Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם.

לצערי שרטו לי רכב וגם יש פגיע נוספת והדבר דורש תיקון קל בצבע.הזמנתי צבע מגרמניה לפי סימניה ברכב ואצלי צבע הואKNA אפור ,שלח מוכר צנצנת 20 מילי וגם לכה.

לאחר צביע שמתי לב שגוון הוא שונה ויש בו טיפה כחול ואצלי זה אפור לכיוון שחור. כתבתי לגרמני ושלחתי תמונות ובסוף אין פתרון, כי לפי דעתו (ושלח לי הוכחות) אצלם גוון הוא שונה אפילו שמספר אותו מספר.מבחינתי זה לא מקובל ולא ברור איך זה יכול להיות אבל זה מה יש

בקיצור מחפש המלצה על מקום טוב ומומלץ לקנות בארץ .אני רוצה להגיע עם מספר צבע ולקבל צבע כמו מקורי,ברצוני לציין שרכב חדש לגמרי.

חברים,בבקשה תמליצו על מקום בדוק במרכז הארץ מרחובות -ראשון, חולון תל אביב.

תודה מראש.

עריכה אחרונה על ידי alechko01
פורסם

יתכו שההבדל בגוון נובע מזה שהצבע המקורי יושם בשכבה דקה של ריסוס בעוד שאתה השתמשת במכחול.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
היי

אני לא רוצה ספרי ,צריך לתקן עם מברשת עדינה,האם יש מכירת צבע לא ספריי בבקבוקון וכמה עולה.אני צריך משהו כמו 10ml

גם אני קניתי בטופ קולור צבע לשני רכבים שבבעלותי.

הם מכינים גוון מדוייק ב 99%-100% וזה מגיע בספריי של 400ml, אבל ניתן לרסס מעט לתוך כוס פלסטיק ואז לעבוד בעדינות עם מכחול על הרכב.

המחיר הוא 70 ש"ח, אבל זה שווה לדעתי גם לתיקונים עתידיים (בתקווה שלא יהיו).

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם
גם אני קניתי בטופ קולור צבע לשני רכבים שבבעלותי.

הם מכינים גוון מדוייק ב 99%-100% וזה מגיע בספריי של 400ml, אבל ניתן לרסס מעט לתוך כוס פלסטיק ואז לעבוד בעדינות עם מכחול על הרכב.

המחיר הוא 70 ש"ח, אבל זה שווה לדעתי גם לתיקונים עתידיים (בתקווה שלא יהיו).

ניתן לקבל אצלם את הצבע בספריי או במיכל לצביעה עם מכחול.

מומלצים בחום.

בהצלחה.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...