Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וכדי לנחם אותך, הייתי לאחרונה מספר שבועות בניכר. הירקות אולתם ירקות, המחירים גבוהים פי 5-10 (תפוחי אדמה ב-9 ש"ח לק"ג).

כבר לא יודע כמה ירקות עולים בארץ, אבל פה באירופה מחירים מהיום מתורגמים לשקלים:

תפו"א 1 שקל לק"ג

מלפפון (הסוג הטוב - לא הדילדו הענק) 10 שקלים לק"ג

עגבניות (הרבה יותר טובות מבארץ) 3.5 שקל לק"ג

גזר 2.5 שקל לק"ג

פלפל 6.5 שקל לק"ג

בצל 1.8 שקל לק"ג

חסה אייסברג 12 שקל לק"ג

בטטה 5.5 שקל לק"ג

קישוא 4 שקל לק"ג

ברוקולי 7 שקל לק"ג

סלק 2 שקל לק"ג

כרוב אדום 2.5 שקל לק"ג

חציל 8 שקל לק"ג

האיכות לרוב טובה מאוד (אם כי הירקות מחזיקים פחות זמן) ולפעמים אני רואה תוצרת ישראל - בעיקר פלפלים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)

^ הירקות המזרח-אירופאיים הטיפוסיים (תפו"א, סלק, כרוב...) יותר זולים. חלק מהפריטים יותר יקרים. מלפפונים וחסה אצלכם יקר בהרבה. בפלפלים אנחנו מעצמה, רק שכמעט הכל הולך לייצוא אליכם ואל השכנים שלכם.

בכל הנוגע לירקות, הבעיה פחות במחירים אלא בעיקר באיכות. פירות זה כבר סיפור אחר - השנה המחירים בשמיים והאיכות בררה. נקטרינות ואפרסקים כ-15 ש"ח לקילו, והיו כבר מקומות שראיתי את המספר 20.

#####

למען האמת, הערב הייתה לי סוג של חוויה מתקנת (יחסית) בסופר אלונית במתחם אלון עין-שמר. גיליתי במקרה שיש שם סופר, אבל סופר-סופר ממש, לא חנות נוחות. נקי ומסודר, מחירים לא זולים אך סבירים יחסית, איכות ומבחר סבירים עד טובים פלוס. ובנוסף לכל, פתוח בשישי עד הערב ובשבת כל היום.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מעדכן לטובת כל מאן דבעי בגזרת חצי-המנשה (חריש, פרדס חנה-כרכור, מזרח חדרה והסביבה).

משק מועלם, מושב מאור. פתוח רביעי, חמישי ושישי. גוגל יודע מתי.

מבחר טוב, איכות לרוב טובה מאוד, מחיר קצת יותר טוב ממחירי סופר. דברים נגמרים מהר - באתי ביום שישי, הוזהרתי להבא להגיע בחמישי. ועדיין - מה שנשאר על המדפים היה לרוב באיכות טובה מאוד.

חזיר דיזל

פורסם

אגב אשמח להמלצה על קצב טוב(איכות טובה במחיר סביר) בסביבה הנל, אם למישהו יש.

גר פה כבר שנב פלוס ועדיין קונה בשר בסופר..

פורסם

לא קצב טוב אבל קצת תובנות משלי למצב.

אחרי שנים של עצלנות וקניה של פירותוירקות בסופר חזרתי לשוק בפתח תקווה.

יש מבחר של כמה בסטות במחירים שונים.

זה עובד ככה לפי דעתי , כשאני קונה מהבסטה היקרה הסחורה טריה טעימה ולא נרקבת אחרי 3 ימים במקרר .

כשאני קונה בזול , לרוב (עכשיו זו מסקנה שלי ואולי אני מטעה) זו סחורה שכבר עמדה שבוע במקרר של בעל הדוכן ואז בבית אחרי יומיים הופ , נזרק לפח .

שופרסל דיל או רמי לוי שנמצאים לא רחוק מהשכונה שלי מביאים סחורה שאפילו בחינם לא הייתי מכניס , אחרי שכמה פעמים ביקרתי שם ולא מצאתי כמעט כלום ראוי.

יוצא שכבר כמה שנים אני מקפיד לקנות בשוק , סחורה יחסית איכותית במחיר יקר יותר מרשתות השיווק אבל נהנה .

מול הבית שלי יש ירקניה , המחירים שם כמו בשוק או יותר יקרים , תלוי מה משווים , אבל גם שם לרוב הסחורה מעולה .

כל מה שכתבתי לא נוגע לעגבניות או גמבות , שם המצב רע בכל מקום שאני קונה ממנו.

כדי לאכול גמבה טעימה צריך לשלם מחיר של 15 שח ל 2 מגשים קטנים ארוזים של גמבות קטנות , אבל אין מה להשוות בין הטעם של הגמבה באריזה לטעם קרטון של הגמבה הרגילה.

