Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן מיקרה 2015 - קלאץ' (מצמד)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

תודה רבה על עזרתכם!

אשמח לקבל את חוות דעתכם, על המקרה הבא:

רכשנו לפני שנה וחצי ניסאן מיקרה 2015 ידנית, מקרסו טרייד אין כ"ס.

הרכב היה יד ראשונה בבעלות קרסו.

לפני כמה ימיים המחוג של הסל"ד התחיל להשתגע, הרכב הפסיק לסחוב ונגרר למוסך רון של קרסו בכ"ס.

מסתבר שהקלאץ' הלך...

לרכב קילומטראג' של 13,995 ק"מ ועוד לא בין 3 שנים.

הייתי בטוחה שזה באחריות, אבל מסתבר שלא או לפחות לפי טענת החברה (בכתב אחריות רשום שדיסקיות המצמד לא באחריות ולא המצמד עצמו).

מה לדעתכם גרם לתקלה זו?

אני נוהגת על הילוכים כבר 15 שנה, רכב אחד היה אצלי 10 שנים אפילו ולא הייתה לי שום בעיה בקלאץ' עד היום.

פורסם
הרכב היה יד ראשונה בבעלות קרסו.

קלאטצ' אפשר לשחוק גם ב-1000 ק"מ.

על סמך היד הראשונה, יתכן שהרכב היה רכב הדגמה, מה שאומר שיתכן ועבר חיים קשים בימיו הראשונים

Sent from my DynaTAC 8000X using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה, אבל קלאץ' מוגדר כחלק מתבלה, ומוחלף באחריות במקרים קיצוניים בלבד. (בגיר ידני לפחות, רובוטי זה סיפור אחר).

פורסם

כנראה באמת נהגו בצורה לא נכונה ושחקו את הקלאץ' כל כך מוקדם.

אני בדיוק החלפתי קלאץ' בפיקנטו שלי והוא התחיל להחליק (התופעה שאצלך קוראת) כבר ב40K

יכול להעיד על אופי נהיגה אגרסיבי שהיה לי בהתחילת הדרך.

פורסם

אין לדעת כמה נהגים נהגו עליו לפני שרכשת אותו כן ולצערי בגלל שרוב הרכבים כאן אוטומטים לדעתי רוב הנהגים שאין להם מושג בכלל איך קלאץ נראה פיזית ,עולים על רכב ידני ופוגעים בקלאץ אחרי שכל החיים שלהם אולי נהגו פעם אחרונה בטסט לפני המון שנים ומבחינתם הבעיה הכי גדולה שלהם זה שהרכב לא יכבה להם אז הם נותנים הרבה גז ומחזיקים חצי קלאץ יותר מידי זמן, במיוחד ברכבים חלשים בדרך כלל להתחיל ליסוע דרוש יותר גז כי המנוע נכבה בקלות יותר. מי שלא רגיל לזה פוגע בקלאץ.

יש כאלה שאפילו חושבים שהרגל צריכה להישען על הדוושה כל הנסיעה.

קלאץ אפשר לשרוף בדקה וכן אפשר גם לקצר לו את החיים פי 5 אם נוהגים בצורה גרועה.

מסרב לחתום:evil:

• תוכן חדש...