Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הבנתי..

אם אין כבר תוכנה ברכב אז איך הם ידעו?

הרי אתה לא באת בתלונות על מנוע/גיר

לא מסתדר לי פשוט..

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

• תגובות 116
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא הבנתי..

אם אין כבר תוכנה ברכב אז איך הם ידעו?

הרי אתה לא באת בתלונות על מנוע/גיר

לא מסתדר לי פשוט..

הבעלים הקודם של הרכב הגיע למוסך בראשון לציון (לא יודע אם מרכזי או לא), כשהתוכנה הייתה מותקנת ומאז יש "כתם" במחשבי החברה שעלה כשבדקו את ההיסטוריה שלו איתי.

כשאני הגעתי אליהם הרכב היה עדיין עם תוכנה, ועכשיו משהו לא מסתדר לי: למה הם בכל זאת שאלו אותי אם יש תוכנה ברכב בזמן מופיע להם שיש/שהייתה?

פורסם

כי זה שאיזה פקידה במוסך אחר הקלידה שיש תוכנה לא בהכרח אומר שכך הדבר ושהיא לא טעתה במספר או במשהו אחר.

אני למשל נכנסתי עם רכבי לראשונה למוסך לעשות טיפול שנתי ראשון ובמחשב היה רשום על מספר הרכב שלי שהרכב טופל כבר ב3 טיפולים עם פי 3 קילומטרג' במוסך יבואן בקצה השני של הארץ.

פורסם

להבא תשאיר את הרכב ותצא לדרכך.

כל הקטע של המתנה עד שהרכב מוכן לא עובד במוסכים בינוניים וגדולים אלא אם סידרת מראש עמידה בראש התור ויצא במקרה טיפול פשוט.

להישאר ולהמתין, גם בלי ענייני אחריות ותוכנה, פשוט גורם לעצבים. זה מקום רע לחכות בו ללא-משנה-מה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בעל הרכב יודע שיש תוכנה, המוסך יודע שיש תוכנה, היבואן יודע ( וכבר דאג לציין שאין אחריות על הרכב.

מה הקטע של דיאגנוסטיקה ב 500₪? מה, התוכנה תיעלם?

סתם לשרוף 500₪? כי הרי ברור מה תהיה התוצאה של הבדיקה - "ברכב מותקנת תוכנת ניהול מנוע לא מקורית " = אין אחריות על הרכב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כנראה שעניין התוכנה מבטל את כל האחריות, גם על הברגים של הגאנט.

לעניינו, נסה ללכת לבית משפט, ברמת העקרון, יכולים לבוא ולהגיד לך בפנים "חביבי, תוכנה מבטל כל אחריות על הרכב" ואז מה תעשה?

בנוגע ל500 שח דיאגנוסטיקה, גניבה עלובה לדעתי, עוד סיבה למה צמפיון "נהנים" מהתדמית שיצאה להם

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם (נערך)

^^

אם אקבל את אותה תשובה ממוסך נוסף (אני מתכוון לפנות גם למוסך המרכזי בראשון לציון שם הרכב טופל), אסיק את המסקנות בעצמי ואפעל בהתאם, אבל שיגידו לי מראש שיש או אין אחריות ולא שינסו לגבות כסף לחינם עבור"דיאגנוסטיקה" ולבזבז את זמני.

להבא תשאיר את הרכב ותצא לדרכך.

כל הקטע של המתנה עד שהרכב מוכן לא עובד במוסכים בינוניים וגדולים אלא אם סידרת מראש עמידה בראש התור ויצא במקרה טיפול פשוט.

להישאר ולהמתין, גם בלי ענייני אחריות ותוכנה, פשוט גורם לעצבים. זה מקום רע לחכות בו ללא-משנה-מה.

להבא אשאיר את הרכב ואלך, עוד לחשוב שבזבזתי יום עבודה בשביל זה. בתמימותי חשבתי שיסדרו את הכל באותו יום כי המזכירה אמרה לי להגיע מוקדם בשביל שיהיה זמן לסדר את הכל באות יום, אבל זה שבשעה אחת בצהריים עוד לא התחילו בכלל לעשות את ה"דיאגנוסטיקה" כבר הכעיסה אותי ממש ופשוט יצאתי.

למה אין אחריות על הפלסטיקים אם יש תוכנה?

כשניסיתי להסביר למוסך שזה לא הגיוני שחגורת בטיחות עייפה או קירקושים מתקלקלים בגלל תוכנת מנוע, הם אמרו:"מה שנראה לך הגיוני זה לא מה שנראה לנו הגיוני ותעשה מה שאתה רוצה עם מה שהבנת."

עריכה אחרונה על ידי MeTaLhAmMeR
פורסם

יבואן כושל ורופס, מה קשור תוספת של תוכנת מנוע לרעשים בהגה,או לחגורת בטיחות. לא ברור לי למה יבואן חמדן מתעלל ברוכשי הרכב. היבואן מבין רק פניה לבית משפט לתביעות קטנות ובמקביל פניה לתקשורת ופייסבוק.

פורסם (נערך)

למה כושל ? בינואר- אפריל הם מכרו מעל 13,000 רכבים.

אפילו כאן בפורום לא חסר דיונים של אנשים שמתכננים לקנות רכב של המותג. וזאת כשהרבה מהם יודעים שהיבואן נאמר במילים עדינות לא הכי סימפטי , הגיר הרובוטי שנוי במחלוקת מבחינת אמינות והאחריות מינימלית.

כנראה סביב הרכבים האלה יש הילה יחודית

עריכה אחרונה על ידי borisYalzin
פורסם (נערך)

מהניסיון שלי, צמפיון+המוסך+היצרן=משולש ברמודה!

נכון שבעיני הצרכן הרכבים שלהם נראים כקניה הגיונית בגלל שהם נותנים קצת יותר תמורת קצת פחות, אבל בכול מה שקשור בשרות הם מתנהגים כמו מאפיה ומגבים אחד את השני רק כדי לא לטפל ברכב במסגרת האחריות ולחסוך קצת כסף.

נראה לי שאנשי השירות לקוחות או מי שאחראי על תדמית המותג ולקוחות חוזרים כבר התפטרו מזמן... כי אין שום הגיון (כלכלי, שיווקי, תדמיתי) להתעלל בלקוח שרכש רכב ב230k כדי לחסוך כמה מאות שקלים. צריך להיות חולה נפש או מזוכיסט כדי לחזור ולרכוש רכב מהקונצרן.

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם

החוק באירופה מכריח את היצרן/יבואן לסדר כל תקלה שלא קשורה לתוכנה באופן ישיר. בארץ אין חוק שמגן על הלקוחות, ואם תלך לבית משפט, זו בעיה כי זה "לא חוקי" לשפר רכב...

Finger's gonna kill me.

• תוכן חדש...