כנל כמו שכתבו, עגבניות , קונה שרי ליקופן ב 20 שח לקילו והילדים שלי אוכלים את זה כמו גרעינים . פי מליון יותר טעים מעגבניה רגילה

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

^+1

אני עושה אותו דבר עם הפלפלים והעגבניות. עגבניות רגילות הפסקתי לקנות באופן מוחלט, מעדיף לשלם פי שניים ולאכול חצי כמות, הטעם בכלל לא בר השוואה.

אכן בדיוק אתמול קניתי שתי מגשיות פלפל צבעוני קטן ב-14 ש"ח. הילדים מחזיקים את זה ביד ואוכלים כמו גלידה.

===

לגבי קצביה: זה אמנם לא בדיוק באזור, שמעתי הרבה על איתן מעדני בשר בבית חנניה, מתכנן לקפוץ לשם בהזדמנות ולראות אם כצעקתה. גם ככה לפחות אחת לשבועיים יוצא לי לעבור בסביבה.

חזיר דיזל

פורסם

החבוב הנל מתמחר קילו חזה עוף ב48 שח.

לא ברור לי למה, ובכל אופן אני לא מוכן לשלם ככ הרבה על בשר ככ פשוט.

פורסם

גם על זה עשיתי מחקר קטן.

לרוב כשמשלמים על חזה עוף מחיר יקר הוא נקי מכל החוטים והגועל שנלווה אליו ומה שנשאר זה רק להכניס לתנור או לטגן .

אם קונים בזול גם צריך לחתוך את כל הנלווים שגם ככה אף אחד לא מכניס לפה ואז חלק מהכמות הולך לפח ובפועל שילמת מחיר זול על כמות קטנה . בסוף זה יוצא די דומה .

אני כותב לרוב כי יש יוצאים מן הכלל, ליד הבית שלי יש קצביה שמוכרת במבצע כבר שנה שלמה 3 קג חזה עוף נקי ויפה ב 100 שח, מחיר רשמי 44 .בטח בסוף הם יעלו את המחיר ויישרו קו עם כולם.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

איתן מבית חנניה אובררייטד רציני. נראה לי שרק הייטקיסטים קונים אצלו באופן קבוע.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

נשמע מעניין. תודה. לצערי/לשמחתי אין לי מה לחפש בחיפה, כרגע לפחות.

עוד תגלית קטנה פה באזור שאני מרוצה ממנה - הפיתות של מאפיית גילי מגבעת-עדה. הרבה יותר טעימות מפיתות סופרמרקט סטנדרטיות.

חזיר דיזל

פורסם
לא קצב טוב אבל קצת תובנות משלי למצב.

אחרי שנים של עצלנות וקניה של פירותוירקות בסופר חזרתי לשוק בפתח תקווה.

יש מבחר של כמה בסטות במחירים שונים.

זה עובד ככה לפי דעתי , כשאני קונה מהבסטה היקרה הסחורה טריה טעימה ולא נרקבת אחרי 3 ימים במקרר .

כשאני קונה בזול , לרוב (עכשיו זו מסקנה שלי ואולי אני מטעה) זו סחורה שכבר עמדה שבוע במקרר של בעל הדוכן ואז בבית אחרי יומיים הופ , נזרק לפח .

שופרסל דיל או רמי לוי שנמצאים לא רחוק מהשכונה שלי מביאים סחורה שאפילו בחינם לא הייתי מכניס , אחרי שכמה פעמים ביקרתי שם ולא מצאתי כמעט כלום ראוי.

יוצא שכבר כמה שנים אני מקפיד לקנות בשוק , סחורה יחסית איכותית במחיר יקר יותר מרשתות השיווק אבל נהנה .

מול הבית שלי יש ירקניה , המחירים שם כמו בשוק או יותר יקרים , תלוי מה משווים , אבל גם שם לרוב הסחורה מעולה .

כל מה שכתבתי לא נוגע לעגבניות או גמבות , שם המצב רע בכל מקום שאני קונה ממנו.

כדי לאכול גמבה טעימה צריך לשלם מחיר של 15 שח ל 2 מגשים קטנים ארוזים של גמבות קטנות , אבל אין מה להשוות בין הטעם של הגמבה באריזה לטעם קרטון של הגמבה הרגילה.

כנל כמו שכתבו, עגבניות , קונה שרי ליקופן ב 20 שח לקילו והילדים שלי אוכלים את זה כמו גרעינים . פי מליון יותר טעים מעגבניה רגילה

מבחינת ירקות ופירות, ממליץ לבדוק את "אושר עד" בסגולה. מחירים זולים יותר מהשוק באופן גורף. האיכות בד"כ זהה או טובה יותר. הבעיה היא שאין אלטרנטיבה בדמות מספר בסטות כמו בשוק. כלומר אם העגבניות לא טובות ביום מסויים, אז אתה די תקוע (אם כי בעגבניות ומלפפונים יש אופציה של שרי ומלפפון גמדי)

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

• תוכן חדש...