Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להחליף בולמי זעזועים אחוריים. במוסך המורשה של קיה רוצים כמעט 2000 שקל.

ראיתי שמוכרים באינטרנט בולמים חלופיים בפחות מ500 שקל. מכיוון שזו הפעם הראשונה שאני שוקל לא לטפל במוסך מורשה, רציתי לדעת אם יש סיכונים בקניית בולמים חלופיים או שעדיף ללכת על בטוח?

תודה מראש.

פורסם (נערך)

יש חברות איכותיות לבולמים כמו קייבה,מונרו -הייתי קונה משני הסוגים הללו ואם יש טובות אחרות שימליצו חברים נוספים.

יש חנות יונדאי שופ לרכבי קיה/יונדאי- בד'וק מול ליאור מחירים ואפשרויות נוספות.

בדוק בין 2 החברות הללו מי זולה יותר-ברכב האחרון שהחלפתי לפני כ 8 שנים זה לא היה זול- סביבות 800-900 כולל עבודה (יונדאי גטס)

מוסך מורשה לענייננו- העבודה תהיה יותר יקרה ממוסך רגיל ובשנתון שלך אפשר כבר לטפל במוסכים שמתמחים בדגם.כתוב מהיכן אתה לקבלת המלצות.

אם תביא חלק משלך למוסך ותבקש עבודה בלבד,המוסך אינו אחראי לחלק,שאם יתפרק מלבד הנזק שיגרם לרכב,תאלץ לשלם שוב על עבודת המוסך.

שווה סיכון ? לא בעיניי.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

קודם כל תודה רבה על ההתייחסות.

אני מהקריות ומגיע גם לאיזור העמקים עפולה-נצרת-מגדל העמק לפחות פעם בשבוע.

יש לכם המחצות למי לפנות לגבי חלפים ועבודה?

פורסם

אם תוכל לבדוק ולהגיד לי זה יהיה נחמד. אם המחיר יהיה טוב ומאדם עם המלצות אז יהיה שווה לי לנסוע חצי שעה.

תודה רבה!

• תוכן חדש...