Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אחרי כל התירוצים שהמצאנו עד כה ללמה אי אפשר לטוס, נראה לי שאפשר.

יש איזה יעד מועדף שמותאם להסתובבות עם עגלה/מנשא טיולים?

גישה עם רכב שכור עם כיסא תינוק ולא חייב מוניות וכו'?

ספרו על חוויותיכם,

משכנתא זה קל

פורסם

כשהילדים שלנו היו בגילאים האלה, נסענו ב"הרכב מלא" בעיקר ליעדי בטן-גב (יוון,טורקיה {היה מזמן, לפני עידן ארדואן :-P} ,בולגריה וכו').

מקסימום ליעד עירוני (לונדון, אמסטרדם,פריז).

צריך בעיקר טיולון קל וחזק, עם גגון יעיל.

בכל מקום היתה "התחשבות במצבנו", אם זה תח"צ,מלונות וכו'. טיילנו בעיקר ברגל ובתח"צ.

הקטן היה שונ"ץ לו בטיולון, ולא ממש הפריע למהלך התקין של הטיול.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

אני דווקא חושב שבטן-גב זה חיסרון כי צריך 777 עיניים על התינוק. (שלא יפול, שלא יטבע שלא עלינו...).

איזה טיולון לקחתם? מהארץ או קניתם בחו"ל?

משכנתא זה קל

פורסם

קנינו בארץ. (בבייבי קלאב בסגולה). משהו של מקלארן, אם אני זוכר נכון.

מה שחיפשנו במיוחד, זה משהו קל-משקל, ושנשכב למצב (כמעט) מאוזן.

בטיול האחרון עם הילד הקטן ביותר, הוא ירד מהמטוס (בדרך חזרה לארץ, למזלנו) בלי אחד הגלגלים.

אבל החזיק יפה לפחות 7-8 נסיעות לפני זה.

במקומות הללו יש בריכת פעוטות מפוארות, ובכלל, כשאני אומר "בטן גב", אני מתכוון בעיקר לטיולים רגליים בעיר/עיירה שבסביבת כפר הנופש, הרבה אוכל ובירה, ובאופן כללי ניקוי ראש. פשוט נסיעות ארוכות ברכב, או שימוש מוגבר בתח"צ (רכבות, תחתיות אוטובוסים, לעלות ולרדת עם הגורון ועם הטיולון ועם התיק הנלווה) זה גם לא שוס.

עברו כבר איזה 13 שנה מאז שהקטן ביותר היה בגיל הזה, אבל אני לא זוכר שהיינו בהיסטריה של אלף עיניים (למעט מלון אחד ביוון עם מרפסת בקומה 14 בלי שום מעקה, ששם פשוט חסמתי את הדלת המובילה אליה למשך כל החופשה), אבל אתה צודק כמובן- בסביבת מים במקומות האלו (שלא שמעו על מצילים אפילו) צריך להיות בכוננות גבוהה.

• אחראי פורום
פורסם

פיץ', עם תינוק בגיל כזה אתה ברמת כוננות גבוהה ולא משנה איפה תהיו. זה גם יכול להיות באמבטיה בבית.

זה לא ילד בן 3 למשל שיכול לבד להעמיק בבריכה פתאום. במקרה כזה אתה גם ככה צמוד אליו.

אמנם השניים שלי גדולים יותר, אבל אחרי הולנד שנה שעברה (עד עכשיו אני מסדיר נשימה), החלטנו ש-2-3 שנים קדימה זה רק בטן גב.

תמיד יהיו את אלה שיספרו לך שהם בדיוק חזרו מתאילנד ושהתינוק שלהם היה איתם בטיול פילים, אבל אני באמת לא מבין איך אפשר ליהנות ככה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מחזק.

ילד בן שנה זה ילד שכבר יכול להנות מחוויות ומפעילויות מסויימות. לחרוש את השאנז אליזה בעגלה זה לא אחת מהן, בעוד שלהשתכשך בבריכה/ ים זה כן.

מן הסתם להורים זה לא ממש בטן גב, אבל עצם היציאה לארץ אחרת, היציאה מהשגרה ובילוי הזמן הזה הוא בעיני מאוד משמעותי.

