Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי מחשב נייח שהרכבתי בעצמי לפני כ4 שנים.

מעמד i7 ושאר מרעין בישין שהיה חדיש לפני 4 שנים.

עשיתי למחשב פירמוט מלא והתקנתי התקנה נקייה של וינדאוס 10 (שמותקנת בעוד מחשבים ואצלם אין בעיות).

חשוב לציין שבמשך כל ההתקנה של הווינדאוס המחשב לא ניתקע.

בדקתי קבלים בלוח אם, לא מצאתי קבלים מנופחים/מפוצצים ובכל זאת המחשב קופא ללא כל התראה.

התקנתי תוכנה שהמציגה טמפרטורה של דיסק קשיח ומעבד - הם נמצאים בטמפרטורות תקינות ולא מתחממים יתר על המידה.

כיצד אפשר לאתר מה גורם לכשל הנ"ל?

אין מסך כחול שמופיע ומציין שגיאה כלשהי.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

לא הבנתי קופא לכמה זמן? כמה שניות ומשתחרר? קופא וחייבים לכבות בכוח ולהדליק?

תוכנה מסויימת ששמת לב שדולקת בזמן שזה קורה?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אויש, מה זה קשור לוינדאוס 7? תכף תבקש ממנו להתקין וינדאוס 98.

הייתי מתחיל מלהחליף ממשחה טרמית ולנקות את המחשב מאבק.

האם הוינדאוס שלך מותקן על כונן HDD? אם כן יכול להיות שהכונן הקשיח שלך מתחיל להעייף.

פורסם

מנסיוני (הדל יש לציין, רק מ2003) אם אין כלום בevent viewer, הייתי מתחיל דווקא מזכרונות.

אם מותקנים 2 סטיקים, הייתי מוציא אחד, עובד איתו. אם לא קופא, הסטיק השני תקול.

רק אז הייתי ממשיך הלאה לבדיקות אחרות.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם (נערך)

עשיתי כבר ניקוי אבק לפני שהעלתי את הפוסט, וגם החלפתי משחה טרמית. בכל מיקרה, המעבד לא מתחמם יתר על המידה. שמתי את המחשב גם בחצר מתחת לפרגולה מחובר לטלוויזיה ככה שיש אוויר בשפע (גם כשהיה בתוך חדר, הייתה אותה תופעה).

אין לי בעיה להחליף דיסק קשיח, רק אני רוצה לדעת שזו התקלה בוודאות ולא להתחיל להחליף כל פעם חלק אחר לחינם.

לא מעוניין להשקיע במחשב יותר מחומרה אחת להחלפה.

המחשב משמש בסהכ ליוטיוב, סרטים, מוזיקה ואינטרנט.

עריכה אחרונה על ידי Opel Astra GSI

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

בכל הפעמים, והיו כמה, שנתקלתי בקיפאון של המסך במהלך עבודה שחייב ריסטרט (בעצם, ריסט או כיבוי והדלקה) זה היה מספק הכוח שהתגלה כלא תקין. בדוק עם ספק כוח אחר.

פורסם

זה יכול להיות הרבה דברים, קצת קשה לבודד את זה.

הייתי מהמר על זיכרונות כאפשרות ראשונה, לוח אם כאפשרות שניה וספק כאפשרות שלישית (או שניה, אם זה ספק גנרי שמריץ i7 רעב לחשמל).

אם תוריד דיסק התקנה של אובונטו תוכל להריץ ממנו memtest. זה לא תמיד מזהה תקלות, אבל מה יש לך כבר להפסיד.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...