Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
בהעדר תמרור הפרמרטר הקובע הוא מהיכן הגיע הרכב ומיקומו היחסי אליך, כלומר זכות קדימה לרכב מימין.

אמת. ואני גם חושב שנכון להוסיף את ההגיון מאחורי החוק הזה: מאחר ואנו יושבים בשמאל הרכב, קורת הגג השמאלית מסתירה לנו הרבה יותר את שדה הראיה מאשר זו הימנית, ולכן הנהגים שרכבם בא מימין עשויים שלא לראות אותנו ומוטב לתת להם את זכות הקדימה כדי למנוע בעיות.

ואם להתייחס לבעיה שמעיקה על פותח השרשור - הגעת רק עד טסט שלישי? Lightweight...

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעבר לזה, כנראה יש לך חוסר ביטחון, לכן אתה מנסה לחפות על זה עם טענות הזויות שאתה נוהג טוב מאוד

...

אני נהג טוב מאוד

:roll:

פורסם

רק כדי להבהיר, לא אמרתי שאני מייקל שומאכר, אמרתי שאני נהג טוב יחסית להרבה אנשים שעברו טסט, כולל האנשים שאיתם נבחנתי שכמעט לא ידעו לנהוג בכלל אבל היו פחות לחוצים ממני בטסט עצמו, וזה נורא מתסכל. תוסיף לזה את היאוש והלחץ הכלכלי ותבין את התמונה.

הלחץ עצמו הוא בעיקר בטסטים עצמם...

פורסם

תודה רבה, אז בייסקלי אלה הם כל החוקים כולם?

זכות קדימה זה מאוד פשוט לזכור:

1. תמרור עצור - עצור ותן זכות קדימה לתנועה בדרך החוצה.

2. משולש הפוך - תן זכות קדימה לתנועה בדרך החוצה.

3. כיכר- תן זכות קדימה לבאים משמאל במעגל התנועה.

4. בצומת לא מתומרר - א. תן זכות קדימה לבאים מימינך.

ב. בפניה שמאלה או פרסה - תן זכות קדימה לבאים מימין וגם ממול תמיד.

5. רמזור אדום - חכה לירוק ותן זכות קדימה בפניה ימינה להולכי רגל כשיש להם ירוק (בדרך כלל זה כך).

6. אל תכנס לצומת שאינה פנויה, כולל כיכר.

זו כל התורה כולה (נדמה לי, תקנו אותי אם שכחתי משהו...)

פורסם
תודה רבה, אז בייסקלי אלה הם כל החוקים כולם?

יש עוד כמה:

רכב שמגיע מדרך עפר לכביש סלול יתן ז״ק לנוסעים בכביש.

רכב שיוצא מחצר (גישה לבית, תחנת דלק, מגרש חניה וכו׳), יתן ז״ק לרכבים בכביש.

בהגעה מדרך צצדית להשתלבות עם כביש ומוצב תמרור 125/126 המודיע כי ז״ק לרכבים בכביש.

פורסם
רק כדי להבהיר, לא אמרתי שאני מייקל שומאכר, אמרתי שאני נהג טוב יחסית להרבה אנשים שעברו טסט, כולל האנשים שאיתם נבחנתי שכמעט לא ידעו לנהוג בכלל אבל היו פחות לחוצים ממני בטסט עצמו, וזה נורא מתסכל. תוסיף לזה את היאוש והלחץ הכלכלי ותבין את התמונה.

הלחץ עצמו הוא בעיקר בטסטים עצמם...

חחח עכשיו אתה מסייג את עצמך. זה שאתה נהג טוב יחסית לאחרים במצב שלך בהחלט יכול להיות...

אם אתה מבין את הבעיה - הלחץ, אז שחרר אותו. הוא לא מועיל בשום צורה.

כמו שאמרתי לך, אין שום משמעות למספר הטסט שבו תעבור, אז איפה הלחץ? מבין שכבר רוצה לנהוג ולהיות אחרי, אבל אתה לא ילד קטן ואמור לדעת שדברים לא קורים תמיד מתי שרוצים...

תבוא בידיעה שזה שלך, אם לא עכשיו אז בפעם הבאה, אתה נהג טוב (יחסית) ובסוף אתה תצליח.

זה בסה"כ סוג של בחינה שאפשר לעשות אותה שוב די בקלות, אז אם תבוא מפוקס זה יהיה שלך.

אם תשדר את הביטחון הזה (בטחון, אבל לא זחיחות שהיה נשמע שקצת יש לך) אתה תעבור בטסט הקרוב.

פורסם
אם אתה מבין את הבעיה - הלחץ, אז שחרר אותו. הוא לא מועיל בשום צורה.

כמו שאמרתי לך, אין שום משמעות למספר הטסט שבו תעבור, אז איפה הלחץ?.

בדיוק.

חבל להכנס ללחץ על מבחן שאין לו השלכה ממשית על עתיד חייך ומשמעות לגבי מי אתה, מקסימום עושים עוד אחד וזה עולה עוד כסף, לא קובע את כל מסלול חייך.

בזמנו נילחצתי כשהמורה שלי הודיע שעכשיו הוא עושה לי ״טסט פנימי״ (אותו מורה, פשוט בלי הערכות ותיקונים), ממש התחילה לרעוד לי הרגל על הדוושות.

לאחר מכן ישבתי עם עצמי ועשיתי סוויץ׳ בראש, כדי שהלחץ לא יבוא לידי ביטוי בטסט האמיתי.

פורסם

אני מניח שאם נשאל את המורה, נמצא תשובות "טובות" מדוע הוא מסר את התשובה (הגרועה) שהוא מסר. למשל, סיטואציה דמיונית: התלמיד מגיע אל צומת עם "משולש", ואז הוא שואל: האם לתת זכות קדימה לרכב אחר בצומת...

המילים "אני נוהג מצויין" או דומותיה מפריעות. תלמיד יכול להרגיש שהוא נוהג מצויין, אבל לך תדע אם הוא באמת כזה.

למרות זאת, הייתי כן מציע שתפנה למורה אחר. על פניו אין בינך לבין המורה הנוכחי אמון או שפה משותפת, והמשך השיעורים אצלו הם בזבוז זמן. תנסה אצל מורה אחר. מורה רע יכול להיות גם מורה רגוע. המורה הראשון שלמדתי אצלו היה מאוד רגוע, אדיב ונחמד, אלא שהוא לא לימד אותי מיומנויות בסיסיות. המורה הצעקן שעברתי אליו היה אכן צעקן, אבל הוא לימד אותי לנהוג כמו שצריך.

לכן, תעבור למורה אחר. בהצלחה!

פורסם

אני תלמיד גרוע אבל עובר טסטים טוב

תמיד עברתי הכל מכה ראשונה. קטנוע, אופנוע,מכונית, ספינה וגם תאוריות לרכב וספינה.

כשאני בטסט אני מכניס את עצמי למצב מסוים ואז פתאום הכל מסתדר לי בראש ואני רגוע.

לדעתי כמו שאמרו כאן פשוט נפלת על מורה לא טוב שמכניס אותך לחרדות. תחליף.

• תוכן חדש...