Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

פתחתי פוסט קודם לא ממש התייחסו אשמח שתתייחסו הפעם זה ממש חשוב לי

קונה כנראה מחר רכב הדגם הוא פיגו 207 תוצרת ספרד מודל 2011

ק"מ 93 אלף רמת גימור TRENDY מנוע 1600

יד שלישית הרכב עם אני יקנה אני יהיה יד רביעית יש לי כמה שאלות של מתחילים:

איך אני יכול לדעת שהרכב לא היה ליסינג? ברישיון רכב רשום רק את הבעלים הקודם שהוא היה 02 איך אני יכול לדעת שהוא היה פרטי ולא ליסינג ושהיד 1 לא היה ליסינג

אוקיי בעיקרון המטרות שלי לרכב זה כמובן משו חסכוני אמין/תקציב עד 30 אלף

נסיעות בממוצע ביום 45-50ק"מ גר באזור ירושלים לכן יש קצת עליות בדרך לעבודה

אבל הרכב הזה נמכר יחסית במחיר סביר של 19אלף השאלה שלי האם משתלם להביא אותו?

האם זה שהוא יד שלישית אמור להוריד מהערך שלו בצורה משמעותית למרות שהק"מ שלו לא כזה גבוה?

האם פיגו הם לא אמינים ברמה שיש סיכוי גדול שיהיה לי בעיות ברכב או שזה סטיגמה?

האם אחרי בדיקה במוסך לפני שקונים רכב בדיקה ב 500שקל אפשר לסמוך על הרכב שהוא ברמת אמינות טובה?

אני מתנצל על השאלות פשוט אין לי הבנה טובה ברכבים אשמח שתגידו לי חוות דעת.

נכון שהתקציב שלי עד 30אלף אבל באופן כללי הרכב הזה וראיתי כמה מצא חן בעניי מבחינת הנראות והנוחות והכל כל מה שנשאר לי זה הלחץ שהוא יעשה לי בעיות בגלל שיש סטיגמה על פיגו ולכן אשמח לחוות דעת מאנשים שבאמת החזיקו רכבים כאלו ומבינים בזה טוב ולא יגיבו רק לפי סטיגמות אלה לפי ידיעות מה דעתם על הרכב.

עריכה אחרונה על ידי thelipark
פורסם

בוא נתחיל ברכב: ל-207 יש מנוע (משותף ל-308 דור ראשון, C3 דור שני, C4 דור שני ו-208 לפני מתיחת הפנים, ועוד כמה יותר איזוטריות) שיש לו כמה נקודות רגישות. הגיר (AL4) בסה"כ בסדר, אבל גם הוא עלול להצריך תיקון.

בסה"כ זה לא רכב שיכנס כל חודש למוסך (אלא אם הוא עבר התעללות), אבל אתה עלול בשנה פחות טובה להשקיע סכום של 4 ספרות (מעבר לשוטף) אם תיתקל בשתי תקלות במקביל. אם אתה מחפש אמינות מושלמת ב-100%, יש כנראה רכבים קצת יותר מוצלחים. כמו בכל רכב קצת ישן אחר, זה לא מעט עניין של מזל.

מבחינת חיסכון בדלק, זה לא רכב חסכוני במיוחד. לא יודע להגיד בדיוק מה תקבל, אבל (בטח בירושלים) לא חושב שאפילו תתקרב ל-1:15 או משהו בסגנון, יותר בכיוון של 1:10 או קצת יותר טוב, כתלות בכמה כבדה הרגל שלך.

לגבי הבדיקה: היא לא נותנת לך אינדיקציה מה יהיה בחמש השנים הבאות. היא כן אומרת אם הרכב עבר תאונה מספיק קשה שלא כדאי לקנות אותו, ואם יש כרגע בעיה מג'ורית (שהבדיקה מצליחה לאתר).

לגבי ליסינג יד ראשונה: אני לא סגור על זה ב-100%, אבל אאל"ט זה אמור להופיע ברישיון (מקוריות: החכר או משהו כזה). בכל אופן, די מעט 207 כאלו היו בליסינג, ולרכב בן 7 זה כבר קצת פחות מעניין. הרבה יותר חשוב לראות אם הוא טופל כמו שצריך.

מעבר לזה, קח בחשבון שיהיה (כנראה) לא קל למכור את הרכב הזה בעוד כמה שנים, והמחיר כנראה יהיה נקוב ב-4 ספרות. לדעתי למחיר הנוכחי יש עוד לאן לרדת, בטח בהתחשב בבעלויות קודמות.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

בס"ד

מומלץ לבדוק את הרכב, במוסך מומחה, כגון גבע (ת"א), או אורן (חולון), שווה הרבה יותר מכל מכון בדיקה.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

• תוכן חדש...