Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

1. רישיון הנהיגה הונפק מחדש ( חידוש ) לפני מספר חודשים .תאריך ההנפקה מופיע בחזית הכרטיס. בפועל אני בעל ותק של מספר שנות נהיגה .

2. לצורך שכירת רכב באיטליה נדרש שנת ותק /או שנתיים ותק

3. רישיון בינלאומי שהוצאתי בימים אלו , לא רשום ממתי אני בעל רישיון נהיגה .

4. בגב כרטיס רישיון הנהיגה מצויין מול הקטיגוריה B , מספר שהינו למעשה השנה שהוצאתי רישיון. פניתי למשרד התחבורה טלפונית , לברור נושא הותק והשנה שרשומה על גב הכרטיס , הפנו אותי להגיש שאילתא בכתב או לגשת למשרד הרישוי לבירור הנושא .

5. אודה להתייחסות האם עם רישיון הנהיגה כפי שתארתי לעיל אני עלול ל"התקע" בשכירת רכב?

תודה

פורסם

מה שרשום בגב רישיון הפלסטיק מספיק. זה רשום שם בדיוק בשביל לדעת את הוותק.

אם היה לך רישיון בכמה קטגוריות (למשל פרטי, משאית, אופנוע וכו') אז מול כל קטגוריה הייתה רשומה שנה שבה הוצאת רישיון לאותה קטגוריה.

רישיון בינלאומי תקף רק בצמוד לרישיון ישראלי, ברוב המדינות אף אחד לא יבקש ולא יסתכל על הרישיון הבינלאומי. רישיון פלסטיק ישראלי מספיק. קח איתך גם את הבינלאומי אבל רוב הסיכויים שלא תידרש להציג אותו בחברת השכרה.

• תוכן חדש...