Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בהצלחה להטביע את הרכב בטיולי שטפונות/לשבור על סלעים, ואז לבוא לדרוש תיקון באחריות.

ובמסלול הבלאי לא אותו בלאי (יכול גם להיות שמנוע הרכב מתבלה יותר בתנועת עצור-סע עירונית מאשר מהקפות במסלול), אבל מסלול מרוצים זה מקום שהוא מלכתחילה מועד לפורענות, במיוחד בידיים של נהג לא מיומן, שלא יודע לתפעל נכון את הרכב בתנאים קיצוניים, בגלל זה אני מבין את החוסר רצון לתת אחריות וכיסוי ביטוחי על מסלול מירוצים.

לא שאני לרגע חושב שיהיה קל להילחם בהם, אבל יש סיכוי.

https://m.ynet.co.il/Articles/4018758

שימו לב שבכתבה ב-ynet, השופט מציין כי הנהג זכאי לשיפוי ביטוחי היות ולא מדובר בתחרות.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אכן זה בין היתר תפקיד הקופסה השחורה, היא תתעד מיקום ניטור מחשב רכב וכך ידעו לשייך תקלה למיקום ואופי הנהיגה. עוד יגיעו הימים האלו. כבר היום יש מכוניות יקרות שמגיעות עם קוקפיט דיגיטלי הדורשות GPS, ואני מאמין שיודעות לנטר ולתעד את כל המידע המדובר.

Finger's gonna kill me.

פורסם

זה לא רק בישראל. שימו לב לכתבה מחו"ל.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
מסלול הבא יהיו רק יונדאי i30.

אם זה I30N אז כן - בחו"ל הם מדגישים בתנאי אחראיות ששימוש ברכב בימי מסלול לא פוגע באחראיות.

פורסם

יבואניות הרכב הספורטיבי BE LIKE:

(סטייל הפרסומת הישנה של YES)

רוצים המון כוחות סוס וכיף לא נורמלי??? -כן!!!

רוצים ים מומנט עם התנהגות כביש מדהימה??? -כן!!!

רוצים רכב ספורטיבי שיעלה לכם את הדופק בכל יום מחדש??? -כן, כן, כן!!!

אז... סעו רק בפקקים של איילון.

:roll:

פורסם
אם זה I30N אז כן - בחו"ל הם מדגישים בתנאי אחראיות ששימוש ברכב בימי מסלול לא פוגע באחראיות.

גם טוסון ואלנטרה.

זה סתם דגם שקפץ לי לראש.

בנוגע לביטוח,אין מקיף או שגם החובה לא תקף?

אני לא רואה בזה שום דבר מפתיע,כל עוד היבואן יכול להסתייג ולצמצם את הרכבים שיחזרו לתיקונים בזמן האחריות הוא יעשה את זה.

סה''כ ביזנס.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...