Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

לפני יומיים קניתי את האוטו הראשון שלי ואני סופר מאושר!

קיה פיקאנטו 2013 יד ראשונה דגם EX מנוע 1200 שעשתה 39 אלף ק״מ (!)

אני רוצה לחבר את האייפון 7 שלי דרך הusb כדי שאוכל גם לשמוע מוזיקה וגם להטעין

ככה נראה הפאנל בפיקאנטו שלי:

hyu-ipod_05.jpg

כשאני מחבר את האייפון ל-usb שאתם רואים בצד ימין, אני רואה בצג של הנגן שהוא מזהה חיבור. אבל כעבור כמה שניות זה נכשל.

קראתי קצת באינטרנט והבנתי שלתוך ה-usb הזה אפשר לחבר רק נגנים או disk on key וכדומה

רציתי לדעת אם יש דרך עקיפה שתאפשר לי לחבר את האייפון באמצעות usb כך שתיהיה לי שליטה על הפליילסט בטלפון באמצעות הנגן של הרכב

(ניסיתי לחבר את הטלפון דרך aux וזה עובד אבל זה לא עונה לי על מה שהדגשתי כאן)

תודה!

פורסם

מזכיר לי מה שקורה עם כבלי סינכרון של גלקסי למחשב- לצערי כל 3 חודשים מצאתי עצמי קונה כבל סנכרון מהמחשב לנייד כי מביאים לארץ חיקויים במקרה הטוב או דרעק סיני,שאתה מתפתה לקנות בחנויות כלבו ב 10 ש"ח ואז זה עובד יום-יומיים,שבוע-שבועיים וזהו.

האם אתה משתמש בכבל מקורי של אייפון 7 ? אם לא,קנה ראשית כבל מקורי ובדוק מה קורה.

יכול להיות שיש איזו פונקציה,שצריך להםעיל מהנייד עצמו- הייתי בודק גם את זה מול חבר דומה שיש לו מכשיר זהה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כן, יש לי כבל מקורי.

ככל הנראה הדבר הזה לא אפשרי (לחבר את האייפון ישירות לסלוט הusb המובנה) :-(

קיימות 2 אפשרויות למיטב הבנתי - או לחבר בaux, או לקנות משדר בלוטוס׳ לאוטו

פורסם

אני זוכר בזמנו מיונדאי I30 שהייתה בין הראשונות להגיע עם חיבור USB שצריך כבל שמצד אחד מתחבר לאייפון ומהצד השני יש לו חיבור גם ל-AUX וגם ל-USB.

הכבל היה יקר, הרוכשים המקוריים מהיבואן קיבלו אותו, אני קניתי את הרכב כיד שניה ולא רציתי לשלם כל כך הרבה אז השתמשתי בדיסקאונקי.

פורסם

להתייעץ עם טכנאי סלולרי/תומך טכני לגבי הגדרות המכשיר.

אם לא יעזור,יש תחנות דלק שמוכרות מפצלים עם כמה יציאות (2-4) ואז מחברים את המפצל ליציאת ה USB ומשתמשים ביציאות המפצל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...