Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכשתי לא מזמן סיטרואן C4 1.6 שנת 2010. פעם ראשונה שלי עם רכב ידני ואני לא מצליח להתרגל לעניין.

הרכב שמור מאוד ואני מרגיש שהמנוע מסורס על ידי הגיר, 4 הילוכים בלבד והעברה לא הכי חלקה.

ראיתי כמה שרשורים ישנים על הסבת אוטומט לידני ורציתי לדעת האם הדבר אפשרי בשנתון הזה

האם אני נכנס לצרה צרורה?

תודה לעונים

פורסם

היי

עלות יקרה מדי ביחס לרכב (בטח לרכב מסוג זה) עד כדי לא כדאית כלל.

דוושה, קלאץ, ציריות, גיר, מחשב וכנראה עוד דברים ...

המלצתי, חפש רכב אחר

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

כשמחיר הרכב הוא פחות מ-20 כמעט כל טיפול גדול הוא יקר ביחס לרכב

השאלה שלי היא יותר טכנית מאשר על כדאיות כלכלית(כמובן שאם ההסבה תגרום לי להוצאות עתידיות אז היא תרד מהפרק)

פורסם

אתה תצרטרך לקנות גיר, קלאץ', גלגל תנופה, סט דוושות, מחשב ניהול, צמת חשמל, אולי תושבת גיר, המון חלקי פלסטיקה ודשבורד לפנים הרכב.

רק העבודה עצמה תעלה לדעתי בין 3 ל5 אלף שקל (תלוי במוסך), החלקים עוד 10 במקרה הטוב ועם המון עזרה מחו"ל.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תקנה C4 ידנית.

בהצלחה במכירה של האוטומטית.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

תודה על התשובות שלכם

והצד האופטימי שלי קורא למישהו שכן עשה את ההסבה הזאת, חי כדי לספר על זה ויכול לתת לי בדל של תקווה

פורסם

מה שעוד לא עלה כאן זה שתצטרך לקבל אישור מהמחלקה הטכנית של היבואן לביצוע הסבה שכזו על מנת שהיא תהיה חוקית , ועד כמה שאני זוכר היבואן כבר לא נוטה לתת אישורים כאלה. (תקנו אותי אם אני טועה).

פורסם

מיותר לחלוטין, זה לא רכב נדיר שקשה למצוא. יש ידניות למכירה ביד 2 במחירי רצפה. תהנה, רכב חסכוני מאוד ולא סובל ממחלות הגיר האוטומטי בגרסה הידנית

פורסם

לפני מספר שנים השתעשעתי הרעיון זהה עבור רכב הנעה אחורית. למוסך שפניתי אליו היה רכב זהה לפירוק עם גיר רגיל. העלויות עמדו על כ10K (גיר, אטמים, דריישפט - לא רלוונטי במקרה של הנעה קדמית, דוושות ועוד קטנות). מה שהוריד מהרעיון הייתה קביעה של בעל המוסך שהוא לא נותן כל אחריות על העבודה, וגם לא מכיר אף מוסך שיתן אחריות על עבודה מסוג זה.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

לא כדאי (כלכלית) להסב לא מידני לאוטומט ולא מאוטומט לידני.

הכותרת מבלבלת (מאוטומט לידני) ו/או אינה מדוייקת ביחס לנאמר בהדעה ומה שפות"ש מציין (הודעה ראשונה) שהוא לא מתרגל לידני ("פעם ראשונה שלי עם רכב ידני")

מה שלא מבלבל זה שהעלויות תהיינה גבוהות וכדאי למצוא רכב עם הגיר המתאים ע"פ הסבה.

alfa 156 2.5.

פורסם

אני בעצמי לא הבנתי האם ההסבה מידני לאוטומט או להפך, במשפט הראשון מדובר על אדם שלא יודע לנסוע עם ידני, ובשאר הפוסט מדובר על התנהגות של רכב אוטומט (דוגמא להסבה וגיר 4 הילוכים זיפט)

פורסם

2010 זה עדיין הדור הראשון של C4.

דווקא בתחילת הייבוא של הדור הראשון, בשנים 2006-7 הגיעו כמה מכוניות עם מנוע בנזין וגיר ידני. אחרי זה ראו שאין ביקוש ולא הביאו יותר.

במודל 2010 באמת אין אבל אפשר למצוא את אותו רכב, קצת יותר ישן עם גיר ידני ומנוע בנזין.

• תוכן חדש...