Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן נוט, יונדאי i20 או אולי סוזוקי sx4

shai_35
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום

במסגרת חיפושי אחרי רכב שני למשפחה לאחר שהקודם הושבת. לאחר שסיננתי רכבים והגעתי למספר מתחרים

נשארו בידי שלושה רכבים שראיתי והתרשמתי.

1. יונדאי i20 שנת 2015 יד שניה 54000 ק"מ . מחיר נדרש 59000 ₪.

2.ניסן נוט 2106 יד ראשונה 16000 קמ מחיר נדרש 64000 ₪.

3. סוזוקי sx4 שנת 2014 יד שניה 54000 ק"מ מחיר נדרש 47000 ₪.

יודע שעם יונדאי תהיה בעיית סחירות וייתכן שאאלץ למכור בעתיד במחיר נמוך מאוד ( ההיסטוריה הוכיחה שרכב אצלנו מוחזק 3-4 שנים לערך), אך יש לי חוויות טובות עם יונדאי (החזקתי שניים בעבר), תחזוקה יחסית בסדר ,אמינות תצרוכת דלק לא מהמשובחות.

2. סוזוקי ידועות כאמינות וזולות לתחזוקה ובסך הכל די שומרות על ערכן.

התעלומה הגדולה היא הניסאן, על פניו ישבתי והרגשתי שמדובר ברכב חביב מאוד שיכול להתאים למשפחה עם 3 ילדים ( כסא אחד).

כאן נדרשת עצתכם וחוכמתכם.- מחפש רכב שיהיה אמין וישרת אותנו למספר שנים ,תחזוקה זולה עד סבירה. פחות חשובים הביצועים אך כן חשובים הבטיחות והתחזוקה השוטפת.

הרכב ישמש לנסיעות עירוניות או בין ערוניות קצרות (יש רכב עיקרי שיעשה את הנסיעות הארוכות (סקודה ייטי ידני).

התקציב סביבות 50-55 K (אפשר לחרוג עד 10 במידה ויש באמת כלי נדיר).

אשמח אם תוכלו לעזור בקבלת החלטה או בכל טיפ אחר.

לא עונה אם לא יודע תשובה!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מסכים לגבי הסחירות של האיי20. אם כבר הייתי מתלבט לגבי הסחירות של הנוט.

הייתי מנסה גם למצוא מאזדה 2 מהדור החדש (שנת 2015 היא השנה שבה יש גם ישן גם חדש) ברמת דיינאמיק ומעלה.

הסוזוקי אמורה להיות פשוטה מאוד ואמינה.

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני גר בבאר שבע ,לא חושב שהייתי רוצה להסתכן ולהחזיק מזדה (חביבה על בני דודנו ,מייקר לי את הביטוח וגם גניב ופריץ).

ראיתי שיש המון i20 בליסינג ובמגרשים מה שקצת מערער לי את נושא הסחירות.

מה לגבי הנוט בתור רכב ? אמינות?, תחזוקה? סחירות ? חלפים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא זוכר איזה גיר יש שם. אבל אם זה אותו אחד של הג'וק (הגיר הרציף) אז יש איתו העיות אמינות.

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לנוט יש מנוע 1.2 עם מגדש על, מי לא חושב שהוא שווק ברכבים אחרים בארץ פרט לנוט, וגם היא לא נמכרה פה במספרים גבוהים.

מצד אחד, לא שמעתי עליו תלונות. מצד שני, הוא די נדיר פה, לא בטוח שנצבר פה מספיק ידע לגביו.

במקומך, אם אתה מחפש משהו פשוט ואמין, הסוזוקי תהיה כנראה קניה בטוחה יותר, גם אם הניסאן תתגלה כאמינה בטירוף. פשוט ענין של חוסר ניסיון.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ציינתי בפתח דבריי שהסוזוקי sx4 שעליו אני מדבר הוא הדגם שיצא לפני הקרוסאובר (ג'יפון).משום מה לא ראיתי אותו בשום פרסום ביד 2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לניסאן יש רכבים אמינים באופן כללי (עם גליצ' פה ושם, כמו הגיר הרציף במיקרה שהיו בו כמה מקרים של תקלות לא זולות).

זה עדיין לא אומר שמנוע מסוים חסין מתקלות, בטח כשמשולבת בו טכנולוגיה שליצרן אין איתה ניסיון ארוך. מצד שני, זה גם לא אומר שהוא יהיה לא אמין.

הבוטום ליין, לדעתי, זה שאי אפשר לדעת בוודאות מה יהיה עם המנוע הזה בגלל שאין מספיק ניסיון. צריך להבין את הפקטור הזה כשרוכשים את הרכב, ולהתחשב בו. זה לא פוסל רכישה, בכלל, רק מכניס פקטור נוסף של אי ודאות.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יכול להמליץ לך המלצה חמה על ה-SX4, במיוחד אם מדובר בדור הלפני אחרון (מה שקרוי במקומותינו "קרוסאובר 1600") - רכב אמין מאד עם דירוג NCAP טוב מאד. הדור הקודם (המוכר לנו כ-SX4) אמין מאד, אבל רק 4 כוכבי NCAP. הרכב מהדור הזה נהנה גם מתיבת הילוכים יותר נמרצת (תמורת זאת צריכת דלק גבוהה בכ-10%).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבנתי. בכל מקרה כנראה שהסוזוקי ירדה מהפרק כי אשתי אומרת שזה גדול בשבילה .

אז נשאר לבחור בן הנוט לבין היונדאי (הספיציפית שרציתי נמכרה אבל בטח אמצא עוד).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ציינתי בפתח דבריי שהסוזוקי sx4 שעליו אני מדבר הוא הדגם שיצא לפני הקרוסאובר (ג'יפון).משום מה לא ראיתי אותו בשום פרסום ביד 2

מניסיוני האישי מדובר בדגם מצויין. יש לי כזה בן 8 עם כ-120,000 ק"מ, התיקון הלא מתוכנן היחיד עד כה היה איזה שסתום קטן במערכת מתזי המים, המוסך אפילו לא פתח כרטיס (ובודאי לא גבה כסף) תמורת התיקון שארך משה כמו 2 דקות.

המכונית קיימת גם בדגם קצר (5 דלתות), פחות נפוץ בארץ אם כי נפוץ מאד בעולם.

הבאלנו שהוצע הוא וריאציה על נושא הסויפט החדש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבנתי. בכל מקרה כנראה שהסוזוקי ירדה מהפרק כי אשתי אומרת שזה גדול בשבילה .

.

אני הייתי עושה הפוך - משאיר רק את סוזוקי sx4 ( 5 דלתות ), כי I20 רכב יותר צר ל 3 ילדים מאחורה והבגאז' שלו יותר קטן,

והדגם הרלוונטי של ניסאן נוט עם סימן שאלה לגבי המנוע, הגיר וזמינות החלפים.

החסרון היחיד שאני רואה בסוזוקי - שדה ראייה בגלל קורת А עבה ומיקום המראות הצדדיות שדורש הסתגלות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...