Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקני carsforum חיים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם ובמיוחד למספר השואלים עלי,

הפסקתי לכתוב כי עייפתי מהדיונים של למי יש יותר טוב ולמי יש יותר גדול - למכוניות הגרמניות או לאיטלקיות. כמו כן, אין לי כוחות להשתתף בדיונים של עקיצות ו/או השפלות. על כל פנים, נרשמתי לפורום בגיל 17 עוד כשאפילו לא היה לי רכב וביום רביעי הקרוב אהיה בן 32. כמו כן, בעוד חודשיים אסיים תואר שני. אכן התחדשתי במאי 2017 בסיאט איביזה אוטומטית (DSG7) חדשה מצ'מפיון, איתה נסעתי מאז 19K ק"מ ובחודש הבא אסע איתה לאילת (דווקא אחלה רכב בניגוד לסיפורי האימה שהיו כאן פעם על המנוע והגיר: מנוע וגיר מצוינים ואמינים בינתיים ורכב הרבה יותר נוח מהפאביה ומהפולו ביחד). קיבלתי איתה מצלמה אחורית, חיישני רוורס, ניווט על המסך המקורי (Waze) שמאוד היה חסר לי בפולו בהיעדר המירור-לינק וגם כל מיני קשקושים אחרים.

האמת היא שבניגוד להשערות תחביב הרכב עדיין בוער בי - אני משתתף אחת לכמה זמן במפגשי מכוניות אספנות (את האיביזה אני מחנה כמובן רחוק), אני פעיל בפורמים בחו"ל, כמו כן בקבוצת פייסבוק פופולרית (מקבילה לפורום הטכני כאן), מעלה סרטונים ממצלמת ה-DVR לקבוצה אחרת ייעודית בפייסבוק, משתתף במפגשים וטיולים של מועדון סיאט וכן בקבוצת הפייסבוק של המועדון שמונה כמה אלפי חברים (לא אכתוב את שמות הקבוצות ולא אתן כאן קישורים מכיוון שאני מניח שזה נוגד את כללי הפורום).

תודה לשואלים ולמתעניינים ואאחל לכם ולפורום המון הצלחה בהמשך הדרך. לסיום ומכיוון ששאלתם - אצרף כאן כמה תמונות של הרכב החדש אחרי שטיפה ותמונה נוספת מאחד המפגשים. מקווה שאצליח להעלות את התמונות, מסתבר ששכחתי כבר איך להשתמש בממשק הזה והיו לי כמה בעיות עם הטקסט.

להתראות! ברשותכם אחזור לתרדמת.

מפגש.jpg

01.jpg

02.jpg

03.jpg

04.jpg

פורסם

14 שנה עברו חלפו, מאז שנרשמתי לפורום.

נכנס וקורא פה על בסיס יומי, כותב בעיקר על הפרוייקט של הרכב כבר 11 שנה.

אכן התנועה פה הדלדלה בשנים האחרונות, אך כאדם שאין לו פייסבוק וכו. הפורום הזה משאיר אותי די עדכני...

פאק... הזדקנתי.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
מה שבאתי לאמר. הפייסבוק זה פח אשפה כשזה נוגע לדיונים רציניים ומעניינים כמו שיש בפורום הזה. לדעתי המבנה עצמו של הפלטפורמה לא באמת מאפשר את זה בנוסף לזה שהיא מושכת לדיונים הרבה אנשים לא רציניים ומתלהמים ואלימים מילולית שנגררים לירידות אישיות בגלל האופי החושפני של הפלטפורמה.

בדיוק ^^^^

אני לא מבין איך אפשר לנהל כל סוג של דיון רציני בפייסבוק,בכלל

תגובה בתוך תגובה בתוך תגובה,כל הזמן מתקרצצים וכאמור עלוקות שכותבים דברים שלא קשורים,אין בקרה בשיט או הנהלה (קצת דברים שיותר קשורים לקבוצה,אבל נניח)

לא סתם מבנה הפורומים בעולם מחזיק שנים על גבי שנים,ושום שיטבוק לא יחליף את זה,בטח לא בשנים הקרובות (לדעתי)

גיא, אפשר לשאול מה גרם לך לוותר על הפולו?

