Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בן פחות משנה, יד 2, 3000 ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני חושב לקנות רכב שכמעט לא נסעו בו, בן פחות משנה ואני אהיה היד השלישית.

לטענת המוכר, היד הראשונה קנה בית ולכן מכר. והוא מוכר כי קיבל רכב מהעבודה. הרכב ישב כל השנה הזו בחניה מקורה בלי לנסוע.

השאלה היא: אם אעשה בדיקה לפני קנייה, האם אוכל לקנות את האוטו בלב שקט, או שמשהו פה מסריח ולא כדאי להתעסק עם זה?

הרכב מתומחר במחיר גבוה יחסית למחירון אבל נמוך משמעותית מהמחיר ב-0 ק"מ.

תודה,

אמיר

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

פורסם

אם אעשה בדיקה לפני קנייה, האם אוכל לקנות את האוטו בלב שקט, או שמשהו פה מסריח ולא כדאי להתעסק עם זה?

בשלב ראשון הייתי בודק את הרכב אצל פחח, ואחכ במכון בדיקה.

אם מדובר ברבכ נפוץ, עדיף לחפש אחד עם פחות העברות בעלות - כשתרצה למכור אותו בעצמך זה ייראה חשוד לבא אחריך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

עזוב את הסיפורים שמספרים לך (למה מכרו וכו').

תתכן גם סיבה אחרת שהרכב החליף שתי ידיים בזמן קצר ו/או תקלה יקרה כלשהי שבגינה לא נסע (אם תקלה - אז כנראה משהו שאחריות יצרן אינה מכסה).

לא ציינת סוג הרכב ולכן קצת קשה לייעץ לך בנושא המחיר (האם המחיר הגבוה הוא "מוצדק" עקב סיבות כאילו ואחרות למשל - היות הרכב נדיר וכיו"ב).

רכב שעמד שנה ללא שימוש - כאמור קצת מחשיד.

לכן - כבדהו וחשדהו (וגם בדקהו אם קנייה תעמוד על הפרק).

alfa 156 2.5.

פורסם

הימור יד ראשונה שהלך בטוטאל, נרכש עי סוחר לא מורשה/ מוסך שהמשך כמה חודשים חיבר שני רכבים ומוכר רכב מרופא ספייר לא נגע בכביש. זה מה שלי מצלצל

Sent from my MI 5s using Tapatalk

פורסם

קודם כל - אפשר ב-10 שקלים להוציא דוח עבר ביטוחי של הרכב. אם הרכב היה מבוטח בביטוח מקיף ולא היו תביעות או ירידות ערך זה כבר סימן חיובי.

לאחר מכן אפשר להתקשר ליד ה-1 - לשאול מה הסיפור של הרכב.

אתה מאוד עמום בסיפור. לא ברור באיזה רכב מדובר ומה המחיר המוצע. זה יכול לעזור לשפוך איר על כדאיות העסקה.

בעיקרון, אם זה רכב יד 2 פרטי ואתה תהיה יד שלישית ותחזיק אותו להרבה זמן - במחיר הנכון זאת רכישה הגיונית.

תן עוד פרטים.

פורסם

הסיפור חשוד מדי, אני הייתי בודק בשבע עיניים.

מציאה כזאת היה מוכר לאחותו או לבן דוד.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

גם אם נגיד ובאמת כול מה שסיפר לך נכון, לקנות רכב כזה עם יד 2 כבר במחיר מחירון או קרוב לו לא הגיוני.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

השוק קצת במצב אנומלי.

בהרבה רכבים,רכב יד 1 0 קילומטר עולה פחות או שווה ערך לרכב בן שנה מבעלות פרטית.

ומין הסתם אנשים די חיים בסרט אז הרבה פעמים מתמחרים את הרכב בהתאם למחירון היבש.

אז מעניין אותי איזה רכב מתומחר גבוה יחסית למחירון ומצד שני נמוך משמעותית ממחיר 0 קילומטר?

פורסם

הרכב זה פיג'ו 3008 דיזל בגימור הפשוט. עלה לכביש ביולי 2017.

