Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרגתם את האוטו. זה דגם אמין ופשוט בטירוף. כל הבעיות שיש בו כבר מוכרות, ועוד נתנו לו את הרכב בחינם.

אם הרכב באמת מטופל כמו שצריך עד כה, קרי מסננים מקוריים, נוזל קירור מקורי שהוחלף כנדרש, שמן איכותי, מה מפריע לו ליסוע עוד 3-4 שנים כמו שנסע עד עכשיו?

כמובן שאין התחייבויות, אבל גם אין סיכון.

דגם יותר חדש גם יכיל יותר דברים שיכולים להתקלקל. הדגם הזה מצוין בתור רכב ראשון.

פורסם

לפני כמה שנים, בעבודה , קיבלתי יאריס 2005 ליום אחד. הרכב ( שהיה בשימוש הכללי ) נסע כמו חדש. כאשר הסתכלתי על הקילומטראז' שלו , ראיתי מספר 375000.

קח את הרכב, תגיד יפה תודה ואל תזניח טיפולים ותיקונים קטנים ( של גומיות, צינוריות ונזילות ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אחד משכני לשעבר החזיק פרוויה, הגיר אמר שלום ב400K ק"מ, והמנוע באיזור ה550K,

כך שלדעתי בתחזוקה טובה הרכב יסע עד לא מעט קלומטרים.

פורסם

תקח את הרכב , סע בו עד אשר תהיה תקלה שמבחינת העלות משביתה את הרכב ועבור הלאה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אוסיף כי יש הבדל ענק בין לקנות רכב יש שניה ב3500 שח עם 250000 קמ שאף אחד לא יודע באמת מה עבר עליו ואיך הוא נסע את הקילומטרים בתקווה שהם לא זוייפו. לקבל רכב בחינם שבעיקרון הוא עייף מאוד אך יש לו אמינות בסיסית טובה מאוד וגם אתה יודע שלא התעללו בו במרבית המקרים יתכן והוא "הימור" בטוח יותר.

לא מעט אנשים שיש להם רכב ישן ותקין +/- שלא שווה יותר מידי היו מעדיפים לתת אותו בחינם או בתשלום סימלי לבן משפחה מאשר למכור אותו במחיר זניח יחסית להשקעה בו במשך השנים. מי שמוכר רכבים במחירים זניחים סיכוי גבוהה שמשהו תמיד לא פיקס (נניחמדחס מזגן לא עובד, אין רדיטור חימום, בולמים גמורים, גיר עייף בדרך להפגרות).

מסרב לחתום:evil:

פורסם
בן כמה אתה ?

מה האפשרויות שלך לרכישה של רכב אחר מבחינה תקציבית ?

בגדול, אם אין לך רכב ואתה מחפש ממה להתחיל - הייתי לוקח ומתגלגל איתו עד לתקלה הראשונה הרצינית, שם הייתי משבית אותו וקונה משהו חדש יותר. זה יכול לקחת כמה חודשים ואפילו כמה שנים.

זכור שהרכב צריך בד' בלמים לפני טסט (מודל 2002 = עלה לכביש ב 2001 ככל הנראה, והוא כבר בן 17) ומעבר לזה, עניין של מזל ותחזוקה קודמת.

איציק

מבוגר מספיק בשביל שאוכל להרשות לעצמי משהו קצת יותר רציני, מצד שני רכב שנוסע זה מה שאני צריך, לא מעניין אותי השופוני. מעניין אותי שלא יהיה לי כאב ראש ואם אפשר לבזבז את הכסף על הנאות אחרות בחיים אני אעדיף

פורסם
ההוצאה המשמעותית ביותר על רכב "נורמלי" היא ירידת ערך

כאן מראש חסכת את הדבר הזה

אני הייתי לוקח, ומקציב סכום ידוע מראש (נניח 3000₪) לאחזקה שנתית (ללא דלק או ביטוח, רק טיפולים ותיקונים)

ברגע שחרגת מהסכום הזה, או לחלופין יש תקלה גדולה משמעותית (גם אם נכנסת בתקציב), זרוק את האוטו.

בבסיסו האוטו אמין, ואם טופל נכון, כנראה גם יראה אמינות סבירה בהמשך הדרך.

כן כדאי לערוך רשימה של חלקים מתבלים ולראות מה מתוך זה רוענן בשנים האחרונות (ציריות וגומיות למיניהן)

מממ.. תוכל לערוך לי רשימה כזו??? :-D

פורסם

"השבתה" פירושה לגשת למשרד הרישוי ולבטל רישיון רכב. זה תהליך בלתי הפיך, שאחריו הרכב לא מורשה יותר לנסוע בכביש. אחרי שהשבתת את הרכב (או לפני) נותר לך רק למצוא סוחר גרוטאות שיבוא לקחת את הרכב תמורת כמה מאות ₪.

אלטרנטיבה אחרת (כשתחליט שנמאס לך) תהיה לפרסם את הרכב בסכום זעום ולמכור לראשון שיגיע. כמובן, בתנאי שלא השבתת את הרכב.

ב"גריטה" הכוונה לתוכנית ממשלתית שמופעלת מדי פעם (כרגע לא אאל"ט) שמאפשרת לבעלי רכבים ישנים (מעל 20 שנה) עם רכב נוסע וטסט בתוקף למסור את הרכב ולקבל 3,000₪ בתמורה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אם הרכב מתוחזק טוב, הוא יכול לשמש כתחבורה בסיסית לעוד הרבה זמן.

אבל ברור שאת זאת לא ניתן לדעת.

עובד שלי שהוציא רשיון לא מזמן, קיבל רנו מגאן 2001 במתנה מההורים.

הרכב משמש אותו לנסיעות קצרות בעיקר. ימות? ימכר לחלקים/ברזל.

אם אתה לא מרבה ליסוע, הייתי לוקח בכיף

אני יוצא מנקודת הנחה שאם הרכב בעייתי, לא היו מציעים לך אותו.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

מדובר באחד מהרכבים הכי אמינים שיש, אז יש לו 300 על השעון, תיקח, תאמר תודה יפה, תשים דלק ותיסע, מה היה עד עכשיו גם כן תקלות, לא, אז בדיוק שהסיפרה 3 נכנסת יתחילו התקלות ...

להעיף תמיד תוכל להחזיר ולאמר תודה רבה לא רוצה יותר.

לפי דעתי ברור לקחת, יותר מזה רכב חינמי זה לא רכב מליסינג שטחנו לה ת'צורה, זה רכב של הורים שלך, אתה ראית איך נהגו והתייחסו אליו.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...