Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין ברכישת אחד מהרכבים הנ"ל, וכבר נפלתי עם רכבים בעבר, ואשמח לרכב אמין שישרת אותי לאורכי השנים הבאות בלי יותר מידי בלאגן.

נאמר לי ששני אלו הם הרכבים האמינים ביותר, בליסינג אף רוצים מחיר גבוה יותר לטיוטה (80 אלף קמ 2014 ב73 אלף שקלים) ולמאזדה אותו מחיר שנה מעל עם חצי מכמות הק"מ.

על פי אימרותיהם טיוטה לא נפגעת מקילומטרש ולכן זה לא משפיע לה על ירידת הערך באופן משמעותי.

כאמור הייתי רוצה לשמוע דעה של אנשים שמבינים בנושא (בהעדפה הבנה ניכרת על בפנים הרכב), וניסיון עם שתי המכוניות.

המאזדה 3 מגיעה מאובזרת הרבה יותר ושמעתי שניתן להתקין בה גםAndroid Auto ואף בטיוטה לא ניתן בשום צורה להתקין Waze.

המאזדה 3 מגיעה מאוד מאובזרת, איכות הנסיעה בכביש לטעמי הייתה מאוד נחמדה, אך אולי המנוע הרגיש לי קצת עייף בהשוואה לטיוטה שנתנה ביצועים מאוד מרשימים (בטיוטה עוד הייתי עם רכב מלא ומזגן בניגוד למאזדה שהייתי רק עם עוד אחד ומזגן).

אשמח לשמוע עוד עצות, דעות על המחיר, ובעיקר הרבה הרבה תודה מראש, כי אני לאחר מחסור שינה רב בנוגע לרכישת הרכב החדש.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי התיאור שלך נשמע שנסעת במאזדה עם מנוע 1.5 ולא 2.0.

מאזדה הייתי קונה רק עם מנוע 2.0 - ביצועים עדיפים, התנהגות עדיפה ,פנים איכותי יותר אבזור בטיחות

עדיף בדמות בלימה אוטנומית ובדגם הספיריט מקבלים גם התראה על סטייה מנתיב ואורות אדפטיביים ועוד אבזור נוחות.

קורולה - מרווח פנימי עדיף , תא מטען גדול יותר.

פורסם
לפי התיאור שלך נשמע שנסעת במאזדה עם מנוע 1.5 ולא 2.0.

מאזדה הייתי קונה רק עם מנוע 2.0 - ביצועים עדיפים, התנהגות עדיפה ,פנים איכותי יותר אבזור בטיחות

עדיף בדמות בלימה אוטנומית ובדגם הספיריט מקבלים גם התראה על סטייה מנתיב ואורות אדפטיביים ועוד אבזור נוחות.

קורולה - מרווח פנימי עדיף , תא מטען גדול יותר.

תודה לך, כן נסעתי במנוע ה1.5 אין להם את המנוע 2.0 שהוא לא 2018.

אני מחפש אמינות בעיקר רכב שיחזיק לי במצב טוב לאורך הזמן, ושיהיה טוב לנסיעות ארוכות שאני עושה קבוע רעשי רוח ורעשים בנסיעה גם נוטים מאוד להפריע לי, אך לא היה לי מספיק זמן עם הרכב לדעת מי מהם רועש פחות.

מרווח ותא מטען הרבה פחות מעניין אותי (הרכב הקודם שלי היה i10 הכל עדיף עליו).

פורסם

יש חשיבות מבחינתך במרחב הפנים מאחורה? כי מאזדה משמעותית פחות מרווחת. בכל רכב יש השפעה של עבר ליסינג או קילומטראז' גבוה על שמירת ערך, זה תקף גם לגבי קורולה.

מאזדה 3 מהנה לנהיגה ומבוקשת מאוד בשוק היא מדגם האצ'בק מנוע 2000 סמ"ק. אכן רכב אמין מאוד.

קורולה יותר חסכונית. לא מובן לי על אילו ביצועים אתה מדבר בקורולה עם גיר רציף שמסרס את המנוע בתאוצה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
יש חשיבות מבחינתך במרחב הפנים מאחורה? כי מאזדה משמעותית פחות מרווחת. בכל רכב יש השפעה של עבר ליסינג או קילומטראז' גבוה על שמירת ערך, זה תקף גם לגבי קורולה.

