Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחדשתי לפני כשנה בהונדה סיביק 1800. הגיע הזמן לטיפול 15000. ניגשתי למוסך הונדה-וולוו מורשה באיזור השפלה, בינתיים לא אחשוף את שם המוסך, לטיפול ראשון. רצוי לציין שההודאה Service due soon הופיעה על צג המחשב.

הטיפול הסתיים די מהר כ 50 דקות 670 ש"ח, המתנה בחדר המתנה די מאופש שכל הזמן טייל מישהו על גג החדר (חתול\יונה) כשהנעתי את הרכב ההודעה נשארה. שאלתי אם עשו בכלל טיפול לרכב, שאם כן למה לא אפסו את המחשב. או ואז התחיל הסיפור. זה רכב שנרכש מליסינג. זה ייבוא מקבילי. אין הונדה עם הודאה כזאת. טלפונים למוסך הראשי. טוב, לא יודעים שישאר ככה. זה בסדר. קצת בעצבים מול המוסכניק חיפוש בגוגל. 3 קליקים על המחשב וההודאה נעלמה!! טוב למדנו משהו. תשובת המוסך.

***ההודעה נערכה עקב בעיות תחביר המקשות על הקריאה. נא לבדוק לפני שמתלוננים על בינוניות אצל אחרים ***

השאלה למה זה? מוסך מורשה של חברת מאיר המהוללת? לא עוברים הדרכות על דגמים חדשים? למה לשלם כפול על טיפול שיכולתי לעשות ליד הבית ב350 ש"ח במוסך מורשה משרד התחבורה שזה גם בסדר? כנראה פעם הבאה זה מה שאעשה.

פורסם

השאלה למה זה? מוסך מורשה של חברת מאיר המהוללת? לא עוברים הדרכות על דגמים חדשים? למה לשלם כפול על טיפול שיכולתי לעשות ליד הבית ב350 ש"ח במוסך מורשה משרד התחבורה שזה גם בסדר? כנראה פעם הבאה זה מה שאעשה.

מנסיוני ולצערי הבינוניות הייתה ותשאר איתנו לא מעט זמן. כל עוד הצוות הטכני במוסכים לא יהיה מורכב מ"טכנאי רכב" ולא רק מכונאים שעברו הכשרות משרד העבודה, נמשיך להיתקל בחוויות כאלה. היבואנים מחוייבים בהדרכות לצוותים שלהם ולנותני השרות המוסמכים. אני לא בטוח שכלל הצוותים במוסכים עוברים את מלוא ההדרכות. אני יכול להעיד שנתקלתי לא מעט בחוסר ידע בכל הקשור ל " זה במחשב , תיגש לחשמלאי אולי ידע"

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אני חושב שהבנוניות תמשך כל עוד שאנחנו נתן יד לתופעה. יש לי מוסך מורשה יבואן של רכבי, 4 דק בדיוק מהבית. בגלל ששמעתי עליו דעות מעורבות, לי זה הספיק כדי לא לטפל שם ואני נוסע כ-14 ק''מ למוסך מורשה שההמלצות עליו הן 100% חיוביות.

אגב, כך אני פועל ברוב התחומים בחיים שלי. מוכן להרחיק לכת כדי לקבל שירות/מחיר ברמה שאני רוצה. אנחנו יכולים לבוא בטענות רק לעצמנו בכל הקשור לתודעת שירות ומחירים. (יוצא מן הכלל מונופולים ומשרדי הממשלה למינהם)

פורסם

הדג מסריח מהראש.

לפני כחצי שנה, כשהסיאט לאון שלי עוד הייתה באחריות, פניתי למוסך צ'מפיון בנצרת על מנת לבקש החלפה של הגה וידית הילוכים שהתבלו, במסגרת האחריות.

האלמנטים צולמו ויועץ השירות טען שיחזור אליי כשתהיה תשובה. כמה חודשים לאחר מכן, עדיין לא הייתה תשובה לגביי, התקשרנו לברר מה קורה ונטען ש"סורב" על ידי היצרן.

קצת אחרי הבקשה שלי, חבר עם איביזה קופרה 2016\7, ביקש החלפה של הגה וידית הילוכים בגלל אותה טענה. כנ"ל, טענו שיחזרו אליו ולא חזרו. מספר חודשים שהבחור רדף אחריהם, עירב את שירות לקוחות צ'מפיון (שיש לציין שדיי נחמדים בטלאפון וכן משתדלים לעזור), ורק אז אושרה בקשתו.

