Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מדובר בפיג׳ו 306 שנת 96 ידנית.

בגלל חופש בציריה המליצו לי במוסך להחליף אותה במשופצת. השגתי ציריה מפירוק, ובמוסך נאמר לי שהפעמון מתאים לרכב בלי abs וצריך להחליף.

(הגיוני 300 שקל לפעמון (איטלקי..) אחד?! לא כולל עבודת הרכבת ציריה)

הזמינו לי פעמון מתאים והתקינו את הציריה.

גיליתי שאחרי 2 דקות של נסיעה נורת ה esp דולקת קבוע(לא דלקה קודם ובמוסך לא ידעו לתת לי תשובה למה), וקרו לי מספר מקרים שבבלימה הרגשתי את השיניים של ה abs חורקות במעין רעש מתכתי.

מישהו יודע מה קורה כאן?

תודה

פורסם

משהו בפעמון כניראה לא מתאים....בזר השיניים שעליו. תחזור למוסך שייפתור לך את הבעיה..שילמת על זה. אם אתה שואל אותי פשוט תבדוק אם אתה יכול להעביר את זר השיניים מהפעמון המקורי או שלהעביר פשוט את כל הפעמון מהציריה שהייתה לך לציריה שעכשיו מותקנת.

פורסם

תודה מאור,

שאלתי אותו במוסך לפני שהזמין לי פעמון חדש -

אם יכול להעביר את הפעמון שלי -

הוא אמר לי שהפעמון שלי לא תקין , ורק זר שיניים הוא לא מוכן להעביר כי לטענתו זו עבודה חאפרית , הוא מוכן להחליף רק פעמון בשלמותו , ולכן הזמין לי חדש

פורסם

לא היו נקישות בסיבובים כלל.

היו רעידות במהירות 80-100 ולכן החליפו ציריה, מעבר לזה לא היו בעיות אחרות.

יש לציין שבעיה זו נפתרה

פורסם

מספר שיניים בזר של הפעמון החליפי אינו זהה למספר השיניים בפעמון המקורי.

לכן המחשב ABS מזהה שגלגל אחד ממשיך להסתובב ומפעיל את ה ABS. זה הרעידות שאתה מרגיש בעת בלימה.

תחזור אליו ושיביא פעמון שמתאים לדגם של הרכב שלך.

אני לא מבין איך מוסך משחרר רכב בצורה כזאת. בנסיעת מבחן הוא לא הרגיש את זה לפני מסירת הרכב?

זה ממש זלזול בחיי אדם.

פורסם

דרך אגב, אשמח להמלצה על מוסך אמין באיזור כפר סבא, שלא מפחד להתעסק עם פיג׳ו ישנה.

מכל האמור, אני מתחיל לחשוב שהמוסך שלי לוקה בחוסר מקצועיות, שלא לומר חוסר אמינות...

גם המלצות למוסך שיכול לבצע דיאגנוסטיקה באותו איזור יתקבלו בברכה ,

תודה רבה!

פורסם
דרך אגב, אשמח להמלצה על מוסך אמין באיזור כפר סבא, שלא מפחד להתעסק עם פיג׳ו ישנה.

מכל האמור, אני מתחיל לחשוב שהמוסך שלי לוקה בחוסר מקצועיות, שלא לומר חוסר אמינות...

גם המלצות למוסך שיכול לבצע דיאגנוסטיקה באותו איזור יתקבלו בברכה ,

תודה רבה!

צרפתיות זה רק גבע בתל אביב או אורן שירותי רכב בחולון.

פורסם

זו נורת abs, אין esp ברכב שלך. בכל אופן כל התגובות שקיבלת לגבי הזר שיניים בפעמון החליפי ששמו לך נכונות. מקווה שתחליף אותו בהקדם.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...