נדמה לי שהוא התלונן לא פעם שהרכב קשיח מדי,ותלונות מצדו והנוסעים על נסיעה קשה (אין שום ספיגה של בורות\באמפרים\אבנים וכו')

קטונתי גם איך להבין איך אפשר לרדת מ GTI לאיביזה רגילה,אבל בסדר :) - שיתחדש ויהנה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

דרך אגב, עוד אושיית פורום שחבל שנעלמה - יוסי פרנקוס. האחד והיחיד. כל כך מיוחד עד שבמקום "נהג שודים מדופלם" הוא מוגדר כ"יוסי פרנקוס".

ולמה נזכרתי בו - כיון שמשום מה הוזכר בבית "חד גדיא" (בעצם מישהו אמר "אבא קנה בכמה זוזים" - אבל האסוציאציה ברורה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

וואו, נכון. איך לא הזכרתי אותו. יוסי פרנקוס.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

לי חסרים הרבה חבר'ה מפורום האספנות (שלא לדבר על הפורום עצמו, שההודעה המעניינת האחרונה שנפתחה שם היא אספנות)- קובי מילוא, משה אזולאי, אודיקל, עידן ב.מ, לירון יריב, דוקטור רחמימוב עם סגנון הכתיבה הנהדר, ליאור ברוך שהיה תענוג לראות עבודות שלו, ועוד כמה שאולי שכחתי.

עוד אחד שחסר הוא חנן ג'יפולוג. טונות של ידע טכני בתוך בנאדם שמשדר פשטות וצניעות. כנ"ל שוקה (יורם).

אנשים שבאים והולכים זה חלק בלתי נפרד מהחיים. גם האמיתיים וגם הוירטואלים.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי פורום אספנות התחיל לגסוס ברגע שהפורום שינה את הפורמט שלו לפני כמה שנים, אנשים הסתבכו ועברו לאתר של צוקרברג, רחמנא לצלן. מבאס. אני אישית נרשמתי לפורום בעיקר בגלל שרשורי השיפוצים של בני ל' ובתכלס רוב הדיונים החמים היום זה על סרטונים של תאונות, תרבות הנהיגה המלבבת של הישראלים ועל איזה ליסינגומט לשעבר הכי כדאי לקנות ממגרש בנתניה. מזל שעוד יש את האוף-טופיק עם דיונים על יוקר המחייה והדיור. גם הוותיקים עוד מגיבים שם מדי פעם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

לאן נעלמו ?

סטיו השתנמך מהפאביה וגילה כי האחיות שלה לא כאלה גרועות כפי שהאגדות מספרות.(סטיו הקדמת אותי)

צביקה פיק כבר נוסע מעל 90 ומגלה את הנתיב השמאלי.

יוסי פרנקוס עזב את העמק והגיע לעיר הגדולה.

זו דרכו של עולם , לאט לאט מתחיל כאן דור חדש של ותיקים.

וה"זקנים" משגיחים ומכוונים.

אני רק שאלה - האם כנופיית האתיופים מעפולה נתפסה ?

בנימה רצינית - תענוג לראות כי רוב רובם של הותיקים עוקבים גם אם בצורה פאסיבית.

הדבר מראה על טיב הפורום ועל העבודה המצויינת שעושים המנהלים שנים רבות בשמירה על רמה גבוהה.

עריכה: אם כי בשנים האחרונות מורגשת הירידה ברמה כנראה עקב עזיבתם של חלק מועט אך חשוב מהיקרים של הפורום ועקב שמירה מעט פחות קפדנית וריבוי שרשורים של " איזה ליסנגומטית עדיפה"(כדברי SLOWRIDE).

אך מה ניתן להגיד - אלה הם פני האומה.

עריכה אחרונה על ידי mishel655
פורסם

אטיופים. ב-ט'. רק הם יודעים להפעיל מיקרוגל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למה יש להתגעגע? הפורום הזה 90% מלא באנשים נשואים מדוכאים עם יונדאי I30 שמנסים להוריד כל בן אדם שמנסה לעשות משהו קצת יוצא דופן. אם זה לא בספר החוקים העתיק שלהם, זה לא אפשרי.

2016 BMW M235i.

פורסם
אטיופים. ב-ט'. רק הם יודעים להפעיל מיקרוגל.

מיקרוגל ומונה גייגר.

sperial אתה אדם יקר ובלעדיך הפורום לא היה אותו דבר , ברצינות.

שאלה לי אליך , האם הצלחת לפתוח את המכסה מנוע של המזדה 3 ?

פורסם
בתכלס רוב הדיונים החמים היום זה על סרטונים של תאונות, תרבות הנהיגה המלבבת של הישראלים.

You're welcome. 8):wink:

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...