Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לאחר לא מעט לבטים וחפירות

הכיוון שלי הוא הונדה ג'אז כרכב ב' במשפחה

השיקול המוביל שלי הוא חיסכון בדלק

אני מתלבט בין הדגם ההיברדי לרגיל

יש לי כרגע התלבטות בין 2 רכבים ספציפים

1. היברדי 2013 , 77K קילומטר בעלות פרטית דרך מגרש , שלפי המוכר עשו לה תיקוני צבע בגלל תאונה קלה בצד ( עוד לא לקחתי לבדיקה לבדוק שהשלדה בסדר)

2. רגיל , 2014 100K קילומטר בעלות פרטית (עוד לא לקחתי לבדיקה)

הרגיל יקר יותר ב 2000 ש"ח

אשמח לתובנות

פורסם (נערך)

את הראשונה אתה לא קונה בלי לוודא היסטוריה ביטוחית מלאה מהמסלקה של חברות הביטוח - השילוב מגרש פרטי ורכב שעבר תאונה(תאונת צד היא גם יכולה יותר חמורה מבחינת הנזק, סיכוי לנזק לעמודים+כריות אוויר צד שבטח נפתחו)=רכב עם סיכוי לא רע שעבר אובדן להלכה ונמכר למגרש בפרוטות ועבר שיקום זול לכביש.

הרכב השני פשוט נסע יותר מיידי - דעתי? תרד במודל או תחפש רכב אחר.

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
את הראשונה אתה לא קונה בלי לוודא היסטוריה ביטוחית מלאה מהמסלקה של חברות הביטוח - השילוב מגרש פרטי ורכב שעבר תאונה(תאונת צד היא גם יכולה יותר חמורה מבחינת הנזק, סיכוי לנזק לעמודים+כריות אוויר צד שבטח נפתחו)=רכב עם סיכוי לא רע שעבר אובדן להלכה ונמכר למגרש בפרוטות ועבר שיקום זול לכביש.

תודה,אני אבדוק.

באופן עקרוני אני מתלבט בין היברדי ללא היברדי

שהיתרון של ההיברדי זה הצריכת דלק אבל מצד שני יש פחות מקום בבאגז (אני צריך מקום לעגלה וקצת ציוד מידי פעם)

פורסם (נערך)

לא הייתי אפילו הולך למגרש בשביל ההיברידית ההיא. תיקון קטן פתאום הופך לקצה השלדה וכו.. לרכב עם נתונים כאלה אין מה לעשות במגרש הסוחרים, אלא אם משהו לא כשורה.

תקנה את הרגילה מידיים פרטיות ( עם בדיקה, כמובן ).

למה? יותר מקום בבגאז', חסכונית כמעט כמו היברידית ואין את הסיפור של הסוללה היקרה להחלפה אחרי שנגמרת האחריות.

100 אלף ב 4-4.5 שנים זה לא משהו לפסול בג'אז, במיוחד אם קונים אותה לרכב ב'.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

רגילה = אוטומטית? אם כן, ההיברידית, לפי מה שקראתי, חסכונית בהרבה. אם ידנית - אין הבדל גדול מבחינת צריכת הדלק.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

רגילה עם גיר רציף - חסכונית מאוד, מניסיון עם רכב כזה במשפחה שמגרד 300 אלף קילומטרים ללא תקלה אחת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...