אחיו, עם סקודה אוקטביה חדשה, ביקש גם כן להחליף הגה וידית הילוכים, כנ"ל, אושרה בקשתו.

לאחר ההחלפות האלו, פנינו למנהל המוסך בשאלה מדוע עושים איפה ואיפה בין לקוחות, למה לשניים מגיעה החלפה ולאחד לא.

יש לציין שמצב ההגה והידית הילוכים אצלי הרבה יותר גרוע ממה שהיה אצל החבר ואחיו, ומנהל המוסך ראה זאת (התפלא לרעה לראות את מצב ההגה והידית אצלי כשבא בכבודו ובעצמו לצלם את הרכב שלי).

המתנו כחודש לתשובה, במוקד השירות נטען שסיאט והיצרן בכלל יצאו לחופש גדול, חופש קטן, אין עונה ואין מענה (לא ידעתי שחברות בינלאומיות יוצאות לחופש גדול ואין אף אחד שמספק תשובות, אבל ניחא).

לאחר כחודש קיבלנו תשובה "חיובית", אושרה החלפה, ב70% השתתפות מצדם. כמה זה יוצא ? כמעט 3000 ש"ח מצדי.

זאת, בגלל שלטענתם האחריות על הרכב כבר נגמרה ומדובר רק ברצון טוב שלהם.

אמרתי להם, אבל פניתי עוד בתקופת האחריות בגלל הבעיה, תסתכלו במחשבים שלכם על התיעוד. לטענת מוקד השירות: "לא מתועדת כל פנייה מצדך".

ברור שלא, נציג השירות שלכם במוסך צילם לעצמו תמונות ולא עשה איתם דבר, בטח ובטח שלא תיעד את הגעתי למוסך.

מנהל המוסך אגב, טען דבר אחר ממה שמוקד השירות טען: "פנית רק לגבי ידית הילוכים".

שקר וכזב, אין לי כל סיבה לפנות רק לגבי הידית, שמצבה אגב הרבה פחות גרוע משל ההגה.

הרהרתי תקופה ארוכה לגבי הסיאט שלי, עם הרשרושים הרבים מהפלסטיקה שמשגעים לי את הOCD שלא קיים. אבל צ'מפיון דואגים פעם אחר פעם להוכיח לי שאין לי שום סיבה לרכוש רכב שני ממוצריהם, יש כלכך הרבה רכבים טובים היום מיבואנים רעים פחות.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אני לא יודע מה קורה בחו"ל, אני רק שומע סיפורים לכן לא יכול לחוות דיעה אמיתית.

אבל אם נסתכל מה קורה בארץ, נושא השירות זה דבר לקוני שרוב המקרים יבואנים ובכלל בעל עסק, עושה זאת כי הוא "חייב" ואם לא היה חייב, לא היה עושה זאת.

מספיק לראות כאשר אתה מתקשר לרכוש מוצר כלשהו, זמן המענה עומד על שניות ספורות.

אולם לאחר שרכשת את המוצר, המוכר כבר לא חייב ולא רוצה להתעסק איתך ולכן זמני המתנה בשירותים הם כמות זמן מזעזעת.

וזה תקף לעולם הרכב, עולם הקמעונאות, רכישת מוצרי חשמל, היי...אפילו בקיוסק.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

כי זה דגם אמריקאי ביבוא מקביל שהם לא מכירים, על הדגם הזה לא עברו הדרכה.

כמובן שאם קצת יוזמה היו מגיעים להוראות האיפוס בדיוק כמו שאתה הגעת. אבל אנשים קצת מקובעים, עובדים לפי שטאץ מסויים.

לך ולרוב הגולשים פה נראה מובן מאליו לחפש באינטרנט אבל יש אנשים שלא חושבים על זה.

יש המון מכוניות שנוסעות עם נורת טיפול דולקת. הן יוצאות מטיפול ממוסכים כללים, אף אחד לא חושב אפילו לאפס את הנורה. למרות שהנוהל רשום בספר רכב ובכל מקום באינורנוט.

מה שאני ממליץ, לטובת מי שיצטרך את זה:

תכתוב את הנוהל בעיברית. שיהיה רשום גם פה. מישהו יחפש בעיברית וימצא.

• תוכן חדש...