מאזדה 3 מהנה לנהיגה ומבוקשת מאוד בשוק היא מדגם האצ'בק מנוע 2000 סמ"ק. אכן רכב אמין מאוד.

קורולה יותר חסכונית. לא מובן לי על אילו ביצועים אתה מדבר בקורולה עם גיר רציף שמסרס את המנוע בתאוצה.

בהשוואה למאזדה 3. בטיוטה קיבלתי תאוצה מ0 הרבה יותר טובה, כזאת שלא הרגישה שלי שאני צריך לסחוט את הדוושה בשביל להאיץ ברמזור, הבנתי שהמאזדה עם המנוע ה"חדש" יותר חסכונית מהקורולה.

בנוסף האם אני יכול לעשות את הToyota Connected בדגם הזה?

פורסם

לפני חודש קניתי קורולה 2014, אני מחפש שקט, טיפולים מסודרים בלי הפתעות, נהיגה חלקה ונוחות לשני מבוגרים ושני ילדים עם בגאז גדול. אנשים נהנים להגיד שקורולה משעממת בנהיגה ומסורסת וכו׳. אני נוהג רגוע ותמיד יש לרכב כח כשצריך. אני ממליץ על קורולה, את שלי קניתי פרטית gli עם 33,000 קמ

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

כח זה מאוד יחסי, אני נסעתי על קורולה חדשה ולי זה הרגיש עגלה, הספיריט 2.0 נוסעת הרבה יותר טוב מהקורולה ולא רק היא גם הרב יותר מהנה לנהיגה, אוחזת ויציבה על הכביש.

המנוע 1.5 של המזדה מעליב, לפי דעתי בגלל זה גם הפסיקו לייבא את הדגם הזה ומעכשיו מגיע רק מנוע 2 ליטר, שוב היא לא מטוס. אבל מול קורולה אין השוןאה בכלל.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם
השוואה מקצועית:

זה עם המנוע 2.0 שלא הצלחתי למצוא אותו בציי הליסינג לצערי..

על פניו הוצע לי המנוע 1.5 עם 30 אלף קמ ב74.5 שנת 2015 אך הפנס שלו שבור וטמבון קצת רופף, האם תהיה ירידת ערך? (נאמר לי שזה יסודר על ידי הפחח והכל)

פורסם (נערך)

להגיד שה1.5 של מאזדה מעליב זאת שטות גמורה, המנוע הזה זריז ומגיב יפה רוב הזמן, את המחסור בכוח מרגישים בסל''ד גבוהה מאד.

מוסיף להתלבטות שלך את היונדאי I35 מ2014 ומעלה (דגם מתוח הפנים), היא מאד מרווחת אמינה ומאובזרת ונוחה.

עשה נסיעת מבחן בשלושתם ותחליט לפי נטיית הלב, (כי בסך הכל מדובר ב3 רכבים סחירים ואמינים).

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם
בהשוואה למאזדה 3. בטיוטה קיבלתי תאוצה מ0 הרבה יותר טובה, כזאת שלא הרגישה שלי שאני צריך לסחוט את הדוושה בשביל להאיץ ברמזור, הבנתי שהמאזדה עם המנוע ה"חדש" יותר חסכונית מהקורולה.

בנוסף האם אני יכול לעשות את הToyota Connected בדגם הזה?

אני לא מבין על מה אתה מדבר,היתה ברשותי טויוטה קורולה חדשה ליומיים וסבלתי ממנה מרורים,הכסא נוראי,קיבלתי כאבי גב שלא היו לי בחיים באף רכב בעבר,הרכב רועש מאד במיוחד מכיוון תא המנוע,הגיר הרציף מעצבן והוא אחד הגרועים שנהגתי בהם,ולגבי הביצועים..אפילו ה307 {מנוע2.0} בת 16 שלי הרגישה חזקה בהרבה,אז איפה הקידמה??

המאזדה המשפחתית הכי צפופה בסגמנט ויש לה מתלים נוקשים ולא נעימים לנסיעה יומיומית אבל מדובר ברכב טוב בהרבה מהקורולה עם ערך מוסף של ניהוג מהנה.

