Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מכיר את הדגם. אשמח לחוות דעת על הרכב מבחינת אמינות של השנתון.

מיצובישי אאוטלנדר קומפורט 2007, 283,000 ק"מ. נפח 2.4 מפרטי. ב 20,000 שח

איך צריכת הדלק, ( למרות שלא נוסע הרבה.) אמינות של השנתון של הדגם? ק"מ נחשב גבוה? צפי לבעיות?

מתלבט אם לרדת 4 שנתונים ולקחת ג'יפון ולמתוח את התקציב ב 7000 ש"ח לאאוטלנדר.

או לקחת רכב של קרובים שברולט קרוז 2011 124כס, 110,000 ק"מ. ב 13,000 ש"ח.

יודע ששני הרכבים שונים מבחינת סגנון וכו'. עניין של יותר תקציב ורכב זול שידרוש ממני כמה שפחות.

אשמח לדעתכם. מה עדיף אאוטלנדר 2007? או קרוז 2011?

תודה למגיבים. :-)

פורסם

זו נבלה וזו טריפה

לקרוז מוניטין אמינות בעייתי, לאאוטלנדר ק"מ מאוד גבוה.

למרות שמשתיהן, אם הייתה לי ידועה ההיסטוריה של הקרוז, והייתי מחפש רכב לסופר/רכבת/ים/חברים ובחזרה, כלומר לא לנסועה גבוהה, הייתי לוקח את הקרוז, ואת העודף משאיר בצד לתיקונים שיבואו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מחיר זול יחסית לקרוז, מה גם שמדובר בדגם 124כס שנחשב קצת יותר אמין ופחות עגלה מהדגם 112 כס.

הייתי מנסה להוריד את הקרוז עוד קצת ובוחר בו.

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

אף אחד לא נחשב רכב מדהים,

אבל לאאוטלנדר כבר מעל עשור על הכביש וק"מ די גבוה (מעל הממוצע), ק"מ גבוה ורכב מזדקן לא נשמע לי כמו מתכון מוצלח במיוחד.

הקרוז אמנם לא מכונית בולטת לטובה בקטגוריה, אך מצד שני היא צעירה יותר מהאאוטלנדר, הק"מ שלה נמוך משמעותית ויש לך יתרון שאתה יודע ממי אתה קונה.

בהינתן שתי האופציות האלו בלבד - קרוז.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם הייתי צריך לבחור בין שתיהן כמובן שהייתי הולך לכיוון המציובישי ואני אסביר- לקרוז אין כל כך מוניטין טוב בשנתונים האלה (בלשון המעטה) הרכבים האלה סובלים מבעיות חשמל ותקלות ספונטניות ללא סיבה מוצדקת.

אל תיתן לעניין הקילומטר לפתות אותך! , בכללי אני לא מבין למה אנשים מתרגשים מקילומטר גבוהה כל כך ? , אני באופן אישי נוהג על מיצובישי לנסר משנת 2005 שקנה בזמנו אבא שלי וקיום יש עליה 245,000 KM , הרכב טופל בזמן בכל שנתויו ללא דופי !,באופן כללי סתם שתדעו בחו"ל יש רכבים שגם גמעו חצי מיליון קילומטר ללא כל בעיה , רכבים אמורים ויכולים לעשות מאות אלפי קילומטר ללא כל התנגדות בתנאי שמדובר על יצרן בעל מוניטין אמין ושימוש נכון הוגן וסביר וטיפולים בזמן ברכב !, אז נכון שיש עניין של בלאי כדוגמת רדיאטור /צינורות רדיאטור שהתבלו וכו... אבל מדובר על בלאי סביר והגיוני המיצובישי נחשבת למכונית מאוד אמינה ואת זה אני אומר מניסיון אישי!

בהצלחה.

• תוכן חדש...