Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע ליונדאי i30cw 2010 1.6L

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי יונדאי i30cw שנת 2010, 220 אלף ק"מ, 1.6ל' בנזין.

על הרכב מותקנת מערכת גפ"מ וכמו שניתן לנחש, הלך המנוע.

בגדול המנוע הזה כבר אחרי ראש, נשמע כמו טרקטור, וכנראה יש סדק בראש עכשיו (שמן ומים התערבבו).

עכשיו אני בהתלבטות האם למכור את הרכב ולהביא משהו חדש (אין יותר מידי תקציב.. מקס' הלוואה 20 אלף).

או להחליף מנוע ולפרק את הגפ"מ..

השאלה אם שווה לתקן, האוטו כבר התחמם (הגיע למקס' טמפ'), הנורות של ה-ABS, ESP דלוקות (כנראה ששניהם גם לא עובדים), אבל מעבר לזה הכל בסדר.

מה הייתם ממליצים?

האם יכול להיות שהמנוע לקח איתו עוד חלקים? (בנתיים הוא מניע ונוסע - אשתי נתקעה קרוב לבית אז חיכינו לקירור ושמנו בחניה - נסיעה של כ1.5 ק"מ)

פורסם (נערך)

מכיר כאלו שהתקינו מערכת גז ברכב הזה ולא הלך מנוע- יתכן שאצלך לא התקינו משמנת / לא ביצעו התאמה מלאה אבל, מכיר גם מישהו שב 140,000 הלך לו מנוע ( יד פרטית) - המנועים רגישים מאוד ומפתחים בוצה במהירות האור בייחוד כאשר מרווח הטיפולים אינו קפדני- כל שנה או 15,000 ואם רק בנסיעה עירונית כל 10000 חייב להחליף שנו אם אתה לא מחפש צרות.

צריך להרים ראש מנוע ולדעת מה גודל הנזק - מראש מנוע שיכול לעלות 2000-3000 או החלפת טבעות בוכנה בנוסף או החלפת מנוע שיכולה להגיע ל 5-6 במוסך.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...