פורסם

בתור אחד שנמצא בקורולה השניה שלו (אחת 2013 פרטית שנמכרה, שניה 2015 רכב גישור של חברת ליסינג), ומחזיק רכב ליסינג - אל תקנה מחברת ליסינג. זה שילוב של נהגים שבלשון המעטה לא באמת אכפת להם מהרכב (תגיד תודה אם לא מתעללים בו במכוון, ולא לוקחים אותם למסלולי שטח טכני), דרך קציני רכב ועובדי חברות ליסינג שלרוב גם לא באמת מעניין אותם, ועד "טיפולי השבחה" ברמה מאוד נמוכה, שאותם רכבים עוברים לפני מכירה. פלוס אתה עלול להיתקל בסימנים של כל מיני התקנות.

קורולה זה רכב מאוד מרווח, אפילו יותר מרווח מחלק מרכבי מנהלים. נוח קצת פחות, אבל זה עניין סובייקטיבי. בקורולה 2013 כן נתקלתי במצבים שלא היה לי נוח, בזאת 2015 שיש לי עכשיו, אין לי בעיה. כנראה מושבים פחות גמורים.

רועש, במיוחד עם צמיגים סיניים (מה שישימו לך בחברת ליסינג, לדעתי תוותר מראש, ודרוש זיכוי).

ביצועים - לדעתי בכבישי ישראל לא צריך יותר מזה. עוד לא נתקלתי במצב שבו הרכב לא סחב, כוללי בהרי הצפון, ירושלים ואילת (די חרשתי את כל הארץ עם הרכב).

גיר רציף לדעתי יותר מוצלח מהתיבות של מיצובישי וניסן (עצם העובדה שלא שומעים על תקלות איתו, לעומת ניסן). הוא מחולק להילוכים וירטואליים, ככה שהוא מרגיש יותר קרוב לגיר אוטומטי פלנטרי. כמובן שאין מה להשוות לDSG, אבל גם לא צריך לחשוש שיתפגר בכל רגע.

להתקין וייז במערכת - רק להחליף את ה-HU קומפלט.

אמינות - קורולה, מה עוד אתה רוצה. בזאת של 2013 היו לי פלסטיקים שעשו רעשים, אבל אני חושש שזה בגלל תיקונים שעבר הרכב בליסינג. בזאת של 2015 שקט לחלוטין.

בנוסף, דגם SUN, אפילו שבאמת לא צריך איבזור יותר מזה, יסבול מביקוש נמוך (גם אם הוא יד ראשונה פרטית) בגלל שהשוק מוצף בו עקב רכבי ליסינג שבדיוק סיימו חוזה.

בקיצור לשיקולך. לדעתי זו נבלה וזו טרפה. עדיף קורולה GLI פרטית או מזדה 3 מנוע 2000.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עדיף לחפש רכב פרטי ולא ליסינג. במזדה גיר 6 הילוכים מסרס לגמרי את המנוע 1.5 ולכן עדיף 2.0.

קורולה נותנת יותר מרווח פנים ותא טען גדול .

עוד אופציה שלדעתי אפשר לשקול זה קיה סיד ויונדאי אי 30, רכבים טובים, מאובזרים ואמינים.

פורסם

ע"פ יד 2, אתה יכול לקנות כמעט באותו מחיר רכבים פרטיים ולא ליסינג. הייתי עושה מאמצים בשביל לקנות פרטי ולא ליסינג.

מלבד זה, אני כיום נוסע בקורולה מליסינג(זהה למה שאתה רוצה לקנות), ואין לי תלונות על הרכב. מאוד WELL BALANCED, מרווח, ובנתיים גם אמין(אצלי היא נסעה מ-80 עד 130 אלף קילומטר בחצי שנה ללא שום ציוץ)

פורסם

ב 73000 ש"ח או בתוספת 2000-3000 אתה קונה ספיריט 2014 פרטית- הרכב לטעמי חזק משמעותית מקורולה.

אופציה נוספת באיזור ה 76-77 היא סיוויק אקזקיוטיב 2013 כמו שלי בסמלון-רכב שפרט למולטימדיה עם וויז לא חסר לו כלום.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...