Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, הרכב שלי צורך די הרבה דלק, 1:11 משולב. צריכה ממוצעת 17K בשנה.

שמעתי כמה פעמים על הסבה לגז, וזה נשמע לי די אטרקטיבי. כיום אני מתדלק טנק (בעל 65 ליטר) ב350 שקל פעם בשבוע וחצי / שבועיים (590 ק"מ +-). זה די מכביד לי על הכיס בהתחשב בג'אז 2003 ידנית שהייתה לי, 1:14.

אני גר בבית שמש, שם אין יותר מדי תחנות גז קרובות לבית, אבל יש אחת לא רחוקה.

הבנתי שביצועי הרכב לא ידרדרו, וגם הבטיחות טובה מיותר משהייתה פעם, ניתן להכנס לחניונים תת קרקעיים, והבגאז נשאר כמו שהיה.

אשמח להערות ונקודות למחשבה. גם למתקינים מומלצים באזור שלי.

תודה You are the best!:-P

פורסם

הכי חשוב קודם כל לבדוק אם המנוע של הרכב מתאים להסבה לגז. ממה שאני יודע מהמתקין שלי ("עולם הגז" בבאר שבע), יש רכבים שמתאימים יותר ויש שפחות, ולכן הוא גם ימליץ לא להתקין כשהמנוע לא מתאים.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
הכי חשוב קודם כל לבדוק אם המנוע של הרכב מתאים להסבה לגז. ממה שאני יודע מהמתקין שלי ("עולם הגז" בבאר שבע), יש רכבים שמתאימים יותר ויש שפחות, ולכן הוא גם ימליץ לא להתקין כשהמנוע לא מתאים.

תודה!

פורסם

מנוע מעולה שמתאים לגז ותחסוך המון כסף

ערן וויס מוסך מרכבת המשנה באר שבע מס 1 בתחום.. אמנם הכי יקר אבל מצדיק את זה

פול גז נתניה שמעתי דברים טובים והם עם מחירים רגילים

בהצלחה

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

גם אני מבית שמש.

לכיוון בית שמש - מתדלק ב'פז' במסילת ציון. לכיוון ירושלים - 'פז' בצומת שורש. לכיוון תל אביב - מתדלק ב'פז' או 'מיקה בפאתי מודיעין. כל השאר - תלוי במיקום שלך.

לגבי מתקין: אני ממליץ על ערן מבאר שבע, או אודי ממסמיה.

ערן יקר יותר = מקצועי יותר, שניהם נותנים שירות אדיב.

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

• תוכן חדש...