Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה דעתכם על הבדיקה? (A3 2010)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי בדיקה לרכב ורציתי לדעת מה דעתכם והאם יש בעיות או שהכל כסת"ח?

מדובר בAUDI A3 2010 1.8T אוטומט יד ראשונה עם 100 אלף קילומטר.

mmdy0z1mrjqz.jpeg

תודה רבה

פורסם

הייתי בודק במוסך את עניין הרטיבות מהגיר והנזילה מהטורבו, אם מדבר בהזעה וזה יותר כסתח או שיש באמת בעיה.

מעבר לזה הבידרה טובה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הייתי בודק במוסך את עניין הרטיבות מהגיר והנזילה מהטורבו, אם מדבר בהזעה וזה יותר כסתח או שיש באמת בעיה.

מעבר לזה הבידרה טובה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

במידה וזה לא כסתח כמה יעלה תיקון של הדברים האלה?

תודה

פורסם

קיבלתי את הספר טיפולים של הרכב והוא תמיד היה מטופל בצמפיון.

איך אני יכול לדעת שהדברים העיקריים תוקנו?

על איזה טיפולים להסתכל בספר טיפולים?

תודה

פורסם

אם הרכב היה מטופל כול השנים בצמפיון קשה להאמין שהיו מפספסים את הנזילה אם באמת היה משהו חריג או שכן ציינו בפני בעל הרכב אך עקב תיקון יקר בחר לא לתקן.

אישית הייתי לוקח לבדיקה במוסך, למצוא רכב בן 8 עם היסטוריה מלאה זה לא מה בכך ואדם שמטפל ביבואן במשך כול השנים למרות שזה לא זול מעיד אבל בעל רכב שלא חוסך על אחזקה.

Sent from my iPad using Tapatalk

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אם הרכב היה מטופל כול השנים בצמפיון קשה להאמין שהיו מפספסים את הנזילה אם באמת היה משהו חריג או שכן ציינו בפני בעל הרכב אך עקב תיקון יקר בחר לא לתקן.

אישית הייתי לוקח לבדיקה במוסך, למצוא רכב בן 8 עם היסטוריה מלאה זה לא מה בכך ואדם שמטפל ביבואן במשך כול השנים למרות שזה לא זול מעיד אבל בעל רכב שלא חוסך על אחזקה.

כן כל השנים היה מטופל בצמפיון וכל 5 אלף בערך יש תיעוד שנכנס למוסך ושם שמן..

אקח את הרכב למוסך אחרי שאעשה העברת בעלות בתקווה שזה באמת לא רציני.

תודה רבה

פורסם

תיקח את הרכב עם טופס הבדיקה לפני הרכישה למוסך, שלא תגלה אחרי הקניה הוצאה גדולה.

פורסם

"נמצאו תקלות בסריקת מחשב" - יכול להיות שכל מה שיש שם זה דברים קטנים אבל גם יכול להיות שזוהו תקלות חשובות. שווה לעבור על הדו"ח, להקליד את מספרי התקלות בגוגל ולהבין במה מדובר. ברכב תקין לא אמורות להיות תקלות בסריקת מחשב.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

בדיקה כללית מדי , ממליץ לגשת למוסך שמתמחה ברכבים כאלה לבדיקה חוזרת וקבלת הצעת מחיר לתיקון במידה ונדרש.

בכללי קח בחשבון שמדובר ברכב בעל מנוע 1.8T CDA וגיר DSG7 יבש מהתקופה הלא אמינה שלהם.

• תוכן חדש...