Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מניח שהתכוונת C4 Picasso.

אחת מהצרפתיות תעשה את העבודה. תבחר את העיצוב שמדבר אליך יותר. האוטלנדר פשוט צר מדי אז למרות שהוא כנראה הכי זול , תמחק אותו מהרשימה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לדעתי סיטרואן ופג'ו הן אופציות עדיפות בהרבה על ההאוטלנדר.

מבין השתיים האלו, אין הבדלים משמעותיים, לכן כדאי לעשות נסיעת מבחן עליהן, ותראה לאיזה רכב אתה מתחבר יותר.

פורסם

אני מניח שהפיג'ו תהיה יקרה יותר ולא במעט.

איזה דגמים מדובר ומה העלות החודשית?

על האאוטלנדר הייתי מוותר, לעומת הפיג'ו הוא מיושן וצפוף.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

סיטרואן ספייסטורר (1.2 C4) היא הכי זולה מכולן (שווי שימוש 3,720) והיא הרבה יותר מרווחת מהאוטלנדר (שווי שימוש 4,338 ).

הפיג'ו ממש דומה לסיטוראן מבחינת גודל (אחיות חורגות) אך היא הכי יקרה מבינהן רק בגלל העיצוב (שווי שימוש 4,514).

גילוי נאות, עדיין לא יצא לי לבדוק או לראות מבחן דרכים על הסיטרואן בגרסת ה-1.2 ועד כמה הורדת נפח המנוע משפיעה על המכונית.

פורסם
אני מניח שהפיג'ו תהיה יקרה יותר ולא במעט.

איזה דגמים מדובר ומה העלות החודשית?

על האאוטלנדר הייתי מוותר, לעומת הפיג'ו הוא מיושן וצפוף.

תודה על התשובות

הדגם של הפיג'ו הוא הבסיסי 1600 אקטיב - בנזין שווי רכב 4460

הסיטרואן שווי הרכב הוא 4300 בערך ההבדל הוא לא משמעותי.

לדעתי אלך על הפיג'ו

תודה!!!

• תוכן חדש...