Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

fire bird

Adabbbbbb
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיקרון, אני תומך בראלימן

לא הייתי קונה אוטו ספורטיבי באשר הוא בלי ללחוץ, קשה להפיק הנאה ככה

במיוחד לא בקיצוניות של חיסכון כמו שתיארתם

אבל שוב, אין טעם לדיון הזה כל אחד בדיעה שלו, וזה מה שיש

יובל

יובל.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ישנם בראשון לציון 2 כאלה

בהזדמנות אני יקח את הדיגיטלית ויצלם

יש בראשון את הדגם המעוגל בצבא שחור מחודש חיצונית ופנימית

ויש את הדגם עם הפנסים הבילטים ותחת יוצא כמו ספויליר עם צבא מקורי וריפוד עור מקורי-- שניראה על הפנים ומפנים

פורסם

אז ככה...

מנוע 8 צילינדר קטן אוכל פחות ממנוע 4 צילינדר.

עשיתי הרבה ק"מ על מוסטנג מודל 70 - מדגם גרנד והוא היה יותר חסכוני אפילו מהסובארו ליאונה שלי (גיר רגיל 4X4)................הכל בתנאי שלא תלחץ כמו בפיאט.

ברכב עם מנוע כזה מי שיודע מה הוא עושה נהנה מהמומנט של המנוע, ולא מיחס הדחיסה.

ומאוד לא מומלץ לתת גז על כביש רטוב פרפרפררפרפרפרפרפררפרפרפרפר :evil:

פורסם

אם תחזור להודעתי תראה שהשם "קובי" לא הוזכר שם בכלללל!

האיש בהתחלה שאל על צריכת דלק של כאלו בהמות. ענו לו. ואני גם הוספתי שאם שואלים על צריכת דלק של כזו מכונית אז כנראה שאין לו דרך להרשות לעצמו מטחנות דלק שכאלו.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חברי'ה !

הרי ידוע ויודע כל מי שרוכש רכב אמריקאי, בין אם חדש ובין אם ישן(בעיקר ישן)

שחסכנות דלק לא תהיה פה...

אכן אם הרכב מכוון כמו שצריך, הצתה כמו שצריך, וקרבורטור נקי ומכוון, אפשר ליסוע רגוע

ולא לבזבז !

כי מי שיודע בפתיחת מצערת מלאה ברכב שמצוייד ב בקרבורטור 4BBL ,שתיית הדלק היא לשוכרה, וההמראה בהתאם :twisted: !!

*אחרי שהתקנתי את הקרבורטור המשופר דווקא ! השתפרה לי צריכת הדלק, כמובן שזה הפוך במצבי WOT או בעברית, בפתיחת מצערת מלאה, שאז הוא בנוי לביצועים !!

והכי חשוב...בעיר ממש כיף לנהוג רכבים אלה בסלדים הנמוכים !

וליהנות מנהיגת מומנט אמיתית !

לחוש בצבירת תאוצה שלא קשורה ישירות לסל"ד כמו ביפניות .

אין טוב מזה !

וכשנכנסת המשכורת - - -אפשר לפרפר קצת :wink:

פורסם

שלום.

אז ככה, בסה"כ מדובר בביואיק ריגל שנת 82' 2 דלתות, ואם אני לא טועה רכבי הוא מהדגם המפואר ביותר שהיה לריגל בשנה זו, שכן 2 הכסאות הקדמיים הם חשמליים, בקרת שיוט כמובן שיש (ומי שישאל אם זה גם עובד יחטוף סטירה :fist: ).

אבל זה פחות מעניין...

מנוע חמש ליטר של שברולט קפריס שהיה הזרקה במקור.

קרבורטור של חברת Edelbrock בקצב זרימה של 600CFM.

בנוסף פילטר פתוח 14 אינץ' של חברת K&N.

מערכת פליטה צינור אגזוז מוגדל (לא זוכר כמה) שבוצע אצל "סלינאס" בחולון.

בתוספת דוד אגזוז פתוח של חברת FlowMaster.

גיר תיבת הילוכים קלאסית - Turbo Hydramatic 350c.

אולי אחליף לגיר TH-700.

וזהו בעצם ....יש לי עוד דרך ארוכה בשיפור הרכב.

למי שתוהה לגבי תיבות ההילוכים האלה, כתבתי הסבר קצרצר בפורום אספנות,

נושא ההודעה היה "דרוש גיר 350 או 700" או משהו כזה....

בברכת פירפור שמח.

V8Driver. :vamp:

פורסם

הייה היה לי רכב כזה מכרתי אותו ב10000 שח והסיבה לכך שאם הרכב היה מתחשב בי מחוץ לעיר הוא היה שוטה לי 1/5 ובתוך העיר היה יותר משתלם להשכיר מונית ספישייל ליום שלם (יותר חסכוני) אני מדבר איתך על רכב ששוטה בעיר כמעת 1/2 1/1 ובימים טובים 1/3 חשבתי בהתחלה שזה כיוון כרבורטור אבל לצערי טעיתי. זה רכב יפיפה עם גג T מהיר מאוד שהסכלה של המהירות עולה הסכלה של הדלק יורדת באותה מהירות. בקיצור אתה צריך מניות בחברה של דלק. לא שאני לא כי אני נוהג ביומיום על גייפ של קרייזלר משנת 78 cj5 עם אתה מכיר יש לו מנוע 4300 בנזין וזה לא מצחיק לקבל את החשבון של הפזומט בסוף החודש. השאלה אם בשביל פוזה שווה לך לפשוט רגל???

פורסם
הייה היה לי רכב כזה מכרתי אותו ב10000 שח והסיבה לכך שאם הרכב היה מתחשב בי מחוץ לעיר הוא היה שוטה לי 1/5 ובתוך העיר היה יותר משתלם להשכיר מונית ספישייל ליום שלם (יותר חסכוני) אני מדבר איתך על רכב ששוטה בעיר כמעת 1/2 1/1 ובימים טובים 1/3 חשבתי בהתחלה שזה כיוון כרבורטור אבל לצערי טעיתי. זה רכב יפיפה עם גג T מהיר מאוד שהסכלה של המהירות עולה הסכלה של הדלק יורדת באותה מהירות. בקיצור אתה צריך מניות בחברה של דלק. לא שאני לא כי אני נוהג ביומיום על גייפ של קרייזלר משנת 78 cj5 עם אתה מכיר יש לו מנוע 4300 בנזין וזה לא מצחיק לקבל את החשבון של הפזומט בסוף החודש. השאלה אם בשביל פוזה שווה לך לפשוט רגל???

מה גודל מיכל הדלק שלו ?

פורסם
משהו ראה פיירברד בצבע צהוב שחור ברחובות????

לפעמים מסתובבת ברחובות קורבט סטינגריי צהובה שחורה. ראיתי אותה חונה כמה פעמים באיזור בתי הקפה בהרצל.

• תוכן חדש...