Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

האמת שחשבתי שסיימתי עם הבעיות ברכב הזה אבל צצה בעיה חדשה.

בהילוך שני, בעיקר בעלייה,כשאני צריך הרבה כוח, מ-2 טור ל-4 טור הגז מזנק, אין סחיבה כמו שהייתי רגיל.

מדגיש שזה קורה רק בעלייה ורק בהילוך שני.

במוסך אמרו שהקלאץ כנראה מתחיל לגמור את החיים שלו.

הרכב 2016, 18 אלף ק"מ.

אשמח לעצות, תודה.

פורסם

סל"ד עולה אבל מהירות לא = קלאץ' מחליק, צריך להחליף אותו.

18 אלף ק"מ זה מאוד מאוד מאוד מוקדם להחלפת קלאץ' אבל אני כבר שמעתי על מקרים של החלפת קלאץ' מוקדמת באיזור 40-50 אלף במכוניות מיני, לדעתי זה נטו בגלל תפעול לא נכון של הנהגים.

פורסם

יש כזאת תופעה, בהילוך שני מנוע מגיע יותר מהר לסל"ד בו יש לו מומנט גבוה, שם יותר "קל" לו לגרום להחלקה של מצמד שרק מעט מתחיל להחליק.

אבל שוב, 18 אלף זה מאוד מוקדם ולא סביר. האם אתה בטוח שזו החלקה? האם בבירור הסל"ד קופץ למעלה אבל מהירות הרכב לא משתנה או עולה לאט מאוד?

פורסם

יש מצב שסגנון הנהיגה שלך גמר את הקלאץ מהר מי שיודע לנהוג נכון עם גיר ידני יכול לשרוד עם קלאץ המון שנים.

שאתה מעביר הילוך אתה מרגיש שאתה מעביר נכון ואין דפיקה בגיר ? במקומות ישרים בלי עליות אתה נותן הרבה גז לפני שאתה מרים את הקלאץ ?

יכול להיות שהגלגל תנופה גורם לבעיה למרות שברכבים מהסוג הזה ידוע שהקלאץ הולך מהר בגלל החוסר כוח במנוע וצריך לתת הרבה גז ורק אז להרים את הקלאץ וזה הבלאי הכי גדול...

יתקנו אותי אם אני טועה החברים אבל לי נשמע כמו אחד מהסיבות שציינתי...

פורסם
יש כזאת תופעה, בהילוך שני מנוע מגיע יותר מהר לסל"ד בו יש לו מומנט גבוה, שם יותר "קל" לו לגרום להחלקה של מצמד שרק מעט מתחיל להחליק.

אבל שוב, 18 אלף זה מאוד מוקדם ולא סביר. האם אתה בטוח שזו החלקה? האם בבירור הסל"ד קופץ למעלה אבל מהירות הרכב לא משתנה או עולה לאט מאוד?

הוא לא מחליק ב100 אחוז. הסחיבה פשוט לא כמו שהייתה.

קרה לי כבר שגיר/ קלאץ' היה מחליק מאוד עם פיגו 107 ובאמת החלפתי שם את הקלאצ'ים.

פה זה יותר סחיבה חלשה בעלייה רצינית.

• תוכן חדש...