Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין, דווקא גוגל מאפס כן לומד את ההעדפות שלך עם הזמן, שמתי לב כבר כמה פעמים שאם ההפרש בין המסלול שאני מעדיף לבין מסלול מהיר יותר לא עולה על 8 דקות הפרש אז בכל זאת הוא לוקח אותי בדרך המועדפת עלי אבל כן מציע כאשר אני מתקרב לצומת הרלוונטית לעבור למסלול השני ומציין כמה זמן זה יחסוך לי.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
+1 בדיוק בגלל זה אני לא זז מטר ללא וויז.

כל הזמן יש הפתעות.

אני לקחתי את זה לקיצון, קניתי טלפון חדש רק עבור הוויז ברכב. הטלפון מותקן באופן קבוע. הוויז נדלק ונכבה באופן אוטומטי בהנעה וכיבוי של הרכב בעזרת אפליקציית Tasker.

שתי פונקציות מאוד חסרות לי שאני מקווה שיגיעו בעתיד :

- האפשרות למציאת המסלול הזורם ביותר עם כמה שפחות צמתים ורמזורים גם במחיר של זמן הגעה ארוך יותר. אני מוכן להוסיף זמן של עד 15 אחוז תמורת נסיעה זורמת.

- אפשרות שוויז ילמד את המסלולים המועדפים עליי. כבר שנים שבכל בוקר אני מתעלם מההמלצות שלו אבל הוויז לא לומד. האלגוריטם שלו כנראה לא מתוכנת לשים לזה לב למרות שהוא כן למד מהו היעד שלי.

אתה רשום עם שם משתמש בוויז ?

אצלי הוא כן למד 2 מקומות שאני נוסע באופן קבוע בשעות יחסית קבועות

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

פורסם

משתמש קבוע כבר שנים רבות, הגעתי לדרגת Royalty [emoji846].

כפי שכתבתי הוויז מזהה מראש את היעד שלי לפי היום בשבוע והשעה אבל הוא לא מצליח ללמוד את המסלולים המועדפים עלי למרות שכל יום אני מתעלם ממהצעות שלו ובוחר במסלולים אחרים זורמים יותר.

יותר מכך, הוא אפילו לא ממליץ עליהם כמסלולים אלטרנטיווים.

מבחינתי זה יותר טוב, כנראה שהוא גם לא מציע את זה לנהגים אחרים מה שאומר כביש פנוי יותר עבורי.

S60 Rdesign

פורסם

אני רשום בוויז 6 שנים וגם בדרגת Royalty, אבל הוא לא לומד שום דבר. את הבית הוא מכיר וכל אימת שאנימפעיל אותו בשעות אחה"צ הוא מכוון אותי הביתה - אבל לא למד שאני נמנע ממנהרות הכרמל (חוץ מיום א' בבוקר). לא הגדרתי לו "עבודה" כיון שאני נודד בין 5 משרדים (לפי תוכנית שבועית קבועה) - אז בבוקר הוא לעולם לא מציע לי יעד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לך את היעדים במועדפים ?

גם לי הוא לא משתמש בעבודה ובית הוא לוקח אותם מהמועדפים

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

פורסם

משתמש בגוגל מפות כבר שנים... לפי הבנתי דיווחי תנועה בגוגל מפות מועברים ע"י חברה חיצונית שסופרת מספר טלפונים סלולרים פר מטר, ולכן דיווחי עומס הכי מדויקים

פורסם
אכן כן. רק בארץ יש "פקקי וייז" ברחובות שכוחי אל שביום רגיל עוברות שם 10 מכוניות, ובבת אחת וייז מפנה לשם 2500 מכוניות שנתקעות בפקק הרבה יותר גרוע.

כשוייז מתריעה על פקק משמעותי בכביש 6, חברת דרך ארץ מפסידה עשרות אלפי, אם לא מאות אלפי שקלים בבוקר אחד. תעשו חשבון. ביבי מעולם לא דיבר עם מוזס. אולמרט לא קיבל מעטפות וחברות דרך ארץ ו ווייז הן מוסדות ללא כוונת רווח (מלכר"ים) שכל מאודן הוא לשרת את הציבור. או שלא.

אתה טועה בצורה החשיבה של גוגל. לגוגל הרבה יותר חשוב האובייקטיביות והדיוק במוצרים שלהם (כדי שגולשים ימשיכו להשתמש במוצרים שלהם 'על עיוור') מאשר לסגור דיל עם איזה חברה שיש לה כביש בישראל...

אני לא אומר שבלתי אפשרי שינסו 'לדחוף' את כביש מתי שרק אפשר, אבל לא יזייפו בתזמון.

פורסם

הניווט הרגלי או הניווט באמצעות תחבורה ציבורית של גוגל מרשים ועובד נהדר.

ברכב - זה עוד לא שם אבל לא רחוק.

בנוגע לכביש שש ותיאוריות קונספירציה - אני מרשה לעצמי לגחך.

הפעם היחידה שנתקעתי בצורה קשה מהרגיל בכביש שש הייתה כשלא שמעתי לווייז שהתעקש בצדק להעביר אותי דרך פתח תקווה באותו הרגע.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מה אתה עושה עם הנקודות? אילו לפחות יכולתי להמיר אותן לאיזה נוסע מתמיד :roll: (על איזה בואינג, לא בכלי שצובר עוד נקודות בוייז).

בבית אני שפוט של המלכה:roll: לפחות בוויז אני אהיה מלך :-D

בינתיים אני תקוע זמן רב על סגן המלך (אביר):-(

https://www.mako.co.il/nexter-cellular/apps/Article-cca82ff4e5cd541006.htm

פורסם

בנוגע לכביש שש ותיאוריות קונספירציה - אני מרשה לעצמי לגחך...

כי...?

אחרי שפייסבוק עוזרת להטות בחירות במדינות דמוקרטיות, נשמע לך מופרך שווייז יקבלו (בתאוריה,כן?) מדרך ארץ כסף בכדי להקל בדיווחי העומסים ולדאוג שהם יהיו ראשונים?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כבר עכשיו, בפרסום בוויז, אתה משלם על חשיפה.

יש לך עסק?, אתה יכול לשלם לגוגל ע"מ להעביר X אחוז מהמכוניות ליד העסק שלך.

בשיטה הזאת הם יכולים להשפיע על מחירי הדיור ברחובות מסויימים או על כמות ההרוגים בכביש מסויים, לא קשה.

פורסם
נשמע לך מופרך (...) ?

כן, זה נשמע לי מופרך.

ולגבי העברת x מכוניות ליד עסק מסוים והשפעה על כמות ההרוגים בכבישים...

נו, זה כבר לא מופרך, זה כבר בקטגוריה של כדור ארץ שטוח ו-chem trails.

ככה זה כששניכם לא מבינים לא בתוכנות ניווט ולא בפרסומות, ממציאים שטויות.

פעם לא הבינו (או ליתר דיוק, שכחו) מה זאת הגיינה, אז היו שורפים מכשפות בגלל מגפות.

בדיוק אותה התנהגות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

קודם כל, תרגיע.

דבר שני, חברות אינטרנטיות/רשתיות/ חברתיות הוכיחו לנו כבר כ"כ הרבה עד כמה הן מניפולטיביות, שצריך להיות סופר תמים לפסול על הסף את מה שאני טענתי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
קודם כל, תרגיע.

דבר שני, חברות אינטרנטיות/רשתיות/ חברתיות הוכיחו לנו כבר כ"כ הרבה עד כמה הן מניפולטיביות, שצריך להיות סופר תמים לפסול על הסף את מה שאני טענתי.

תיקנתי

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...