Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אקזוטיקה למכירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רענני... אתה כל הזמן פה מפרסם אקזוטיקות שמחרמנות אותנו אששש..

מתי נזכה לראות אחת אצלך?! גם אני אוהב דוקאטי מושפע.. גם הקלאסיים שלהם, וגם הישנים..

יהיה נחמד לראות אצלך איזה אופנוע כזה, אולי כל חברי הפורום פה נקנה לך משו נחחמד ליומולדת..

מתאים לא!?

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

פורסם

אתה אוהב גם קלאסי וגם ישן.

זה כמו שאתה רוצה לשחק או באירופה או בספרד?

ולעניין.

רענן תמשיך כך לא לכולם יש כוח לנבור ברחבי איביי ואתה תמיד מביא דברים מעניינים:mm_yeah:

:beerchug:"אתה אמור לכייף שם" ויין רייני לקווין שוונץ במירוץ שהפך לאחרון שלו :beerchug:

פורסם
אפשר להביא אותו לארץ ?

דניאל.

כן. 123

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
אתה אוהב גם קלאסי וגם ישן.

זה כמו שאתה רוצה לשחק או באירופה או בספרד?

ולעניין.

רענן תמשיך כך לא לכולם יש כוח לנבור ברחבי איביי ואתה תמיד מביא דברים מעניינים:mm_yeah:

אופסססס לא שמתי לב... חחח באמת שהתכוונתי לכתוב חדישים, נשבע.

פורסם

אם מדברים על ישנים...

מישהו יודע מה עלה בגורל ה916 שהסתובב בארץ? והופיע במוטו פעמיים?

סתם בשביל התרגיל. מה יהיה ה"מחירון"?

הבנתי שיש גם 998...

"מעולם לא נתתי לבי"ס להפריע להשכלתי" גם אני לא הפרעתי לי...

למכירה- KLE500 95 במצב טוב.

פורסם

האמת שגם לי זה לא עושה את זה, זתומרת אני אוהב כל אופנוע מכל סוג שהוא, אבל אין מה לעשות נולדתי בדור המד דלק והספידומטר הדיגיטלים.

אני מוכן לחתום לכם שבעוד 10-15 שנה אני אסתכל אחורה על האופנועים שחלמתי עליהם (חלקם גם רכשתי) וללא ספק אני אתן להם את הכבוד הראוי!

ול"RUFF RIDERS"....תגיד לי, זה אתה שם בתמונה הקטנה שעושה ווילי בגינה?:???:

פורסם

היום קיבלתי במייל אתר שבו עומד למכירה ג'ילרה סטורנו שלא נסע מטר אחד בחייו אלא פשוט נקנה למטרה אחת בלבד-לעמוד כקישוט בסלון. לצערי מחקתי את המייל עם כתובת האתר. ולצעירים שלא מבינים.יודעים מה אני מדבר אזי מעלה פה תמונה של הנ"ל, אחד האופנועים שכיכבו ועדיין מככב בפנטזיות המוטוריות שלי.מצורפת כאן תמונה של עוד פנטזיה מוטורית שחבל שלא יוצרה אף פעם בגרסה חוקית לכביש והיא הסופרמונו של דוקאטי.

Gilera_saturno.jpg

Duc2.jpg

פורסם
היום קיבלתי במייל אתר שבו עומד למכירה ג'ילרה סטורנו שלא נסע מטר אחד בחייו אלא פשוט נקנה למטרה אחת בלבד-לעמוד כקישוט בסלון. לצערי מחקתי את המייל עם כתובת האתר. ולצעירים שלא מבינים.יודעים מה אני מדבר אזי מעלה פה תמונה של הנ"ל, אחד האופנועים שכיכבו ועדיין מככב בפנטזיות המוטוריות שלי.מצורפת כאן תמונה של עוד פנטזיה מוטורית שחבל שלא יוצרה אף פעם בגרסה חוקית לכביש והיא הסופרמונו של דוקאטי.

שימוש מצויין עבור סטורנו, אופנוע שהעיצוב שלו לא פחות ממושלם.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

יש לפחות עוד אדם אחד (ואפילו די מוכר) שהג'ילרה סטורנו מככבת בחלומותיו הרטובים כבר המון שנים...:wink:

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
האמת שגם לי זה לא עושה את זה, זתומרת אני אוהב כל אופנוע מכל סוג שהוא, אבל אין מה לעשות נולדתי בדור המד דלק והספידומטר הדיגיטלים.

אני מוכן לחתום לכם שבעוד 10-15 שנה אני אסתכל אחורה על האופנועים שחלמתי עליהם (חלקם גם רכשתי) וללא ספק אני אתן להם את הכבוד הראוי!

ול"RUFF RIDERS"....תגיד לי, זה אתה שם בתמונה הקטנה שעושה ווילי בגינה?:???:

יאפ, זה אני, בגיל 13, על הבטא החבוטה והזקנה שהייתה לי.

פורסם

יש אקזוטיקה כזו גם בישראל והיא יכולה להיות של מישהו בכ-50,000 ש"ח, מדובר בדוקטי סנטה מוניקה 750 ששייכת לחבר שלי. מי שיכול ומוכן לשלם לפחות את הסכום הנ"ל יכול לפנות אלי בה"פ ואקשר בינו ולבין החבר. לי אין עניין במכירה ולא לפנות אלי בשאלות לגבי מצב והתמקחות על המחיר.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...