Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5285182,00.html

מה דעתכם?

קצת מוזר שיבואנים של מכוניות עם יומרות ספורטיביות לא מוכנים לתת אחריות במקרה של תקלה במסלול לרכב חדש.

יש יבואנים שדווקא כן מכבדים אחריות אם הרכב היה ביום מסלול לאימונים ולא לתחרות, על פי הכתבה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

הגיוני.

לדעתי זה שווה ערך לנהיגה בשטח.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ממש לא. אתה יכול לאמץ את הרכב הרבה יותר בכביש ציבורי מאשר במסלול.

פורסם

באחת מסוכנויות סובארו מארגנים פעם ב' טיול שטח לרוכשי פורסטר/אאוטבק/XV על מנת שיכירו את היכולות של רכביהם. גם סובארו עצמה הקימה מועדון לקוחות שיוצא לטיולים..

הם מודעים לסכנות הכרוכות בכך, ולפוטנציאל התקלות והפגיעות שצפויות בנהיגת שטח.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

בהצלחה להטביע את הרכב בטיולי שטפונות/לשבור על סלעים, ואז לבוא לדרוש תיקון באחריות.

ובמסלול הבלאי לא אותו בלאי (יכול גם להיות שמנוע הרכב מתבלה יותר בתנועת עצור-סע עירונית מאשר מהקפות במסלול), אבל מסלול מרוצים זה מקום שהוא מלכתחילה מועד לפורענות, במיוחד בידיים של נהג לא מיומן, שלא יודע לתפעל נכון את הרכב בתנאים קיצוניים, בגלל זה אני מבין את החוסר רצון לתת אחריות וכיסוי ביטוחי על מסלול מירוצים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נהג לא מיומן לא יתפעל רכב טוב גם בכביש רגיל (שבו גם אפשר להשתולל).

לא מדובר על נזק מתאונה, אלא תקלות טכניות - למשל משאבת דלק, בוכנה שנמסה.

פורסם

פשוט בזיון, באופן אישי אני מאוד מאוד מאוכזב מהתגובה של הונדה.

למעשה לא רק שלהם אלה באופן כללי כל הסיפור ממש מסריח, רכבים כמו טייפ R וקופרה שלמעשה לפחות חצי מהיעוד השלהם הוא ימי מסלול לא יקבלו אחריות, בזיון!

2017 Type R

פורסם

לא הבנתי מה זה אומר אין אחריות על מה שקורה במסלול אבל על הכביש כן?

נניח ואני על המסלול וקרה משהו, יום למחרת אני נכנס עם הרכב למוסך מורשה.

מאיפה הם יכולים לדעת אם זה קרה לי על המסלול או על הכביש?

פורסם
לא הבנתי מה זה אומר אין אחריות על מה שקורה במסלול אבל על הכביש כן?

נניח ואני על המסלול וקרה משהו, יום למחרת אני נכנס עם הרכב למוסך מורשה.

מאיפה הם יכולים לדעת אם זה קרה לי על המסלול או על הכביש?

אם העלת תמונות לרשת חברתית הם יכולים לחפש ואז יאמרו לך..חפש

קובי

:-)

פורסם

איך הם יכולים להוכיח שהתקלה קרתה ביום מסלול? אם היבואן מוצא תמונה של הרכב במסלול או סביבתו, אז זהו גמרנו מתבטלת האחריות?! תגובות הזויות של היבואנים.

בקצב הזה צ'מפיון יתקינו מצלמה וקופסא שחורה ברכבים שלהם רק בשביל להתנער מאחריות, כבר עשו מזה תורה...

Finger's gonna kill me.

פורסם

אלפא רומיאו ואוטואיטליה עושים את ההפרדה הנכונה.

נהיגה ספורטיבית, גם על מסלול, מותרת.

תחרויות לא. נשמע סביר מאוד ומבדיל בין מכונית שמידי פעם עולה למסלול לבין מכונית מירוץ שהאחריות ומן הסתם משטר האחזקה שלה שונים לגמרי.

צריך עוד לשפר את זה ולהפריד בין מכונית שכל יעודה מכונית מסלול לבין כזו שהבעלים שלה משתתף בליגה תחרותית מידי פעם.

פורסם
איך הם יכולים להוכיח שהתקלה קרתה ביום מסלול? אם היבואן מוצא תמונה של הרכב במסלול או סביבתו, אז זהו גמרנו מתבטלת האחריות?! תגובות הזויות של היבואנים.

בקצב הזה צ'מפיון יתקינו מצלמה וקופסא שחורה ברכבים שלהם רק בשביל להתנער מאחריות, כבר עשו מזה תורה...

אם נשמרת היסטורית GPS במחשב של הרכב למשל.

פורסם

סקירה של מה שקורה בעולם מהבחינה הזאת :

https://www.autoblog.com/2017/02/27/new-car-warranty-valid-race-track/

אין קו אחיד, כל יצרן ומה שהוא מחליט לכסות. הרבה יצרנים מבטלים אחריות על כל שימוש ברכב במסלול, חלק מאפשרים שימוש לא תחרותי וחלק מאפשרים בלי מגבלות.

צ'מפיון מבטלים אחריות במידה ונעשו שיפורים ברכב (שזה ידוע), ואם הרכב התקלקל בזמן נהיגה במסלול.

באמת לא ברור איך הם יכולים להוכיח את זה. נגיד שבאופן הזוי יבדקו מיקום באיתוראן (למרות שלא אמורה להיות להם אפשרות). אם הייתי במסלול כצופה?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...