המוכר מבקש 124,000 ש"ח.

בעיקרון אני לא מחפש הרפתקאות, אז אם יש סיכון, אני מעדיף לשלם יותר על משהו בטוח יותר... השאלה אם באמת יש פה סיכון מיוחד.

המון תודה,

אמיר

פורסם
הימור יד ראשונה שהלך בטוטאל, נרכש עי סוחר לא מורשה/ מוסך שהמשך כמה חודשים חיבר שני רכבים ומוכר רכב מרופא ספייר לא נגע בכביש. זה מה שלי מצלצל

אבל אפשר להסתיר כזה דבר? גם ויזואלית וגם בבדיקה שמן הסתם אעשה?

פורסם
השוק קצת במצב אנומלי.

בהרבה רכבים,רכב יד 1 0 קילומטר עולה פחות או שווה ערך לרכב בן שנה מבעלות פרטית.

ומין הסתם אנשים די חיים בסרט אז הרבה פעמים מתמחרים את הרכב בהתאם למחירון היבש.

אז מעניין אותי איזה רכב מתומחר גבוה יחסית למחירון ומצד שני נמוך משמעותית ממחיר 0 קילומטר?

פרטים נוספים על הרכב רשמתי למעלה. בעקרון הוא רוצה 124, והבנתי שנדיר למצוא 3008 ב-0 ק"מ. במקום היחידי שמצאתי ביקשו 135.

פורסם

אנט הייתי מתחיל ולברר מי הבעלים הראשון ומנסה לדבר איתו. מברר איפה הרכב טופל ומברר שם . מוציא דוח ממסלקת נביטוח לוודא שלא היו תביעות ביטוח. ורק משם ממשיך. סביר להניח שאם מדובר בסוחר ועל הרכב עבר משהו הוא יתחמק. אחרי הבירורים מממשיך . תזכור שלנוכלים בתחום יש קשרים במכוני בדיקה ומסכים וכל מהשמסביב. אולי אני סתם פאסימי אבל הסיפור נראה לי צבעוני מידי.

פורסם (נערך)

בהחלט יש כאלה שימכרו רכב נקי אחרי שנה מכל מיני סיבות.

קניתי כבר רכב כזה בעבר. לא היו הפתעות . לבדוק כמו כל קניית רכב כמובן וזה לא קשור לגיל הרכב.

הסיטוריית תביעות ביטוחים, כמו גם היסטוריית טיפולים : רק בעל הרכב יכול להוציא (צנעת הפרט).

אם הרכב שמור, דיזל עם קמ נמוך (כאמור בילה שנה בחנייה) , המחיר סביר .

החלפת ידיים מהירה היא תמיד תמרור שמחייב בירור. לבדוק במוסך משלך.

תזכור שהוא באחריות יצרן. תברר עם המרכזי האם יש עדיין אחריות בתוקף (אולי הפרו את תנאי האחריות?)

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לא יודע לגבי הסיפור שהמוכר מספר.

אבל אני יכול להגיד לך שהמודעה שלו מפורסמת כבר כמה שבועות.

ההתעקשות שלו על המחיא הגבוה + יד שניה לרכב בן שנה = ממש לא מציאה (נשים לרגע בצד את צבע הרכב שמרתיע חלק מהרוכשים).

אני הייתי מציע מחיר נמוך ומבצע את כל הבדיקות שהומלצו כאן.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם (נערך)

ואם בסוף כל הבדיקות יניבו תוצאות חיוביות אז תתן למוכר יותר?

אם אתה בא לתת מחיר נמוך:תהיה הוגן. תבהיר את זה כבר בשיחת הפתיחה. תסביר לו שאין לך יותר. זה התקציב. יש סיכוי שהמוכר בכלל יגיד לך להתראות כבר שם. לכן,

אם הוא באמת עקשן תאלץ לחכות. אחרי הכל הוא החזיק אותו שנה בחנייה וזה לא בדיוק הזיז לו .

יש תוסף handz שעוקב אחרי מחירים . כשהמחיר ירד לאיזור שלך אז אולי תיצור איתו קשר שנית.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...