Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

הייתי במספר מוסכים ולא מצאו כלום

עשיתי איזון גלגלים וכיוון פרונט , ועדיין לא ניפתרה הבעיה

הבעיה היא שאני מסובב את ההגה (ברוורס זה מורגש יותר) , יש הרגשה כאילו משהו תקוע בצמיג,הרגשה כאילו יש מדרגות בסיבוב ההגה תוך כדאי נסיעה איטית.

הייתי גם במספר פנצ'ריות וכולם בדקו וטענו שהצמיגים תקינים ואין צורך להחליף

אשמח לעזרה מה הכיוון לפיתרון

עריכה אחרונה על ידי din264
פורסם

ייתכן ומיסב אחד הבולמים או שניהם כבר בלויים וזה מורגש בתנועה לא חלקה בסיבוב ההגה בעיקר בנסיעה איטית. צריך להרים חלק קידמי באויר, לנתק מוטות הגה מהנאבה ולהרגיש את תנועת הסיבוב באופן ידני. כמו כן לבדוק את מסרק ההגה. אם בדיקות אלה תקינות אז הייתי עושה הצלבה בין הצמיגים האחוריים לקידמיים ובודק שוב.

פורסם

הייתי במוסך שריבלתי המלצה עליו מכמה אנשים, נסעתי לעכו, והחליף לי תושבת מנוע תחתונה מתחת לגשר, הסתבך ודפק הרבה ואם לום ארוך גם ניסה לעקם ולדפוק כדי להכניס את התושבת החדשה, מאז בפניות יש רעש חזק מהצמיגים של חריקת גומי, ובעליה על באמפרים, או מדרכה, כניסה לבור או כביש משובש ,יש רעש לא של הצמיגים כמו של בלון גומי שמשפשפים חזק, וזה משגע אותי, אשמח לעזרה ,נימאס לי ממוסכים שרק כסף לוקחים ורק יותר נזק עושים, מה גם שעדיין מרגישים למרות החלפת התושבת רעידות.

אשמח למושיע

תודה מראש

פורסם

פשוט עצוב..

דבר אחד אני באמת מקווה זה שהוא לא גרם לנזק שאי אפשר לסדר ויצריך פעולות מורכבות. לא ברור כלל וכלל למה לדפוק עם לום כדי להכניס את התושבת הזו..מה שאומר שהוא באמת לא מכיר את הרכב. התושבת הזו יוצאת בטכניקה מסויימת שמחייבת פירוק הפלח שאליו מחוברת התושבת..ואז התושבת יוצאת כמו מרגרינה וניכנסת החדשה בקלות. הרבה מוסכים לא מחליפים את התושבת הזו כי חושבים שזה מצריך הורדה של הגשר רק שבמיקרה הזה הוא ניסה להיות חכמולוג וכוחני עם לום...חבל. לא צריך לגעת פה בשום גשר. זה הזמן לגשת למישהו מקצועי שיהיה קשוב לרכב ועם הרבה סבלנות לפתור הכל.

פורסם

אז ככה הייתי עכשיו בכיוון פרונט , לטענתו כמעט ולא היה צורך לעשות כלום, ולקח על איזון ה4 גלגלים וכיוון פרונט 300 שח, הבעיה אם ההגה יותר טוב עכשיו הגלגלים ישרים ,וההגה כמעט ישר, אבל תמיד נוטה לימין קצת, ובנוסף לא סודרה הבעיה ,בשבירת ההגה עד הסוף תוך כדי נסיעה, מרגיש שהגלגל כאילו קופץ, לא מבין בעלי מקצוע על מה לוקחים כסף, שבקושי השגתי

• תוכן חדש...