Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל מה שאמרת על הפורד נכון אבל:

שתיין, יקר לאחזקה, לא אמין כמו המיציבושי, במשטר טיפולים קפדני לא אמור להיות בעיה, אך כשיש זה מאוד מאוד כואב, טורבו/מנוע זה עניין של 5 ספרות ואת זה אין במיציבושי.

אם לאחר כל זאת בחרת בפורד, תתחדש, אכן רכב מעולה מאוד.

יש כאן אחד בפורום שאכן בחר בפורד ומרוצה מאוד אך גם משלם על האחזקה לא מעט

פורסם

הכל נכון. רק לאחר שהייתי שנה עם המיצי פשוט לא יכולתי לסבול אותו. ל 3 ילדים קטנים עם 3 מושבי בטיחות בקיץ היה פשוט זוועה. הבנתי שמ 2015 הוא השתפר קצת אבל למיטב הבנתי לא במיזוג, וכמובן שלא במרחב ושאר הדברים הרלונטיים למיניוואן.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

בס"ד

תגדיר מחורבן, הגיר של ה - SMAX (בניגוד לפוקוס) אין בעיות אמינות ידועות.

התפעול בין ראשון לשני מידי פעם מורגש, תפעול שאר ההילוכים דיי חלק, הרכב מושך עד שנגמר לך הכביש/אומץ (מחק את המיותר).

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

הוא התכווין מה קורה ביום הדין כשכושל, זה יכול לקרוא וכשזה קורה אין אחריות והתיקון זה עשרות אלפי שקלים, זה לא טעות.

לדעתי זה רכב נפלא אך בסיכון מוגבר לתקלות בופר יקרות וכיון שכך אני לא ממליץ עליו, זו גם הסיבה למחיר הזול יחסית מול מיציבושי מיושנת שעולה יותר

פורסם

גיר רובוטי של רכב חזק כמו הפורד מעלה חיוך על כל פרצוף של נהג חובב רכב. על פרצוף של מי שצריך רכב שייסע מ- א' ל - ב', פחות. משמעותית פחות. בסבירות גבוהה יותר לעווית לא רצוני / כיווץ שפתיים / בהלה / וכו' וכד' וכיוצ"ב

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

הפורד מומלצת לנהג שאוהב להרביץ לפעמים ומחפש חדוות נהיגה משהו, אמינות תלויה בהיסטוריה של הרכב ובאיך טופל ובאיך יטופל בעתיד, נכון באם יש נזקים הם יקרים.

לאדם שמחפש רכב פשוט ואמין שמספק נסיעה בסיסית ותו לא, היתי ממליץ ללכת על המיצי. אני בעל פורד אבל תכלס רוב הנהגים מחפשים רכב בסיסי, מי שמחפש רכב חזק ומיוחד ומוכן לקחת על עצמו עלויות נוספות במידה ויהיו , שייקח את המקסי, היא מאוד מרווחת עם המון מקום, חבר מהעבודה עם שני תאומים וילדה גדולה רק משבח את הרכב, חרש את כבישי ישראל כבר 100 אלף קמ ורק טיפולים שוטפים.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

בקצרה, הפורד הוא למי שרוצה לקנות רכב והמיצובישי למי שרוצה לקנות עסקה.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• תוכן חדש...