Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה חושפת את ה3 החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קצרה בכס״מ אחד באורך ובגובה בגרסת ההאצ׳בק וארוכה ב8 סנטימטרים תמימים בגרסת הסדאן (האם זה יתבטא בתא נוסעים מרווח יותר?). כאשר שניהן רחבות יותר בשני סנטימטרים.

בגזרת המנועים אין הרבה הפתעות. כמו היום ובהתאם לשוק תוצענה 3 מנועי בנזין (הפעם זה נקרא סקיי אקטיב X) שיציעו חיסכון בדלק במקום מגדשים, 1.5,2.0,2.5, ומנוע דיזל 1.8.

מסך המולטימדיה גדל ל8.8 ס״מ ויציע אפל קארפליי ואנדרואיד אוטו כסטנדרט.

איבזור בטיחותי מלא, כולל גם לראשונה במאזדה כרית אוויר לברכיי הנהג.

פרטים נוספים בהמשך...

IMG_2023.jpgIMG_2022.jpgIMG_2013.jpgIMG_2026.jpgIMG_2012.jpgIMG_2018.jpgIMG_2024.jpgIMG_2028.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי robertf
  • תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואו ההאצ׳בק נראית מדהים. מופתע שהם החליטו להשאר עם מנועים אטמוספריים אבל זה לא דבר רע, זה מבטיח אמינות גבוהה כמו שרוב האנשים מבקשים ורוצים.

פורסם

ואו, איזו קורה C ענקית!

במבט מהצד, יש להאצ'בק הרבה יותר מדי פח והרבה פחות מדי חלון. יש לי הרגשה שהנוסעים מאחור יהנו מנוף ואוויר סטייל תא נהג במרכבה סימן 4...

מה שכן, החזית יפהפיה.

פורסם
בגזרת המנועים אין הרבה הפתעות. כמו היום ובהתאם לשוק תוצענה 3 מנועי בנזין (הפעם זה נקרא סקיי אקטיב X) שיציעו חיסכון בדלק במקום מגדשים, 1.5,2.0,2.5, ומנוע דיזל 1.8.

דוקא כאן יש (תאורטית) חתיכת שדרוג, המנועים האלו הם מנועי הבנזין המסחריים הראשונים (עם כוכבית, לא נכנסתי לפרטים) שמאפשרים הצתה בעזרת דחיסה ולא ע"י ניצוץ:

https://www.topgear.com/car-news/future-tech/whats-mazdas-clever-new-skyactiv-x-engine-drive

http://www2.mazda.com/en/next-generation/technology/

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
דוקא כאן יש (תאורטית) חתיכת שדרוג, המנועים האלו הם מנועי הבנזין המסחריים הראשונים (עם כוכבית, לא נכנסתי לפרטים) שמאפשרים הצתה בעזרת דחיסה ולא ע"י ניצוץ:

נכון, אבל אותי לפחות זה לא מרגש. תו לי טורבו במקום...

פורסם
מופתע שהם החליטו להשאר עם מנועים אטמוספריים אבל זה לא דבר רע, זה מבטיח אמינות גבוהה כמו שרוב האנשים מבקשים ורוצים.

זה דווקא לא מפתיע אותי בכלל. זה מאכזב קצת, אבל לא מפתיע. לצערי בלי טורבו קשה לי לראות את הרכב הזה יושב אצלי בחניה (ואת ה2.5 לא נראה במחוזותינו), ולא משנה כמה הוא יפיוף.

פורסם

כאמור, מאזדה זה מותג עממי ויש הרבה אנשים שאמינות מאוד חשובה להם ולכן היעדר הטורבו הוא דווקא בשורה חיובית עבורם.

מאזדה במתכונת הנוכחית מציעה רכבים מעוצבים, מאובזרים, מהנים לנהיגה ואמינים. זו חבילה שקורצת ללא מעט אנשים, למען האמת זה כנראה יהיה הרכב הבא של ההורים שלי בהמלצתי.

פורסם

יפיפיה כרגיל בשנים האחרונות, מצטרף לדעה לגבי כמות הפח ההזויה בהאצבק, מתאר לעצמי שזה ייצור בעיות של שטח מת

פורסם

לא מבין את ההתעקשות של מאזדה להישאר עם מנועים מיושנים (אטמוספרים).

אני מבין שנושא האמינות שעליו הם מתבססים מאד חשוב להם, אבל אפשר לראות שיש מאזדות בעולם בעלי מנוע טורבו שאני מאמין שגם מפגינים רמת אמינות טובה.

אותי באופן אישי זה מאכזב

חלום שלי זה לראות מאזדה 3 עם 1.6 טורבו למשל..

פורסם (נערך)

הצעה : לקחת מפעל שג'נרל מוטורס רוצה לסגור ולייצר בו מאזדות.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Screenshot_20181128-081556_Chrome.jpeg

עריכה אחרונה על ידי Elico48
פורסם

וכמעט כרגיל ובשם העיצוב מקריבים את הבטיחות, גם קורה A גם קורה C נראות כמגבילות שדה ראיה באופן קשה. תא הנוסעים מצד שני נראה נהדר, מזמין ויוקרתי, נותרת השאלה אם איכות החומרים תואמת.

פורסם

אמנם רכב יפה, לא במפתיע, אבל מספר החלטות ארגונומיות תמוהות.

ראשית, כמו שכבר הוזכר פה, עניין החלון האחורי, שלא מספיק שהוא לא גדול מספיק, הוא גם לא במלואו מזכוכית וחלקו הצר אטום בפקק פלסטיק שחור.

ההחלטה התמוהה השניה היא פתח המיזוג מאחורי ההגה, בדיוק היכן שמונחת ידו הימנית של הנהג. כנראה שאת ה- 3 נוהגים ביד אחת. :lol:

IMG-0635.JPG

IMG-0636.JPG

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם

אולי בדעת מיעוט, אבל אני לא רואה פה שום יופי, בטח שלא "וואו"

היא לא ניסן טידה, אבל מזה למכונית באמת יפה...המרחק גדול, לטעמי לפחות

• תוכן חדש...