Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Falken ZE914 Made in Turkey

Renaultrap
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי לרנו קליאו שלי רביעייה ועל הצמיגים הטריים 28/18 היה הכיתוב שבכותרת. רק בשנה שעברה החלפתי שניים (אחד ניזוק בינתיים) והייצור עד אז היה בתאילנד.

אישית אני מעדיף לא לקנות כלל מוצרים מטורקיה, אבל נוסף לזה גם העניין שאנשים העלו בקשר לגודייר עם הבדלי איכות בין צמיגים מארצות ייצור שונות. אני מניח שעדיין אין הרבה נסיון ארוך עם פאלקן טורקיים אבל אשמח אם אנשים יוכלו לתת חוות דעת בהמשך.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ZE914 הוחלף בדגם חדש ZE310.

יכול להיות שאת הישן ימשיכו לייצר במקביל עבור שווקים מתפתחים בטורקיה.

זו סיבה מספיק טובה לחפש צמיג אחר.

פורסם
ZE914 הוחלף בדגם חדש ZE310.

יכול להיות שאת הישן ימשיכו לייצר במקביל עבור שווקים מתפתחים בטורקיה.

זו סיבה מספיק טובה לחפש צמיג אחר.

תודה על העדכון. וה-310 לא מיוצר בטורקיה?

זוכה לחוות דעת חיוביות ביותר http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Falken/ZIEX-ZE310-EcoRun.htm

פורסם

אין לי שום דבר נגד מוצרים שמיוצרים בטורקיה,

אלה יותר בקטע שדגם מסוים של יצרן ביניים עובר בסוף חייו ליצור במדינה אחרת.

המטרה היא ברורה, הוזלת עלויות ולא שיפור האיכות.

פורסם
הרנו קליאו שמשווקת פה כבר תקופה דיי ארוכה מיוצרת בטורקיה.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

לא הייתי מגדיר אותה כדוגמא למצוינות טורקית...

גם בקורולה מורגשת ירידה באיכות הכללית.

פורסם

בחזרה לצמיגים - מותקנים אצלי בספיריט ZE914 EcoRun מידה 205/50/17. כבר 3.5 שנים ו 55,000 ק"מ - אני מאוד מרוצה מהם. יש בשר, אבל נראים לי מעט יבשים. להחליף? מה ההבדל בין ה ZE914 ל ZE310? יש טעם להחליף ל Goodyear Efficent Grip? או מישלין EcoRun או Primacy?

פורסם
לא הייתי מגדיר אותה כדוגמא למצוינות טורקית...

גם בקורולה מורגשת ירידה באיכות הכללית.

על מה אתה מדבר,

לי יש צמיגים טורקים ואני מרוצה מאוד,

היתה לי קורולה הדור הקודם במשך 3 שנים, ומה שבטוח זה שהקורולה החדשה יותר איכותית ויותר נוחה, וזה מניסיון,

שמעת טורקיה, התחלתה לפלוט המצאות לא מבוססות רק בשביל לפגוע בתדמית הטורקית שכל כך מפריעה לך ? , כאן זה פורום מכוניות, בוא תשאיר את הפוליטיקה למקום אחר בבקשה, ואם תרצה ספק דעה אמינה ומבוססת, ולא אחת כזו שפגעה בציפור נפשך.

• תוכן חדש...