Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי A1 החדשה נחשפת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פחות או יותר כל הפרטים על אאודי A1 החדשה פורסמו. למרות שאאודי עצמם לא מוכנים לשחרר עליה אפילו מילה אחת עד מחרתיים.

מה אתם חושבים על הגידול בממדים? רעיון טוב, או שעדיף היה להשאיר אותה מכונית קטנה ומגניבה שלא באמת צריכה מושב אחורי?

אאודי-A1-209-1.jpgאאודי-A1-209-3.jpgאאודי-A1-209-6.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

כמובן ש"על טעם וריח" וכו' וכו', אבל אני לא מבין מהיכן היוהרה הזאת להגיב באופן מזלזל או שלילי על רכב שבואו נודה בזה, נראה מאוד טוב.

פורסם

למה יוהרה? זה נטו עניין של טעם וריח. אני למשל חושב שהיא נראית טוב. זכותם של אחרים לחשוב שהיא נראית תחת, ככה זה עובד. וכן, היא חופשי ריו מלפנים וג'יפון ב.מ.וו. גנרי מאחור.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כרגיל אצל Audi, עיצוב "משעמם" שלא חורג משמעותית מהדגם הקודם אבל עדיין נראה מעולה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
כרגיל אצל Audi, עיצוב "משעמם" שלא חורג משמעותית מהדגם הקודם אבל עדיין נראה מעולה.

לא מסכים במקרה הזה. היא מאוד שונה מהA1 היוצאת, אפילו שהיא אאודי-ית.

ואם כבר קיה, היא יותר דומה לסטוניק, לפחות בפנסים.

kia-stonic-first-edition-zest-yellow-with-black-roof_0000.png

פורסם

לטעמי רכב יפה מאוד, קצת יותר זאב מהכבשה המוקדמת, יש לי תחושה שבזמן האחרון נותנים למחשבי על ולבינה המלאכותית להחליט על העיצוב הסופי, אולי מהסיבה הזו זה נראה דומה לכל כך הרבה דברים, לי האחוריים מזכירים קצת BMW, לפחות ע"פ הדוגמא בצהוב.

פורסם

אז בינתיים יש לנו X1, ב.מ.וו בכללי, קיה ריו, וסוזוקי סוויפט...

אין באמת רכב חדש שיוצא היום ולא מזכיר משהו שקיים/נעשה כבר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

פחות מעניין אותי העיצוב החיצוני, כי באמת הטעם של כולנו שונה ואני ממש לא הולך להשוות את העיצוב לרכבים אחרים כי בסופו של יום כולם "מעתיקים" מכולם ואפשר להתווכח על זה שעות מי לקח איזה רעיון ממי.

1. שמח לראות שדברים כמו ה-Virtual Cockpit מתחילים להיות סטנדרט במכוניות אפילו כמו A1! אמנם צריך לשלם אקסטרה על המסך הגדול יותר ועם היותר פונקציליות, אבל עדיין - זה פאקינג A1 עם Virtual Cockpit. זה מדהים עבורי ואני שמח שלאט לאט הטכנולוגיות האלו נכנסות למכוניות ונהיות סטנדרט. הבאסה היחידה זה שלא נוכל לעשות show off ליד ערסים עם הונדה כי אז כולם יהנו. סעמק.

2. פחות שמח מההחלטה ללכת על הצג עם המגע מאשר עם הקונסולה עם הכפתורים ל-MMI. אישית בתור בעלים של A3 2013 אני מאוהב בדבר הזה, מאוד נוח לשליטה ולא מצריך אפילו הסתכלות. Muscle memory. פחות התחברתי גם לממשק החדש, אבל כן יש לציין לחיוב את המהירות תגובה והקצב רענון ביחס לרכבים אחרים (*אחמ* פולו GTI עם מסך מקרטע ב-2018 *אחמ*).

3. מבחינת העיצוב והאבזור אין לי באמת יותר מדי מה להגיד. כן, זה סטנדרטי ו"משעמם", אבל בחייאת רבאק - מה אתם מצפים מרכב ברמה הזו? רוצים עוד פינוקים? תקנו A5. אני חושב שהתצורה והאבזור הם במידה הנכונה ויש חשיבה מאחורי כל דבר קטן. מצחיק אותי לראות גם דברים שהם השאילו מדגמים אחרים "מתלבשים" על ה-A1 הקטנה.

סך הכל, חמוד ומגניב. שיהנו כל הכוסיות מרמת אביב כשאבוש יפתיע אותן כשיגיעו לגיל 18, סמאללה.

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...