Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש דוקא - 2 ליטר עם 190 כ"ס - כרגע בדגמי אאודי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מה חמור ואיך בדיוק הכתבה תומכת במה שאמרת לגבי מעבר חד משמעי למנועים חדשים ותיבות 7 רטובות? בכתבה כתוב שיש בעיית סרטיפיקטים בגלל חוקים נוקשים יותר וכמויות גבוהות של דגמים שאין מספיק זמן כדי לבחון את כולן ולתת האישורים הנדרשים.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

נראה לי שהמצב חמור יותר כי לא רק שהם יפסיקו לייצר דגמים מסויימים, גם הייצור של אלה שכן ייוצרו יופסק למספר חודשים.

בכתבה עצמה נאמר שחלק מהמנועים לא ייוצרו עוד.

פורסם
מה חמור ואיך בדיוק הכתבה תומכת במה שאמרת לגבי מעבר חד משמעי למנועים חדשים ותיבות 7 רטובות? בכתבה כתוב שיש בעיית סרטיפיקטים בגלל חוקים נוקשים יותר וכמויות גבוהות של דגמים שאין מספיק זמן כדי לבחון את כולן ולתת האישורים הנדרשים.

ככלל מומלץ תמיד להתייחס בסקפטיות למה שמפורסם בפורום, מצד שני אתה יותר ממוזמן לבדוק את הודעותיי בעבר ולהתרשם בעצמך מאמינותם.

פורסם (נערך)

לא פיקפקתי במה שרשמת אבל מצד שני אתה לא נותן הוכחות לכך. לא נשמע הגיוני שלפני רגע שחררו את פולו גיטיאי עם רטוב 6 ואתה טוען שהם הולכים להרכיב לה 7 רטוב שגם יותר יקר לייצור וגם התקנה שלו ברכב מיני שאמור להיות זול לייצור עם מקסימום רווח ליצרן , יקבל אותו.

עריכה אחרונה על ידי 98civic

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

VAG הודיעו רשמית כבר עם הצגת מתיחת הפנים לגולף שה DSG6 תוחלף בהדרגה ב DSG7 DQ381 בכל הדגמים הרלוונטיים בקונצרן, זה לא הפתעה.

פורסם

בתפריט השינויים הפסקת יצור סופית של כל דגמי הרכב עם מנועי 1.4 ו 1.8, יצור כל הדגמים עם DSG6 יופסק גם הוא, כולל הגולף GTI הרגילה.

כאן כתבת שייצור הדגמים האלה יופסק, עכשיו אתה כותב שהתיבה תוחלף בדגם אחר - דבר סביר והגיוני שקורה מפעם לפעם וממש אינו מהווה חדשות מסעירות.

נראה שאתה מנסה לעשות פיל מזבוב.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

בכל דגמי קונצרן VAG יהיו שינויים, להלן הסבר.

בכל הדגמים יותקן מסנן חלקיקים, באיביזה ובפולו הרגילה למשל יסתפקו בזה.

בחלק מהדגמים יוחלף מנוע, למשל יצור דגמי ה 1.4 יפסק ורוב הדגמים יוחלפו ב 1.5 השאר יפסק סופית.

בחלק מהדגמים תוחלף גם תיבת ההילוכים, לדוגמה טיגואן 1.4 DSG6 יוחלף ב 1.5 DSG7.

וחלק מהדגמים היצור יופסק סופית לדוגמה גולף GTI הרגילה.

זכותך לחשוב שעשיתי מזבוב פיל, אני חושב שמי ששוקל רכישה בקרוב המידע הזה חשוב לו.

פורסם

ומה זה בקרוב יוחלף? אני לדוגמא שוקל את פולו גיטיאי ,ומן הסתם הייתי שמח לקבל בה dq380. שאלה מתי זה יקרה ? עוד רבעון ? עוד שנתיים במתיחת פנים ? נראה לי זה עדיין השערות

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

שאלה טובה, לא ידוע לי מתי הפולו GTI עם DSG7 תכנס ליצור, מה שבטוח עד לסוף יולי יופסק יצור הפולו GTI עם DSG6.

אגב VW היו אמורים להתחיל ליצר גרסה ידנית בימים אלו וזה נדחה.

פורסם
וחלק מהדגמים היצור יופסק סופית לדוגמה גולף GTI הרגילה.

מה זה אומר "גולף GTI הרגילה"? זה הדגם הפשוט יותר של "גולף GTI המיוחדת"?

עשית פה סלט יפה ואי אפשר להבין מדבריך מה הולך לקרות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...