Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלך מנוע סונטה 2006 - 2400 סמ"ק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המנוע התחיל להרעיש בגלל בוצה

במוסך אמרו שעדיף להחליף ולא לשפץ

ניסו להשיג כזה מנוע ולא הצליחו.

רציתי לדעת איך זה עובד, האם אפשר להזמין ולהמתין וכן מי לוקח את האחריות על המנוע ומי סופג את העלות של ההתקנה אם המנוע לא תקין.

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

פורסם

אם המוסך מאתר לך מנוע - אז כמובן שהכל באחריותו ואתה עובד רק מול המוסך.

לדעתי זאת האופציה הטובה ביותר.

תבקש ממנו שיבקש מספקי המנועים שלו לנסות לאתר מנוע כזה בחו"ל.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום וברכה

בשעה טובה הצלחתי לאתר 2 מנועים מתאימים, אחד רוצה 5000 ש"ח והשני 8000 ש"ח ללא הרכבה.

רציתי את עזרתכם קודם איך אני בוחר/בודק את המנוע.

בנוסף דיברתי עם מי שרוצה 5000 ונאמר לי שהמנוע מייבוא וא"א לדעת כמה ק"מ, האם זה נכון וזה מראה על אמינות או שזה התחמקות.

כמו"כ הוא לא מרכיב מנועים שזה מינוס גדול, האם יש מוסכים שמוכנים להזמין מנוע ממי שאני יגיד להם ולקחת אחריות על הכל או שהם נותנים אחריות רק אם הם מזמינים בלי התערבות בעל הרכב.

פורסם

אם המוסך לא מכיר את הספק שממנו אתה מביא את המנוע אז אחריות בטוח לא תקבל. וגם אם העבודה של ההרכבה תהיה רשלנית יש מצב שהמנוע הוא זה שייצא האשם גם אם הוא תקין...אכן עניין בעייתי. לא כל כך תוכל לבדוק מה מצב המנוע עד שיורכב ויונע. ניתן כמובן לבדוק ויזואלית בוצה ואפילו לחץ הפוך כדי לבדוק מצב ראשוני אבל זה עדיין לא גושפנקה חד משמעית למצב תקין של 100 אחוז. מה שכן מי שמוכר לך המנוע כמובן מביא עליו אחריות של לפחות 3 חודשים.

פורסם

לגבי ק"מ כמה עבר המנוע, האם יש משהו רשמי או שמי שאומר לא תמיד "מדייק" :wink:

• תוכן חדש...