורסם (נערך)

עוד אפשרות היא לבצע את הכל במקום אחד.

אני ממליץ לך על צמיגי ברון בנשר, בחור בשם יאריק.

סופר מקצוען, מחירים הוגנים ויכול לדאוג לך גם להחלפת צמיגים וגם כיוון פרונט.

לגבי המלצה לצמיגים, מצטרף להמלצה על ה TOYO, יש גם פירלי P1 קצת יותר יקרים אך מעולים.

לגבי סדר הפעולות, קודם מחליפים צמיגים, זה כבר מגיע עם איזון גלגלים ואז ללכת לעשות כיוון פרונט. מהיכרותי את יאריק, אם לא צריך לעשות כיוון פרונט לרכב הוא לא יעשה ולא יגבה על זה אפילו תשלום

עריכה אחרונה על ידי ZvikH
פורסם (נערך)

תודה לכולם על המענה.

בצמיגי ברון (יאריק)- אמר לי שהוא לא עובד עם toyo ולא עם falken. אמר שיכתוב לי איזה צמיגים יכול לתת לי.

בצמיגי תמר בקריות אמרו שאין להם פלקן או טויו והציעו לי צמיגי goodyear.

מישהו יודע איך הם?

עריכה אחרונה על ידי bathenm3
פורסם (נערך)

איזה דגם של גודייר?

אם זה efficientgrip (כנראה קומפקט) אז זה דגם מוצלח. הדגם שנקרא eagle לא מומלץ.

כמה עולה ומה תאריך הייצור?

הוא לא אמר לי איזה דגם. וגם לא שאלתי. רק אמר לי רביעייה ב 1000,

יאריק בצמיגי ברון נתן לי אפשרויות של , debica, fulda, good year.

כשהכי זול זה דביקה ב 280 ש"ח. הגוד יר אצלו זה 380 לצמיג. וזה כבר ממש כבד עליי כלכלית.

מה גם, שאני אמנם נוסעת הרבה על הכביש, אבל בעיקר בתוך הקריות עצמן.

בצמיגי יוניברסל חזר אליי , אין לו טויו במלאי ואין אפשרות להזמין. יכול להזמין לי פלקן ב 265 ש"ח לצמיג, או komo- שאמר לי שהם הצמיגים המקוריים של קאיה.

יש דעות על קומו?

ואגב- מה אני צריכה לבדוק בתאריך הייצור? מאיזה שנה כדאי לקחת?

עריכה אחרונה על ידי bathenm3
פורסם (נערך)

תראי, זה שהעדת על עצמך שאת קלולס זה מצויין.

עכשיו רק תביני מה הדגמים שמציעים לך ועם זה נוכל להתקדם.

לי היה ניסיון לא רע בכלל עם צמיגי דביקה, שווה להתקדם אם יש צמיגים טריים במלאי. כנראה שזה הדגם presto hp.

הגודייר שהציע לך בהחלט יקר, אין שום בעיה למצוא צמיגים ראויים בפחות.

ההצעה של 4 ב-1000 לגודייר זה בוודאות דגם האיגל שאינו מומלץ.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם

התאריך מופיע על הצמיג כ 4 ספרות בתוך אליפסה.

2 ספרות = השבוע בשנה.

2 ספרות= השנה.

כך ש 1218 אומר השבוע ה 12 (מרץ) בשנת 2018.

צמיג טוב וטרי צריך להיות בן כחצי שנה.

עד שנה, אפשר לקחת.

מעל שנה, אני באופן אישי, לא הייתי רוכב ומחפש צמיג חדש יותר גם אם "מאלץ" אותי לעבור ליצרן אחר ולשלם עוד כמה גרושים.

בדיוק התקנתי 2 רביעיות של הפאלקן 914 ומצתרף בהחלט להמלצות עליו. VFM מעולה.

יש לך מנוע חיפוש סבבה עם השוואת מחירים בזאפ, תשתמשי בו.

החלפת צמיגים היא הליך לא מאוד ארוך ובטח לא מסובך כך שאם יש לך נסיעה לכיוון מסויים (תל אביב) אז אין שום מניעה לקחת באמצע הנסיעה הפסקה של איזה 40 דקות איפה שמצאת על הדרך בזאפ צמיגים במחיר טוב (חדרה, נתניה, הרצליה וכו') ובנתיים לדפוק איזה שווארמה בלאפה, או שאצלכן זה בעצם סלט נבט חיטה עם טופו...:wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני יודעת מה אומרות הארבע ספרות, אני לא עד כדי כך קלולסית, וגם יותר בעד שואארמה מאשר סלט עלים מופרך :)

תודה רבה על כל המידע.

אעשה היום סיבוב ומקווה שכבר אחליף.

פורסם

כמובן ששימי לב שרכישת צמיגים כוללת איזון של כל גלגל, נתקלתי כבר בצמיגאים שמנסים לדלג על השלב הזה כשבאים אליהם לקוחות קלולסים.

אם את רוצה וידוא סופי ממש לפני שאת מתקינה, תעלי כאן את שם, דגם, ותאריך הייצור של הצמיג וכמובן המחיר.

כמו שאת רואה, המענה אצלנו מהיר, זה לא כמו בהוט :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אוקיי. אז הצמיגים עכשיו בהתקנה. אכן של גודייר, אבל לא הדגם של האיגל. זה עם הגריפ, פולני, לא טורקי. והצמיג קצת יותר מבן חצי שנה. 20/18.

אמור לעלות 1000 שקלים אבל ייתכן ויוריד לי עוד קצת.

עכשיו, גם אם אתם חושבים שעשיתי עסקה גרועה, תהיו נחמדים ואל תגידו לי את זה.

תודה רבה לכולם על המענה!!!

פורסם

1000 שקל עבור רבעיית אפישנטגריפ זה מחיר מעולה.

עריכה: במבט נוסף, אני רואה שיש עוד דגם "עם גריפ", דוראגריפ. אותו אני לא מכיר, אבל ביד2 הוא עולה 285 ליחידה, אז 1000 זה עדיין מחיר טוב. אם כי אני לא יודע מה טיב הצמיג עצמו.

אחרי ההתקנה צאי לנסיעה בכביש מהיר לוודא שהצמיגים אוזנו כמו שצריך ואין רעידות (אם יש - בהגה, הבעיה בצמיגים הקדמיים. אם במראה האמצעית, באחוריים).

אם הרכב עדיין מושך שמאלה, ללכת לעשות כיוון פרונט, אם משהו רועד, לחזור לפנצ'ריה שיעשו איזון מחדש (על המכונה צריכים להופיע מספרים משני צידי הצמיג המצויר, הם צריכים להיות ירוקים, או שצריך להיות כתוב OK. ככה או ככה, תסתכלי על המכונה, אם הכל בסדר כבר תביני).

רק דבר אחד - את או קלולסית, או יודעת מה אומרות 4 הספרות. תתפלאי כמה אנשים ש"מבינים במכוניות" לא יודעים מה זה. אז אי אפשר גם וגם :)

תתחדשי וברוכה הבאה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...