Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי הרכבים עצמם אני חושב שאמרו כבר הכל, שתיהן טובות ואף אחת לא תהיה נפילה, לך עם הרכב שהתחברת אליו יותר.

לגבי רכישה מפרטי או מליסינג, מגרש לא בהכרח אומר רכב ליסיג.

לטויוטה יש מערך טרייד אין שנקרא טויוטה סלקט וקיים כמעט בכל הסוכנויות של טויוטה, הם מוכרים בעיקר רכבים שחוזרים בטרייד אין, לרוב מיד ראשונה ובמצב מצויין ואפילו מקבלים אחריות. זה כמובן לא מוצע במחיר של רכב מליסינג אבל אין מה להשוות רכב פרטי עם ספר טיפולים במוסכי היבואן ועם אחריות של היבואן לרכב ליסינג שקשה מאוד לדעת מה עבר עליו ועובר "השבחה" שרק מחמירה את מצבו.

למאזדה יש את טופ טרייד מוטורס אבל הם קטנים משמעותית ויש להם סניף אחד בלבד.

גם קורולה וגם מאזדה 3 אפשר למצוא במגרשים שמוכרים בעיקר רכבים פרטיים כמו אוטודיל, כלמוביל טרייד, טרייד מוביל ודומיהם. אני ממליץ לגשת לחברה גדולה ומוכרת, כמובן שגם שם צריך לפקוח 1,000 עיניים אבל הסיכוי ליפול קטן יותר.

אם תא המטען פחות קריטי לך אתה יכול לנסות טויוטה אוריס במקום הקורולה. הן דיי זהות רק שהאוריס נראית יותר טוב בעיני וממה שיצא לי לראות המחירים קצת יותר נמוכים משל הקורולה.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נאמר לי ששני אלו הם הרכבים האמינים ביותר, בליסינג אף רוצים מחיר גבוה יותר לטיוטה (80 אלף קמ 2014 ב73 אלף שקלים) ולמאזדה אותו מחיר שנה מעל עם חצי מכמות הק"מ.

על פי אימרותיהם טיוטה לא נפגעת מקילומטרש ולכן זה לא משפיע לה על ירידת הערך באופן משמעותי.

ואתה מאמין להם? נו באמת, אל תהיה פתי.

אגב יש מאזדה 3 ביד 2 עם 29000 ק"מ אמנם רמת גימור ספורט אבל שנת 2017 (!!!) מנוע 2000 סמ"ק ודורשים עליה 89 אלף. אולי שווה לך לדבר עם הבן אדם, לנסות להסתדר איתו במחיר ולהתאמץ קצת מבחינתך ולקבל אוטו כמעט חדש מהנילונים.

כל רכב עם ק"מ גבוה יראה סימני שחיקה ועייפות, ומה שאמרו סוכני המכירות, עפרא לפומה.

פורסם

קודם כל מדובר בפער משמעותי כי מאזדה 3 עם מנוע 1.5 במצב נורמלי אפשר למצוא בקלות ב-60K - אז הדרך ל-89K קצת ארוכה.

לא מאמין שמי שהגיע למחיר הזה ירד עוד, ואם הוא ירד עוד יש כנראה סיבה טובה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היו לי 2 מזדות בעבר, אמנם שנתוני 2008, אבל ככלל מזדה מציעה רכבים יותר "לנהג" מאשר קורולה שזה רכב "משעמם" מאוד בהגדרתו - לא הגדרה אישית שלי אלא שם עולמי שיצא לרכב, ומוניטין אמינות גבוה מאוד שיש לו.

מחזק בנוגע ליחידת ההנעה של המזדה, היא נעימה יותר, ביצועים בקורולה ו1.5 לא תקבל בשום צורה אבל תכלס? זה מספיק בישראל, זה לא שאתה מתכנן להרביץ 200 בעליות של ים המלח....

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...