Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא חושב שיש קשר ישיר בין מספר התושבים לאיכות הנבחרת. זה נשמע לי בעיקר תירוץ שאנחנו נהנים לתת לעצמנו ולמה אנחנו נכשלים כל פעם מחדש "כי אנחנו מדינה קטנה".

מאידך, זה לא מפריע לנו , בחוצפה, ללגלג על איי פארו, מקדוניה ואסטוניה כשהם איתו בבית, והנה אנחנו בטוחים שננצח אותם ונעלה בליינד למקום הראשון :shock:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תגובות 162
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי באופן עקרוני יש קשר בין מספר התושבים לאיכות הנבחרת, אבל במקרה שלנו זה לא הגורם היחיד ואפילו לא המשמעותי ביותר שגורר אותנו למטה.

פורסם (נערך)

אין שום קשר בין מספר התושבים לאיכות הנבחרת - אורוגוואי, איסלנד, קרואטיה וכו'...

הלוואי ויקום מישהו שיוכל לשכנע את מי שצריך להשקיע לטווח ארוך - לעוד 5/10/20 שנה ולקחת את המודל הבלגי:

בתחילת המילניום בלגיה הייתה נבחרת די כושלת ששכחה מתי היא הגיעה/הצליחה ל/בטורניר משמעותי כלשהו מאז סוף שנות התשעים.

אבל אז החליטו שם להשקיע באקדמיות מקומיות לכל מחוז, פיתוח כשרונות צעירים, מתקנים ברמה וכו' - מה שנקרא, השקעה לטווח ארוך ולא מציאת פתרונות מהירים ומיידיים, והנה אנחנו רואים את התוצאות בשנים האחרונות.

עריכה אחרונה על ידי Mr_Shankly

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

ממש,ממש,ממש לא להכנס עכשיו לפוליטיקה, ממש לא!

אבל שמת לב במקרה מי זו שרת הספורט שלך?

ספורט לא ממש על סדר היום שלה.

אלא אם זה לזנק בטקס המדליות על איזה ספורטאי אקראי שקרע את התחת בלי שום עזרה (כלכלית או מקצועית) מהמדינה והצליח בכוחות עצמו להגיע להישגים בין לאומיים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אין שום קשר בין מספר התושבים לאיכות הנבחרת - אורוגוואי, איסלנד, קרואטיה וכו'...

ודאי שיש קשר. מדינה עם מספר תושבים גדול אינהרנטית מתחילה עם יתרון בנושא הזה. זה שיש דוגמאות נגדיות רק מדגים שהוא לא הגורם היחיד המשפיע, וגם כנראה שהוא לא הגורם המשמעותי ביותר.

פורסם

איזה רבע גמר מעולה היה בין ברזיל לבלגיה. מותח עד השנייה האחרונה.

איזה שיעמום היה המשחק בין צרפת לאורגוואי.

מקווה שבלגיה תעקוץ בחצי ותעיף את הצרפתים הביתה.

פורסם

ברגע שאדיסון קבאני היה מחוץ למשחק בגלל הפציעה, לאורוגוואי לא היה סיכוי. הצרפתים ( בשונה מבלגים ) לא היו צריכים להשאיר את הכל על המגרש, וזה יכול להשפיע החצי הגמר לטובת הצרפתים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מסכנים שתי השחקנים של רוסיה, פוטין בטח כבר קב להם פגישה לבדיקת הפיקה בברך...

האחד עמד בשער כמו בול עץ ולא עצר כדור נוח וגם הסתיר לשוער ומנע מימנו להגיב, השני בעט פנדל קריטי מחוץ למיסגרת, פוטין לא מרוצה...

אחלה מישחק היה, אחלה מונדיאל השנה, לכל מי שקנה טלויזיה חדשה זה השתלם :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אחלה מישחק היה, אחלה מונדיאל השנה, לכל מי שקנה טלויזיה חדשה זה השתלם :-).

אם זה בעיניך אחלה מונדיאל (או שהסטנדרט\ציפיות שלך הם כאלה) - אז נסכים שלא להסכים.

ובמילים אחרות - מונדיאל פח,הרבה משחקים מעפנים\תוצאות עלובות

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

דווקא התחיל טוב...ודי הדרדר. הרמה של הכדורגל לא גבוהה בכלל (בלשון המעטה), גם במשחקים שכן ענו על הציפיות מבחינת עניין/מתח (ולא היו יותר מדי כאלה). רואים שרוב השחקנים הגדולים מותשים לגמרי מהעונה הזאת.

ועם (או בלי) קשר - לא מבין מה הטעם בהארכה בימינו. עדיף ללכת ישר לפנדלים. גם ככה ב-90% מהמשחקים לא מובקע שום שער בהארכה (אתמול היה מקרה חריג), השחקנים לא רגילים לרמת מאמץ כזאת, בסוף (ותו"כ) ההארכה כולם גמורים וכל החצי שעה הזאת נראית כמו לצאת ידי חובה.

פורסם

אתה לא הראשון שאני שומע את זה ממנו.

באמת שלא מבין למה וגם מי ששאלתי לא ממש הצליח ל הסביר לי מעבר לסיסמאות כמו "מונדיאל בלי מסי/ רונלדו/ניימאר זה לא מונדיאל" אבל תכלס, אחלה משחקים, הרבה גולים, מיעוט ממש קטן של משחקי בונקר משעממים (אולי 2, וגם בשלב ה 1/8 שתמיד ידוע כמשעמם).

באמת אחלה מונדיאל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מי שמצפה במונדיאל לרמה שרואים בקבוצות מקצועניות מהטופ של אירופה, שיישכח מזה. זה לא יכול להיות.

מונדיאל בנוי על הדרמה והערך הרגשי של ההזדהות עם הנבחרת הלאומית, ועל זה שיש רק כל 4 שנים,ומבחינת דרמה... אחלה מונדיאל

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אינני חובב כדורגל אבל חובב מונדיאלים מילדות.

מאד נהנתי מרוב המשחקים, עד כה מאד מוצלח לדעתי.

אמש הייתי בעד קרואטיה אבל לפתע מצאתי את עצמי מתפעל מרוסיה,

על היכולות המדהימות שלהם,

רוסיה אינה מעצמת כדורגל,אבל היא כן מעצמת ספורט רבת ענפים, ולראות

משחק כדורגל כזה משכנע מרוסיה זה ממש פנטסטי.

ידעתי ואמרתי שקבוצה אירופאית תיקח,היתה לי תחושה מאד חזקה,

כרגע אני מהמר על אנגליה, כזוכה,

ומכל מקום 4 קבוצות מצויינות ברבע גמר.

פורסם

מונדיאל מעולה, על מה אתם מדברים? באמת שרוב המשחקים מהנים, יש מתח, דרמות, גולים יפים, מה עוד חסר?

מונדיאל מעולה לטעמי.

• תוכן חדש...