בהצלחה ותהנו.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אמנם אני רחוק מאד מהימים ההם, אבל גם בביקורים בשנים האחרונות היתה לי תחושה שיש מדינות שממש בנויות לילדים, עם הרבה מתקנים (מוזיאונים, אתרי טבע ומורשת) המותאמים לפעילויות עם ילדים. בלי לי מאד, למשל, בפינלנד, ובאופן כללי בצפון אירופה.

מצד שני - צריך להביא בחשבון גם מצבים לא נעימים. ביציאה הראשונה שלי לחו"ל עם המשפחה (פריז) הבן הצעיר שלי - שהיה בן 3.5 - היה שקט מדי במטוס. כשנחתנו שמתילב שהבחור לוהט, חום ^39.5. את הלילה הראשון בילינו בהשגחה עליו ובהזמנת רופא, והילד הזה, שזרק את העגלה בגיל שנה, ישב על הכתפיים שלי 3 ימים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אנחנו היינו עם תינוקת בת 10 חודשים שבוע בטביליסי. הלכנו המון עם עגלה ומנשא וכשלא היה רצון להליכה לקחנו מוניות. זה לא ממש יעד לבטן גב אבל תמיד אפשר למצוא דברים שיעבירו להם את הזמן בכייף. רכב לא שכרנו כי אין למה בתוך העיר אבל יצאנו לטיולים במרחקים של שעה וחצי מטביליסי עם נהג צמוד בוואן והיה אחלה.

פורסם

ילד בן שנה זה ילד שכבר יכול להנות מחוויות ומפעילויות מסויימות. לחרוש את השאנז אליזה בעגלה זה לא אחת מהן, בעוד שלהשתכשך בבריכה/ ים זה כן.

מן הסתם להורים זה לא ממש בטן גב, אבל עצם היציאה לארץ אחרת, היציאה מהשגרה ובילוי הזמן הזה הוא בעיני מאוד משמעותי.

בהצלחה ותהנו.

נשמע הגיוני.

המלצות ליעדים/מלון?

משכנתא זה קל

פורסם

היינו בכרתים (לא זוכר בדיוק איפה :shock:) עם תינוקת בת חצי שנה. חפש מקומות באיי יוון שמתאימים למשפחות.

פורסם

פחות מאילת, זה בטוח

לא הרבה , יחסית

פורסם

אם אתה שוכר רכב, וודא שיש מושב לתינוק.גם כשמזמינים מראש, קורה מצב שאתה מגיע לקחת הרכב ופתאום מתגלה שאין כסא תינוק זמין

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

מנסיון, כמות הבבונים יורדת ביחס ישר לעליה במחיר ה"דיל".

אם אתה יכול לעמוד בהגעה עצמית (עם הקטנצ'יק וכל הטררם) משדה"ת למלון וחזרה, תראה איזה מלונות מוצעים בטרווליסט/ דקה90 ושות' ותיקח לך מלון שלא מוצע שם.

גם זו, מנסיון, תעודת ביטוח נגד בבונים.

אנחנו היינו לאחרונה ברודוס, במלון "רודוס פאלאס". הוא אמנם לא נטול בבונים, אבל הוא ענק, אז הם נבלעים.

יש למלון איזה 6 בריכות שחיה, מקורות ולא מקורות, חוץ ים פרטי, ושלל אטרקציות.

למבוגרים יש כמה ברים בתוך המלון, ועוד כמה (תיירותיים להחליא) בסביבתו.

אוכל לא רע בכלל.

הוא די קרוב לעיר (5 דקות באוטובוס/מונית מהתחנה ליד המלון) וקצת בלוי.

פורסם
אני דווקא חושב שבטן-גב זה חיסרון כי צריך 777 עיניים על התינוק. (שלא יפול, שלא יטבע שלא עלינו...).

אני נוטה להסכים איתך.

גם יעד עירוני, שיכלול נסיעה בתחב"צ וכו' פחות רלוונטי לדעתי.

תבדוק יעד שבו תוכל לשכור רכב ולטייל (יער שחור, סלובניה-קרואטיה, צפון איטליה וכו')

.We apologise for the inconvenience

• תוכן חדש...