Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת יונדאי אקסנט 2005 והמלצה על רכב חסכוני לסטודנטים

FullTank1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

אני סטודנט בן 24 וצריך רכב זול בכדי לנסוע לעבודה מחוץ לעיר ולאוניברסיטה.

חסכתי קצת כסף לעניין, וכרגע אני מתלבט בפני רכישה של יונדאי אקסנט שנת 2005 אוטומטית עם 114K קילומטר (ב9 אלף דיבור על המחיר).

רציתי לשאול איך הרכב מהבחינה הזאת של חסכון בדלק, האם הדגם מומלץ באופן כללי והאם המחיר שמבקשים עליו הגיוני.

אשמח אם להמלצה על רכבים מומלצים לסטודנטים החל משנת 2004 +- עד 10K ש"ח.

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חסכוני הוא לא אבל לא זה מה שחשוב ברמת המחיר הזו.

יותר חשוב האם הרכב טופל באופן מסודר ורציני עם קבלות.

רכב חסכוני אך מוזנח ימרר את החיים וילך לפירוק מהר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתה לי יונדאי אקסנט 2005 במשך 6 שנים שנמכרה בסוף חודש אוגוסט ב7.5 אלף ש"ח יד 2 עם 86 אלף ק"מ בלבד (נדרש יישור קו קטן שכלל ניקוי מצערת והחלפת פנסים קדמיים בגלל סדקים), נמכרה בתוך פחות משבוע ללקוח הראשון שבא לראות אותה.הרכב עצמו לא חסכוני בדלק והפלסטיקה לא באיכות גבוהה אך אמין מאוד ושירת אותי נאמנה במשך כל התקופה.ממליץ לך לקחת את הרכב לבדיקה ואז תדע אילו תיקונים צריך ותבקש מהמוכר להוריד את המחיר בהתאם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...