Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גוגל מפות חשבתי לרגע, אבל זה בעצם אותה האפליקציה בשם אחר. נכון? עובדים על אותם נתונים.

כי גוגל קנתה את Waze אם אני זוכר נכון. אז מה נשאר במצבים שאתה בפקק, ורוצה לבדוק בעוד אפליקציה? אין חלופות שגם מבוססות על שימוש של אחרים בזמן אמת?

אני זוכר שפעם היה מספר שמתקשרים, והם אומרים לך איך הכי כדאי לנסוע כשאתה בפקק. מישהו יודע על מה אני מדבר?

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא בטוח שהם משתמשים באותם נתונים - יש מעורבות של רשות ההגבלים העסקיים האמריקאית, ואתם אפילו גוגל לא מתעסקים.

לדעתי בארץ וייז הם המעודכנים ביותר - קהילת משמשים גדולה ושת"פ עם הרשויות. יש לפעמים בעיה עם האלקוריתמים שלפיהם הם ממליצים על מסלול, אבל זה נכון כנראה לכל מערכת ניוו, במידה זו או אחרת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בטוח? אם ''עובדים לאט'' זה שאתה בפקק יכול להיות שזה עומס כללי על הרשת אבל אם זה קורה בשעות עמוסות ואתה באזור לא פקוק יכול להיות שאלה אכן השרתים

פורסם

אני הרבה פעמים נוסע בדרך שונה מזו שהם ממליצים - והזמן מתקצר :-)

תכלס הם טובים רק למצלמות ומקרים חריגים של תאונה או חסימת כביש

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

היתרון והחיסרון של ווייז זה הפופולריות שלה בישראל.

אין פקק שהיא לא תזהה, אבל תפנה את כל השאר באותו מסלול ותיצור פקק אחר, לעיתים ארוך יותר.

אין פיתרון טוב יותר עם אפליקציה אחרת, אבל אפשר למזער נזקים בתוך ווייז עצמה:

1. לחפש כל זמן רלוונטי (לפני ירידות לכבישים אחרים לדוגמא) מסלול חלופי, ולא לחכות שהיא תציע כזה.

2. לעקוב בזמן אמת. אם מסלול מסויים שהוא ה״טבעי״ כבר הרבה זמן בפקק והזמן בו מתחיל להתקצר, לפעמים שווה להשאר בו גם אם ווייז מציעה מסלול אחר קצת קצר יותר. סביר להניח שהפקק שוחרר כי ווייז הפנתה רבים למסלול אחר ועד שתגיע זה כבר יהיה יותר קצר.

כך אני עושה, לא מצאתי חלופה טובה יותר. לגוגל מפס, מלבד ממשק מזעזע, אין מספיק אינפורמציה בארץ בזמן אמת.

פורסם (נערך)

וייז כבר הבציל אותי ממספר פקקים רציניים בדרך לעבודה - אני יודע את זה כיון שקולגות נתקעו בהם. בעם האחת בהם התעלמתי מהמלצה לא שגרתית אחרתי קרוב לשעה, במקרים אחרים אכן נתקלתי בעומס, אבל פחות מהקולגות שלא השתמשו בוייז (כל המקרים האמורים היו ב-22 צפון).

ההצעה לחפש מסלולים תוך נהיגה מסוכת אם אתה לבד ברכב, כיון שתפעול המערכת גורם לך להסיר את מבטך מהדרך ליותר מדי זמן.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני משתמש בוויז בתור תוכנת ניווט ולא בשביל לחפש כביש עוקף לפקקים מאחר וכביש כזה לא קיים במדינת ישראל. תעברו או לרכבת או לאופנוע או תצאו יותר מוקדם מהבית. תאמינו לי עובד טוב יותר פי 100 מוויז.

פורסם

אגב, מה לגבי תאוריה של מרצה ששמעתי "גוגל רוצים להפיל את וויז ולגרום לנו לעבור ל GOOGLE MAPS" ?

ישר דחיתי אותה על הסף מכיוון שגוגל שיפרו ועדכנו את וויז ולא הרסו אותה, אבל כאשר אתם מעלים טענות על איטיות וזיופים , האם יש משהו בדבריו ?

Miata ND2

פורסם

להציג את MAPS כאלטרנטיבה לWaze זה בדיחה.

הראשון בעל יכולות מדהימות בתחום המפות והGIS השני אפליקציה לניווט.

הקשר ביניהן רופף והם ממש לא מתחרות אחת בשנייה.

פורסם

בהרבה מקרים אני מוצא שוויז יותר מזיקים ממועילים. מפנים לרחובות קטנים וצפופים בכדי להימנע מכבישים מרכזיים - הבעיה היא שברחובות הקטנים היכולת לחזות מצבים משתנים ופקקים היא נמוכה מאוד. מספיק שפתאום רכב זבל יעבור בכביש וכל הרחוב סתום יחד עם עוד עשרות רכבים שווייז הפנה לשם.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

מחזק את אסף, בכל מקרה כמעט שהשתמשתי בוויז בשעות עומס זה בדיוק מה שקרה - הופנתי לרחובות קטנים ובפועל נתקעתי בפקקים יותר גרועים ברחובות קטנים שלא נועדו להכיל את התנועה הזו והסיבה היחידה שכולם הגיעו לשם הייתה למעשה וויז.

אני כבר חצי שנה עובד רק עם גוגל מפות לניווט, אי אפשר לתאר עד כמה החיים שלי בכביש טובים יותר בהשוואה לוויז בעבור אותו המסלול בדיוק.

אני לפעמים מפעיל את וויז בבוקר כדי לראות אם משהו השתפר באפליקציה לטובה אבל תמיד מתאכזב כי היא פשוט ממשיכה להציע מסלולים הזויים ומעדיפה להכניס אותי לתוך עיר בכדי לדלג על פקק של פאקינג 5 דקות בכביש הראשי - מה שהכי מצחיק אותי בסיפור שכשאני מתעלם מההמלצה שלה ומחליט להמשיך אל הדרך "הפקוקה" איכשהו תמיד זמן ההגעה ליעד מתקצר.

את IGO ניסיתי תקופה קצרה אבל הממשק שלהם מיושן ולא נוח בכלל, לא יצא לי להתנסות יותר מידי ביכולת הניווט.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

אני דווקא שמתי לב ש- Maps מצליחה לנווט יותר טוב, האלגוריתם שלה הרבה יותר משל Waze, אבל החסרון הוא שאין התרעת מצלמות וניידות וכו'.

Finger's gonna kill me.

• תוכן חדש...