Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איתוראן , כן לא למה וכמה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב חברים יקרים !

לא מצאתי מקום מתאים בפורום לשאול את השאלה ולהעלות את הנושא ולכן פתחתי את השרשור כאן . בבעלותי סיאט לאון FR 2016 שקניתי יד שנייה , וברכב מותקנת מערכת איתוראן SAVE וגם סים של איתוראן (ככה זה הגיע כאשר הוציאו את הרכב מהסוכנות אצל הבעלים הראשון) . לאחרונה נגמרה תקופת ה"אחריות" של המערכת - ומאז איתוראן כל הזמן משגעים אותי שמקתבלים אצלהם אותות שיש בעיה במערכת וחייב לתקן את זה ומכיון שאין לי "ביטוח" של המערכת אצטרך לשלם על העבודה שנעשת (חלפים עליהם) . אז השאלה היא האם כדאי לגשת לתיקון כזה?

מה העלות המשוערת? והאם כדאי בכלל להמשיך להיות לקוח באיתוראן? - אין דרישה מבחינת הפוליסת ביטוח אבל פשוט המשכתי עם זה בגלל שכבר הייה מותקן ברכב .

יש לי גם סים שלהם שעולה 15 ש"ח לחודש - אבל בפועל הוא משומש רק לוויז בגלל שהמערכת אצלי ברכב סגורה .

תודה לעונים ולילה טוב !

פורסם (נערך)

היה על זה שרשור אבל בקצרה :

זה טריק שיווקי ידוע. בדיוק אחרי תום האחריות. יש איזו "בעיה". כמובן שהבעיה היתה עוד בזמן האחריות אבל לא הפריעה.

עלות התיקון כ ₪600 ..

באופן מפתיע יציעו לך גם אחריות מורחבת על המערכת בכ ₪17 לחודש .

לדעתי : אם הביטוח לא דורש , תנתק את האיתוראן . מי שירצה את הרכב יגנוב אותו עם/בלי איתוראן

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

תגיד להם שהביטוח לא דורש ממך איתוראן , והם כבר יציעו לתקן על חשבונם.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
תגיד להם שהביטוח לא דורש ממך איתוראן , והם כבר יציעו לתקן על חשבונם.

נראה גם לי כך.

אולי כדאי לך לבדוק אפשרות להתחבר לשירות [בתשלום] איתוראן "פלאש" התראת מכמונות ומצלמות. [ככל שמע' זו יכולה לספק שירות זה]

https://www.ituran.com/ituranfront/comfort-services-2/ituran-flash-comfort/

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

במידה והביטוח לא דורש תפרד מהם יפה וזהו. אצלי לאחר שנה שקניתי הרכב מהסוכנות התקשרו לחידוש הביטוח ואמרו שלא צריך יותר איתורן. היה לאיתורן מאוד קש להיפרד ממני אבל הצליחו בסוף

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

באיתוראן ובאחרים יש לך שירות שאתה יכול לראות היכן הרכב נמצא. כרוך בתשלום, אולי ניתן לעשות מו"מ על כך.

בדוק האם יש הנחה בביטוח המקיף באם האיתוראן ברכב מחובר למוקד, ואם כן, האם זה כלכלי לך, והאם כלל הנתונים והאופציות שהמערכת מסוגלת לתת לך, נדרשים לך ו/או מתאימים לך.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני קניתי את הייטי עם מע' איתוראן ישנה, מהביטוח ביקשו ממני אישור תקינות, ניגשתי לאיתוראן, עשיתי ביטוח ב 7 ש''ח לחודש ואכן המכשיר היה תקול, הוחלף בחינם, אין כעת גם בעיה לבטל את הביטוח.

סה''כ לחודש יוצא לי כ 50 ש''ח אבל וזה אבל גדול, אני מנוי ומשתמש באפליקציה, לבדוק שהילדים בגן, אם מישהו נוסע רחוק בשעות מאוחרות אז גם לראות איפה הרכב ושהכל בסדר, שווה לי אתהכמה ש''ח בחודש.

תשלום שנתי יוצא 600 ש''ח, תכלס אם לא אפליקציה לא הייתי משאיר את זה.

אם הרכב יגנב במיוחד שאני גם ככה גר בשטחים כנראה שהרכב יהיה מפורק עד שמישהו יתעורר וכל העניין שהרכב נע לכיוון שטחים לא מעניין אותי, מעבר לזה אם נגנב אז נגנב.

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
היה על זה שרשור אבל בקצרה :

זה טריק שיווקי ידוע. בדיוק אחרי תום האחריות. יש איזו "בעיה". כמובן שהבעיה היתה עוד בזמן האחריות אבל לא הפריעה.

עלות התיקון כ ₪600 ..

באופן מפתיע יציעו לך גם אחריות מורחבת על המערכת בכ ₪17 לחודש .

לדעתי : אם הביטוח לא דורש , תנתק את האיתוראן . מי שירצה את הרכב יגנוב אותו עם/בלי איתוראן

צר לי, זה ממש אבל ממש לא נכון מה שאתה אומר,

אני מאמין שאיתוראן ופוינתר עובדים אותו דבר, לי יש פוינטר.

זה מתריע ברגע שמישהו יניע את הרכב או יכבה או אפילו יזיז בצורה כלשהי את הרכב,

זה כולל הגדרות רבות שאותן אתה מנהל דרך אפליקציה, וזה עובד מנסיון,

לא מזמן ניסו לגנוב פרארי קליפורניה, איתוראן הספיקו לעצור את הרכב לפני שהספיק להתרחק לשטחים,

ואפילו יש לי מכר שהיתה אופנוע קאוואסאקי וורסיס 650 שנגנב, ברגע שאתרו אותו, עלו על זה שמדובר במשאית שבתוכה היה האופנוע, בקיצור, עצרו אותו ואפילו מצאו שם עוד הונדה CBR גנוב.

פורסם

לא למהר לנתק לפני שתבדוק כדאות כלכלית כי זה נותן הנחה בביטוח המקיף בעלות של 400 ש"ח בערך שנתי, גם אם אין דרישה של ביטוח למערכת איתור.

פורסם

הדלתא יעמוד על 164 שקלים בשנה.

(בהנחה והאיתוראן עולה 28 שקלים בחודש).

(אני מניח שעם קצת מיקוח, גם זה יצטמצם / יעלם).

פורסם

^^אתה רוצה להגיד שעם מיקוח אפשר להגיע למצב שבו לא תשלם על מנוי למע' איתוראן?

לא נשמע לי הגיוני. ובד"כ המחירים קבועים.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

פורסם

כשקניתי את הרכב הביטוח דרש איתוראן. נדמה לי שזה עלה לי כ 5000 שקל להתקין את המערכת ועוד דמי מנוי של 50 שקלים לחודש. אחרי שנה, הביטוח כבר לא דרש איתוראן והחלטתי להתנתק מהשירות שלהם. עברו מאז 8 שנים ו 4800 שקלים שחסכתי.

• תוכן חדש...